Комунистите ще организират и ще участват в протестите в защита на българската земя, които ще се проведат на 20 октомври 2013 година

IMG_7905Радикалната левица – Съюзът на комунистите в България и Движение “Че Гевара”, призовават своите членове и съмишленици да се включат в протестите на 20 октомври 2013 г. в България чрез всички свои граждански организации и структури, организационно и пряко, с ясното съзнание, че защитата на българската земя от аграрната капиталистическа мафия, от интересите на едрите корпорации от ЕС и света е задължение на всеки работник и всеки селянин.
В специално обръщение до своите членове и симпатизанти те заявяват “Българската земя може и трябва да принадлежи само на български граждани”. В обръщението се казва, че трябва да опазим земята си от изкупуването й от чужди и наши едри земевладелци, да ограничим търговията с чужда земеделска продукция, да организираме финансова поддръжка за селскостопанските производители, за да може нашата продукция да стане конкурентноспособна и то така, че отделените от държавата средства да стигат до производителите, а не да остават в джобовете на търговци и посредници.
Комунистите са разработили мерки за управление на поземлената собственост и те са насочени срещу злоупотребата със земя от едри земеделски собственици, арендатори и търговци. Радикалната левица смята, че България може да се превърне във водеща земеделска държава, да създаде работни места и да даде приличен доход на гражданите си, но единствено ако земята и селското стопанство е в ръцете на хората, които работят.
Комунистите призовават: “Подкрепете развитието на кооперативите, финансовото и кредитното осигуряване на кооперативите, намаляването на вноса на небългарска субсидирана селскостопанска продукция, развитието на селското стопанство и оставането на българската земя в български ръце.
Земята – в ръцете на България!
Ползването й – в ръцете на земеделците!
Бъдещето – в демокрацията и комунизма!
Да сринем подлата пазарна икономика и античовешката капиталистическа диктатура!
Свобода и комунизъм!”

 

4 отговора на “Комунистите ще организират и ще участват в протестите в защита на българската земя, които ще се проведат на 20 октомври 2013 година

 1. Ето, днес е 20.10. Добра беше идеята, но изпълнението – доста постно… И за съжаление, „Атака“ не излезе на протест. Те са явно силни на приказки в парламента, но „на терена“ (на улицата) за съжаление, никакви ги няма.

 2. Бъдещето – в демокрацията и комунизма! Ето на това му викам аз дървено желязо. Оксиморон тоест. Няма по света такова нещо! Време е тази радикална левица да я затрият от лицето на земята. В Гърция забраниха крайната десница, но не и крайната левица (Сириза). Трябва да се мери с един аршин. Що е социализъм, националСОЦИАЛИЗЪМ, комунизъм трябва да се забрани – то няма нищо общо с демокрацията.

  • Доводите, ало, доводите?… Ако според Вас тук е едно чудесно място за необосновани, просташки и елементарни оплювки, много сте се объркал! Я марш във Фейсбоклук, или още по-добре, във форума под статиите на „Вести.бг“! Там платените „уеб-тролове“ и малоумниците с промитите мозъци много ще Ви се зарадват! Те също нямат доводи, пък и няма нужда – ако слушаш една и съща глупост по 1000 пъти на ден, приемаш я за аксиоматичен факт и толкова.
   Но ние тук вече сме излезли от Матрицата. Напразно се напъвате, глупостите и(или) лъжите тук не „хащат дикиш“.

 3. “С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. Само един човек се мяркаше там, като един призрак. Той беше Мунчо. Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана. Обесиха го на касапницата. Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.”
  (Иван Вазов, „Под Игото“)

  Не се страхувайте – вас няма да посмеят да ви обесят, но непременно ще ви плюят, ще ви се присмиват и ще ви хулят. Но вие това и така си го знаете…
  Днес вие, комунистите, играете ролята на Мунчо. Нищо, че ще ви наричат „луди“. С тази своя позиция вие ще останете в историята и ще дойде време, когато за разлика от всички предателски, анти-български партии, хората само вас ще ви споменават с добро.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s