Стенографката: „Конгресът на САЩ служи на масоните и злото“ (и видео)

poklonДиана Рейди, стенографка, работеща в Конгреса, не издържа на вчерашното заседание на американските законодатели, взе микрофона и по време на заседанието обвини Америка в служене на злото под управлението на масоните, съобщи FoxNews.

„Те вървят против Бога! Вие не можете да служите на двама господари! Вие не можете да служите на двама господари! Слава на Бога, Господа Иисус Христос!“, – каза също Рейди.

Отбелязваме, че стенографите притежават повече информация от останалите, в това число повече и от конгресмените.
Диана Рейди работи няколко години като стинографка в американския Конгрес. Тя вече е призната за невменяема. До момента е известно, че Рейди вече е в болница, където я „консултират“ психиатри. Стана ясно още, че конгресмените вече започват да правят изявления против нейното изказване в средствата за масова информация. Един от конгресмените заяви, че „тази ненормална би могла да внесе нож и да убие някого“.

„Светът днес“ смята, че американското общество е почти напълно изтрещяло.

3 отговора на “Стенографката: „Конгресът на САЩ служи на масоните и злото“ (и видео)

 1. Попе, нашите са под прекия контрол и власт на американските, техния конгрес диктува на нашите правителства какво да правят, не живей с илюзията, че това са отделни правителства.
  Аз само се чудех защо няма звук това видео?!

  • Ха сетете се защо няма звук…

   Впрочем, думите на Рейди все едно са се просмукали в пресата. Тя е казала следното:
   „He will not be mocked, He will not be mocked, (don’t touch me) He will not be mocked. The greatest deception here, is that this is not one nation under God. It never was. Had it been… it would not have been… No. it would not have been… the Constitution would not have been written by Freemasons… and go against God. You cannot serve two masters. You cannot serve two masters. Praise be to God, Lord Jesus Christ.“
   Въпреки, че и това може да е редактирано. А може и да не е…

   Струва ми се, че търпението на Бога започва да се изчерпва. Тази жена не е просто „луда“. Станалото може да е едно съвсем недвусмислено предупреждение – вербално, в прав текст. (В щатите явно не разбират от намеци.) Ако е така, то няма да бъде последно.

 2. Какво ви пука за американското общество, щом Нашенското общество е абсолютно напълно изтрещяло… Мисля да сформирам Фейсбук-движение за прекръстване на държавата ни в НАШЕНЕЦИЯ…
  Щот всеки, който по некЪФ начин се докопа до Властта, почва да Играе за Нашите, като пръждосва Ненашите нЕкАде там – в Пръждома…
  В резултат на което – що е по-читаво – отпрашва он Нашенеция за Чужденеция…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s