Анонимните удариха сайта на Правителството

anonymous4.22.13От 10 до 12 ч. днес Анонимните хакнаха сайта на българското правителство.

govermen.bg5_nПричина за хакерската атака на недоволните е Законът за продажба на българска земя на чужденци, който предстои да влезе в сила на 1 януари 2014 г.

Ето и писмото от Анонимните, което получи редакцията ни:

Здравей, народе на България! Ние сме Анонимните

Днес ние решихме да свалим сайта на правителството, защото сямтаме, че закона за продажба на блъгарска земя на чужденци е в ущърб на народа и родината ни. Ние споделяме мнението на сънародниците си, че земята, която прадедите ни са бранили с кръвтта си, земята на родината ни, НЕ СЕ ПРОДАВА! Ние винаги сме били и винаги ще бъдем на страната на народа си! Абсолютно подкрепяме всеки протест и инициатива, която цели отмяната на този анти-български закон, който ще влезе в сила от 01.01.2014г.

Това е извадка от новата унгарска конституция, който текст смятаме, че трябва да бъде добавен дословно към българската:

„Всички природни ресурси, особено земеделската земя, горите и питейната вода, както и биологичното разнообразие – по-специално местни растителни и животински видове и културни активи са част от общото наследство на нацията и дълг на държавата и на всеки човек е да го защитава, поддържа и запазва за бъдещите поколения.“

Ние сме Анонимните! Ние сме легион! Ние не забравяме! Ние не прощаваме! Очаквайте ни!

П.П. За каузата си срещнахме огромна международна подкрепа от Анонимните от цял свят! За което им благодарим!

4 отговора на “Анонимните удариха сайта на Правителството

 1. Евала! Браво! Следващата стъпка е завинаги да им се блокира всичкото на тези гнусни предатели, не само сайта и не само за 2 часа!

 2. Поздравления заслужават тези млади национални патриоти, които възхитиха всички честни Българи с позиията и действията си.
  Ето нашето виждане по този въпрос, отразено в ДОКТРИНАТА ни:

  13. Най-голямото богатство на ДЪРЖАВАТА е нейната територия, за която са проливали кръвта си нейните чеда през историческото й съществуване. Земята, почвата, която е предпоставка за изхранване на цялото население и натрупване на излишъци, е най-голямото национално богатство и трябва да принадлежи само и изключително на гражданите на ДЪРЖАВАТА. ДЪРЖАВАТА освобождава използваните по предназначение селскостопанските земи и техните собственици от непосилни данъци и такси, като същевременно ги подкрепя материално и технологично за развитие на едно съвременно и конкурентно производство. Същевременно ДЪРЖАВАТА издига бариери срещу всякакви спекулативни сделки със земя и средства за производство, като нарушителите санкционира най-строго.

 3. Браво,продължавайте така и занапред,и дори усилете атаките срещу изедниците на родината!!!!!

 4. Браво на тези български патриоти! Все още има и будни хора в тази окаяна страна!

  Когато ПП „Атака“ настояваше, не – КРЕЩЕШЕ, и продължава да крещи, че продажбата на земя на чужденци трябва незабавно да спре, че трябва да се забрани със закон – по нея плюят, наричат я „ксенофобска“ и „фашистка“ и какви ли още не глупости, изливат върху нея тонове лъжи и кал. Или съзнателно я игнорират – това е напоследък по-често употребяваната тактика… Никой не иска да чуе българистите, да им обърне внимание. Нещо повече – „свободните и демократични“ български медии налагат над призивите на „Атака“ тотално информационно затъмнение. Ясно е, по чия команда го правят.

  Е, може би този път някой ще обърне внимание на исканията на ТЕЗИ хора. Може би ще ги забележи… Дано!

  Щом така са ви зомбирали, драги съграждани, че априори клеймите патриотите като „лоши“ и не искате да ги чуете – тогава чуйте поне интернет-хулиганите! Може би, все-пак, по-важно е какво те искат, а не как точно привличат вашето внимание.

  И само някой да посмее да упрекне „анонимните“ за методите им!… Щом вандализмът на „красивите и интелигентни“ протестиращи вече месеци наред съзнателно се толерира от полицията, от кметицата, от ГЕРБ, от президента, от чуждите посолства и горещо се защитава от безбройните соросоидни НПО-та (уж „гражданското ни общество“) – в името на една благородна кауза – „морал в политиката“… Защо тогава да не може някои да си затворят очите и за едно дребно хулиганство, от което никой не е пострадал – в името на една не по-малко благородна общонародна кауза? Но там е работата, я – че в очите на соросоидите въпросната кауза – защитата на родната ни земя – не само, че не е добра и благородна, но е даже омразна и вредна. По какъв друг начин биха могли да я възприемат враговете на България и на българския народ?…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s