Ново кърваво писмо на Октай Енимехмедов

Îêòàé Åíèìåõìåäîâ - ìÿðêàРазделението на българските граждани е основен приоритет на всички демократични правителства до момента. Това пише в ново кърваво писмо Октай Енимехмедов, срещу когото тече дело заради опита му да стреля срещу Ахмед Доган с газов пистолет.

Писмото е пуснато от брат му Метин Енимехмедов през Фейсбук.

Ето цялото съдържание на написаното от Октай:

Държавата ни е като престъпна организация, мачка този, който я пази и този, който й вреди! Попаднала в ръцете на зли хора, тя може да се превърне в оръжие срещу собствения си народ. Историята е дала много примери за подобни явления. Днес, когато разделението на българските граждани е основен приоритет на правителството, необходимостта от обединение и любов между нас, истинските патриоти, расте! На карта е заложена репутацията на България и бъдещето на идните поколения! Наш дълг е да зачитаме честта и достойнството на родината ни и по този начин да почетем паметта на всички онези, храбри мъже и жени, които са се жертвали в името на свободата, демокрацията и едно по – добро бъдеще за всички нас. Съвестта ми е чиста! Каквото правя го правя от любов към истината, към справедливостта, към Бог и държавата ! Чувствам се гражданин на света, но България е моят дом, моята родина! За съжаление, това в нея не е моята държава. Честит Празник и простете за невежеството!

С любов Октай Енимехмедов

11 отговора на “Ново кърваво писмо на Октай Енимехмедов

 1. нека всички да го защитим и да не го даваме в лапите на таз пародия в Бг наречена съд!! нека гният истинските престъпници в затвора и техните протежета, унизили ни и ограбили ни до дупка!

 2. Горд съм с него. Не вярвах, че в България са останали мъже. Е , има все още тук там останали , но са на изчезване, както и Родината ни.

 3. Браво на Октай,за това което направи,срам и резил за главорезите които му посегнаха и искат унищожението на България.Има ЕДИН който гледа и дава възмездие на непокорните ,алчните и безочливите и това ще големият им крах.Амин.Нека защитим и се молим това кадърно и чисто по душа момче да получи свободата и да продължи образованието си.АМИН.Октай не падай духом ти си победителят.

 4. Абе този е човек на Ахмед Доган вие сте много глупави , стига сте вярвали на наредени сценарии

  • И какво от това – верно ли говори човека, или не? Аз също не вярвам на сценарии, а това с „нападението“ над Доган действително си беше инсценировка, откъдето и да го погледнеш. Но и на бялото черно не мога да кажа. Което си е вярно, вярно си е. А пък изводите всеки да си ги прави за себе си.

   • Какъв Доганов Човек. Той е по-българин от теб и мен.Свали от сцената на българския полит. театър едно нагло говедо, каквото беше Доган. Мамицата му.
    Този се подиграваше на всички.
    Той изми гузните ни съвести с героична си постъпка,

   • Ванов, не съм сигурен в това. Така изглежда, но в политиката нищо не е такова, каквото изглежда – всичко може да бъде инсценировка и разигран театър. Това важи с особена сила в България.

 5. И аз бих се подписал под казаното. Може да се казва Октай, но в края на краищата, какво от това… Казва истината. Думите му звучат по-патриотично от всичко, което съм чувал досега в реториката на ДПС, БСП, ГРОБ и всички останали управлявали казионни партии.

 6. По безболезнено за теб и по харесало се на всички нас би било, ако беше му забил 1 круше на този лилипут и да го проснеш на земята в нокаут. А сега какво загубата е само за теб, на оня нищо не му направи!

 7. Момче, момче! Не можа ли да намериш някакъв друг ЖЕСТ, за да изразиш Гнева си към Пълното ИЗРАЖДАНЕ, към Пълната ДЕГЕНЕРАЦИЯ на нашенското „общество“ и най-вече – на политическата му „класа“ (чети – „клика“), на ПСЕВДО-интелигенцията му и безпросветната му ПРОСТОТИЯ…
  Сега, заради тази твоя Театрална Постановка „А`la
  Stanislavskiy“ ще те влачат по тюрмите, докато не се намери някой Достоен състав на Върховния съд – да те оправдае заради Социално-политическата ти емоционалност….

  • Така е. Постъпката му е постъпка на свръх емоционален идеалист от Класата на Левски.
   Да се жертваш за загубена кауза. Да покажеш на всички, че нагло нищожество като Доган, трябва да се махне от българската полит, сцена. И да не бъдеш разбран …

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s