Защо краят на САЩ ще бъде факт?

1272814658_w58Понастоящем основните дебати в САЩ се водят около държавния дълг – ще увеличи ли той колапса по-късно или ще съсипе държавата сега. Защо САЩ са обречени при всички случаи, дори утре да започне Третата световна война или им бъдат опростени всички дългове?

Хората

Наркоманията сред младежта в САЩ е огромен проблем. Благодарение на системата за хранене „фаст-фууд“, освинването сред хората там е вече норма, а не изключение. ГМО продуктите превръщат всяко ново поколение там във все по-слабо и по-слабо, подложено на всевъзможни болежки. Т.е. на генетично ниво американската нация лети стремително надолу.

Природата

В резултат на аварията в Мексиканския залив (20.04.2010) настъпи промяна на водните течения в Атлантическия океан, а с това е налице фундаментална промяна на климата в Европа и Северна Америка, превръщайки го в по-суров. Заразяването на акваторията на Мексиканския залив се разпространи навътре в континента, от което средно на час САЩ губи територия, равна на едно футболно игрище. И тук въобще не става дума за болните и изродени животински видове в реките на Щатите. За последствията от аварията се говори малко, защото САЩ няма решение на въпроса.

End-Of-The-American-DreamАрмията

САЩ, изпълнявайки възложените им от самите тях функции на световен жандарм, успяха да съсипят всичко: и славянския свят, и Южна Америка, и Изтока…Заради военните им „подвизи“американците са ненавиждани по цялото Земно кълбо (разбира се, освен от тези, които получават заплатата си от Щатите).

Икономиката

Американците живееха с песен на уста, докато далеко от дома им гърмяха „освободителни“ войни, в резултат на които загиваха деца и възрастни, докато от болка и безсилие виеха хора, чийто съдби завинаги бяха съсипани. Но сред гражданите на „свободна“ Америка не се намери воля да се осъзнае и възпрепятства гореописаната трагедия.

Историята

САЩ са потънали в илюзията си, че са благороден народ, народ-победител във Втората световна война, народ-освободител, народ-истински демократизатор…Може ли дълго да просъществува държава, чиито национални идеи и история се основават на лъжи?

САЩ е построен върху костите на индианците.
Държава, построена върху кръвта на хора, е обречена. Държава, построена върху основата на дружба между хората и изповядва идеята за съзиданието в името на благото на всички трудещи се, ще просъществува дълго.

Светоглед

Богоизбраност, мания за величие, самочувствие за превъзходство – всичко това ще изтрие САЩ от лицето на земята. Капитализмът е към края си така, както е към края си потребителското общество, за което Холивуд така успешно ни образова за тези демократични години.

Следователно, дали американците ще платят дълга си или не, това няма никакво значение по отношение на перспективата за САЩ.
Вселенските сътресения в САЩ тепърва предстоят. А най-малко те са скрити в проклетия им дълг.

Време е да се събудим от american dream.

11 отговора на “Защо краят на САЩ ще бъде факт?

 1. Доста малоумна статия в стил „Работническо дело“.
  Впрочем и в „Работническо дело“ още миналия век предричаха края на САЩ, на НАТО, на ЕС.
  Е, САЩ, НАТО и ЕС са си тук, сринаха се СССР, Варшавския договор и СИВ!
  Изводите всеки може да си ги направи сам.

  • Авторът е изпуснал една изключително важна причина за края на САЩ: днес е четвъртък. Някой да не е съгласен с този железен аргумент?

  • Вие си нямате никаква представа от вестник „Работническо дело“. Затова пък явно се скъсвате от четене на неолиберална евр(ей)оатлантическа и соросоидна пропаганда в медии като сайта „Вести“ и радио Хоризонт – „Преди всички“. Там се извършват мозъчните промивки днес, и вие сте техните жертви.

   Впрочем, щом нямате конкретни аргументи, малоумна е вашата критика. Дайте тук поне един довод, за да го разбием на пух и прах! (Но смеете ли…)

   Хората не казват КОГА ще бъде краят на НАТО, на САЩ или на ЕС. Но това, че краят им е неизбежен, е пределно ясно. За това си има бетонни икономически и геополитически причини.

   Злото в света често побеждава доброто. По-голямата Империя на Злото победи по-малката… И какво от това? Да, световният социализъм се срина. Той си имаше вродени недостатъци – агресивен талибански атеизъм и материализъм, тоталитаризъм, идеологическо късогледство, антихуманна диктатура, заложена в самата му идеология. Роден беше в грях – ръцете на първите му лидери бяха целите в кръв.

   Но това, драги, не отменя лявата идея по принцип! Abusus non tollit usum (злоупотребата не отменя правилната употреба). Тираничният вариант на съветския комунизъм имаше същите корени и същите юдео-масонски спонсори, като западния империализъм. И това е естествено – ако отидеш твърде далече на изток, ще направиш пълна обиколка и ще се окажеш на запад… Но лявата идея е жива, защото е дълбоко хуманна по самата си същност и затова никога няма да умре – и слава Богу!

