Fox News: Без Русия САЩ ще изгубят войната с извънземните

1256538036_fantasy_art_scenery_wallpaper_cliff_cramp_01Миналата седмица руски чиновник от военния космически център призна, че Русия няма план за борба с извънземните. На свой ред, американски военен съветник още миналата година заяви, че САЩ имат такъв план, но Америка и Русия трябва да се сражават заедно.

Както подчерта кореспондентът на Fox News Джо Меки, двете държави не могат да се договорят нито по един важен „земен“ проблем.

„Ние ще изгубим ценно време, необходимо за евакуация, опитвайки се да решим кой на чия страна трябва да се сражава“, – отбеляза американският репортер.

Разсъждавайки около перспективите в борбата с пришълците, Меки призна, че благодарение на Холивуд американците „са прекалено оптимистично настроени по въпроса за евентуалното нашествие на извънземни“.

„Нашите F-16 ще бъдат унищожени, – констатира журналистът. – Ние сме обречени и е по-добре да стоим по-далеко от космическите „забележителности“, които така зрелищно нахлуват от големия екран“.

Един отговор на “Fox News: Без Русия САЩ ще изгубят войната с извънземните

  1. WTF!!!!!!!Няма свобода, няма равенство, няма справедливост, няма храна, а те отново търсят под вола теле!!! Тотални, нагли, лицемерни идиоти!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s