Бесен скандал по Нова, Ани Цолова и Цецка си крещят

cecka-cacheva-bgnes_b14acb910dЖесток скандал по Нова си спретнаха новата водеща на сутрешния блок на телевизията Ани Цолова и бившата шефта на Парламента Цецка Цачева. Без никакви угризения двете жени започнаха да крещят в офир, всяка в опит да надвика другата и да изложи позицията си по въпроса за мораториума върху продажбата на земя на чужденци.

Когато Цецка Цачева завършваше мисълта си за гласуването на парламентарната й сила, Цолова започна да се опитва да я попита противоречи ли на Конституцията решението. Цецка Цечева каза следното: „Народното събрание не е приело решение, с което се казва, че се удължава“ и допълни с цитат: „Ние предлагаме Министерски съвет да приеме всички необходими действия и актове“. Цецка Цачева допълни, че вариантът на ГЕРБ за текст на решението не е бил приет.

„Ние сме подкрепили решение, с което възлагаме на Министерски съвет да предприеме необходимите действия. Това означава, че ГЕРБ са искали да видят как управляващите ще се справят с проблема, тъй като 80% от българите се притесняват за съдбата на българската земя“, извика на висок глас Цецка Цачева.

Излиза, че ГЕРБ са искали да „изпързалят“ управляващите, а и да ги принудат да се замислят как да се справят с проблема. Според Цецка Цачева, ГЕРБ били загрижени за съдбата на българската земя така, както хиляди българи. „Нека не се връщаме към нашите класици като Йовков“, тук Цачева вече беше много развълнувана. Това накара другия водещ Виктор Николаев да вметне засмяно „Вие ще се сразплачате още малко“. Цецка Цачева отрече, че има намерение да се разплаква.

„Знаете ли какво щеше да стане, ако не бяхме подкрепили това предложение? Щеше да има заглавия: „ГЕРБ продадоха българската земя“, пророкува бившата шефта на българския парламент. Но тя не се съгласи с обвинението в популизъм и заяви, че гласуването на парламентарната група на ГЕРБ било  „въпрос на вътрешно убеждение на всеки един народен представител“.

3 отговора на “Бесен скандал по Нова, Ани Цолова и Цецка си крещят

 1. Защо нормално бе момче? Цачева признава, че действията на ГЕРБ в народното събрание и на кмета на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев са в резултат на директивата на ръководството на ГЕРБ да се саботира. В ГЕРБ нищо ново. саботажа е дисциплина в школите на всички шпионски служби.

  • В смисъл, какво друго вие бихте очаквали от тях?

   Казах го и в смисъл, че Ани Цолова е една продажна медийна …. (допълнете липсващото), а пък Цецка Цачева е от ръководството на най-бандитската (анти)българска партия. Това са БЕСОВЕ, няма две мнения по въпроса – и двете са такива! И, естествено, бесовете не могат да разговарят мирно. Те вият и злобеят, хапят всички наред, хапят се и помежду си – даже тези, които са от тяхната страна на барикадата.

   Този анализ обяснява ли предния ми коментар? Мислех, че съм бил кратък и ясен. Но ако трябва, ще обяснявам – няма проблем.

   Ето нещо за Цолова и аверчето й Николаев – мнение на Волен Сидеров, което аз лично споделям:

   blitz.bg/news/article/230129

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s