Кога ще поискаме европейски доходи?

1391833_181109545407882_1376825602_nКога ще поискаме европейски доходи?

3 отговора на “Кога ще поискаме европейски доходи?

  1. На организацията „Отворено общество“ съвсим не се нравят „Европейските цености“, които са в противоречие с провежданата от Съединените американски щати политика, удовлетворяваща „американската мечта“ за безконтролно световно господство в качеството си на „супер сила“, защото благодарение на целенасачената си дейност организацията „Отворено общество“, реализира колосални финансови изгоди. Поради изтъкнатото до тук, искането за „европески доходи“ е илюзия за българите, намиращи своята реализация на трудовия пазар в Република Бъргария.

  2. На организацията „Отворено общество“ съвсим не се нравят „Европейските цености“, които са в противоречие с провежданата от Съединените американски щати политика, удовлетворяваща „американската мечта“ за безконтролно световно господство, защото благодарение на целенасачената си дейност организацията „Отворено общество реализира колосални финансови печалби.

    • Не знам дали им се „нравят“ или не, но във всеки случай, непрекъснато ги пропагандират – като естествено, злоупотребяват и лъжат. Вероятно Вие имате предвид ИСТИНСКИТЕ европейски ценности. Да, те сигурно не се нравят на соросоидите. Но фалшивите ценности на мултикултуризма, ксенофилията, тоталният релативизъм, педерастията и толерастията, империализма и глобализма, анти-христианизма, тоталитаризма, турбо-капитализма, неолибералният пазарен фундаментализъм и т.н. и пр. са им от най-любимите. Именно тези, които изредих, непрестанно се пропагандират от соросоидите като уж „европейски ценности“, с които ние задължително трябвало да се съобразяваме под страх от… нещо си, – не знам какво, но, във всеки случай – МНОГО страшно било.

      Всъщност, вашингтонската мечта за световно господство е само елемент в пъзела на масонската мечта за ГЛОБАЛНО господство. А в този пъзел определено има място и за САЩ, и за СЕЩ (съединените Европейски щати)… И соросоидите слугуват съвсем не само на Вашингтон, те слугуват на гРобализма като цяло. Едва ли си струва да очакваме от тях някакво противопоставяне на агресивния евро-интегризъм, и на фалшивите му „европейски ценности“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s