Бивш член на БСП буни „ранобудните“

Hristo-HristevБившият член на БСП Христо Христев, сега в лагера на Саша Безуханова и асистент по право в СУ, буни „ранобудните студенти“ в 272 аудитория на Софийския университет.

3 отговора на “Бивш член на БСП буни „ранобудните“

  1. И Близнашки също! Само че бунят, а не будят студентите. Защото се вижда, че исканията им са имагинерни. Всеки знае, че морала в една държава се прокарва през закона. Ако законите не са справедливи, те трябва да се променят. Ако хората, които не си вършат работата по контрола, също трябва да се натискат или уволнят. Но да се разбутва цялата държава, за да може една олигархия да се смени с друга и всичко на практика да си остане същото, това не го приемам. Тези студенти не виждат, че проблемите са глобални. Че няма откъде да си внесат морал. А и морала си остава само пожелание, ако обществото не го е припознало като такъв и няма механизми, с които да бъде наложен.

    • Това правителство с гафовете си загуби всякакво доверие, че може да направи нещо смислено. Само ни губи времето. Да си подаде оставката и следващото да се заеме сериозно с реалните проблеми!

      • Да, и ние сега трябва да си мислим, че следващото правителство ще се заеме действително с решаване на реалните проблеми?… След като видяхме вече кои сили искат да осъществят днес държавен преврат, и с какви „морални“ методи – представям си какъв ще бъде ТЕХНИЯТ „политически морал“… И представям се, какви ще бъдат от тяхна гледна точка „реалните проблеми“ на страната… И как ще ги „решават“… Оле, мале!… Пази Боже!…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s