 2. Предишния коментар е мой – Наско Настев. И да допълня:Лошата Америка избра чернокож президент,нещо немислимо за всички „прогресивни“ държави,начело с Русия.така че ще се справят с многото проблеми по-успешно отколкото всички сега съществуващи държави.

  • Ами нормално е че Путин е бял – в Русия 99% от хората са бели, ако не сте забелязал! Или там трябваше специално да си внесат отнякъде един чужденец, за да е черен и да им бъде президент, та да са по-политкоректни и да се харесат на Вашингтон? Защо мерите Русия с вашингтонски аршин? В Русия никога не е имало расизъм, а най-великият им поет е негър, когото те до днес обичат и уважават. Никога руснаците не са обръжали внимание на цвета му. Да сравнявам ли с американското отношение към черните, или май, по-добре, „няма нужда“?

   Обама нарочно беше избран да е черен от юдео-масонската банкерско-корпоративна мафия. Тези неща се решават от билдербергерите, а не от народа – кога ще пораснете и ще спрете да бъдете наивни като новородени теленца? Бидейки черен, Обама по-добре служи на господарите си. Бяла или черна марионетка? Е, избраха да е черна, за да манипулират по-лесно народа, и по-специално цветнокожото население. А това, че Обама е марионетка, досега не са го разбрали само хората, които хабер си нямат от политика.

  • Може Наско,ама не е вярно ! Само с печатане на пари не става ! И розов да си го боядисат президента и Пета серия на „ТИТАНИК“ да си направят- посоката е пак същата Наско-към дъното в тъмната ледена бездна на небитието !!! … П.П.- Някой да е виждал черен руснак !??

 3. Върнахте ме в средата на 20 век ,громящите статии на в-к „Работническо дело“,гнилия капитализъм,който всеки момент ще рухне.То пък внезапно рухна държавата на дружбата между народите и щастливите „трудещи се“.И то без да влизат американските танкове в Прага,например.А освен това,всички държави са изградени върху костите и кръвта на предишни общества.Да не би Българската държава да е станала на празно място,без война и кръв?Или най-голямата по територия империя ,Русия?Не разглеждайте Америка като единно хомогенно зло,в природата няма такива неща,такива неща ги има само в „Работническо дело“ И въобще сляпата омраза няма да ви помогне в пророкуването. P.S.Подпишете си написаното,няма нищо страшно.

  • Американските танкове пропуснаха да влязат в Прага, да. Какъв пропуск, наистина… Но затова пък влязоха във Виетнам, в Ирак, в Афганистан, барабар с напалм и табуни от хеликоптери, а самолетите и крилатите им ракети разпердушиниха Сърбия и Либия, дроновете им тероризират Пакистан, Йемен и куп други страни, като убиват виновни и невинни докато спят в леглата си по едното подозрение в „тероризъм“. Капитализмът ще рухне, но за съжаление, при това ще завлече със себе си в гроба и целия свят. Затова не бързам много – знам до какви предели може да стигне човешкият сатанизъм, алчността, безсърдечието и злобата. Вие явно презирате „трудещите се“, може би симпатизирате на „частните предприемачи“ като Иво Прокопиев? Или повече ви харесва Делян Пеевски? Тези милиардери определено не са „трудещи се“, та сигурно трябва да са ви симпатични! Българите, драги, никога не са прилагали геноцид над никой друг народ, за да му завладеят земята. Интеграцията със славяните прекрасно го доказва – вие клеветите българския народ! Вие сравнявате различни исторически етапи – естествено, че в древността порядките са били едни, а през 18-19 век са били абсолютно различни. Още повече, че когато Владимир е нападнал България Христос все още не е бил почитан масово в света. Но ПО ВРЕМЕТО, когато заселниците в САЩ, считащи се за „християни“ (протестанти, обаче!) са вършели геноцид над местното население и са живели от робски труд – едни чудовищни, невъобразими престъпления! – никой друга цивилизован народ не е стигал до такава низост. Когато САЩ са били основавани, може да са били образец за свобода и демокрация – няма да споря. Но днес са образец за тирания. Правителството във Вашингтон (не народа!) в съюз с неговите кукловоди-масони, действително е „единно хомогенно зло“ – най-страшното зло в света за момента. Никой друг народ не е изпепелявал с ядрени бомби мирно население, не е изгарял живи милиони невинни хора като в Кьолн, Дрезден и Токио – правиха го САЩ (и вярното им куче Великобритания). Никой не мрази – вероятно вие така възприемате говоренето на истината. Не мразим хората, мразим сатанинските им идеи и делата им, защото го заслужават. Не сме фенове на „Раб.дело“, но явно вие прекалявате със соросоидната неолиберална пропаганда в медии като „Хоризонт – Преди всички“.
   (Няма подпис, просто защото статията е от автора. А авторът тук е ясен – разровете се в сайта, ще го намерите.)

 4. Това е краят на най голямата илюзия -американската мечта и краят на империя изградена с кръвта на милиони избити хора по света които са имали нещастието да се ,,насладят,, на американската демокрация налагана с меч,в кайна сметка всичко това няма как да не доведе до сгромолясването на такава държава изградена на основата на лъжата,лицемерието и насилието !!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s