Шествие „Внимание, Фашизъм!“ срещу ксенофобията в София

1463170_10153495172130301_128725036_nМирно гражданско шествие под надслов „Внимание, фашизъм!“ ще тръгне днес от 12 ч. от пилоните на НДК.
Шесвието е в отговор на ескалацията на ксенофобските настроения през последните дни, които доведоха до физичско насилие срещу бежанци. Мирното шествие е организирано във Фейсбук.

Организаторите призовават българите да се присъединят към мероприятието, да носят камбанки, които са символ на мира. Дано те да послужат като аларма за обществото, за да се събуди то пред опасностите от фашизма, споделят организаторите. Те призовават властта да предприеме необходимите законови действия, за да се гарантират безопасността и равенството на всички хора, които живеят в Република България.

Един отговор на “Шествие „Внимание, Фашизъм!“ срещу ксенофобията в София

 1. „Мирното шествие е организирано във Фейсбоклук“… Само забравиха да кажат – ОТ КОГО!… На това му викам аз тотална мозъчна промивка!

  Отново се развихря соросоидната истерична пропаганда. Най-страшните врагове на евр(ей)о-интегристите и гРобалистите са кои? – познайте! – а така, браво, правилно! – НАЦИОНАЛИСТИТЕ!

  Значи, те трябва сега да бъдат оплюти, окаляни, охулени, оклеветени, заклеймени като „нацисти и ксенофоби“, покрити със срам, позор и презрение… Цялата тази истерия е насочена против тях.

  Но защо е всичко това?…

  А вие виждали ли сте реакцията на уличните кучетата, когато циганин води мечка по улицата?… Насират се от лай! Истерично джафкат, събират се с десетки, огласят с воплите си целия квартал! Защото прекрасно знаят, какво нещо е това мечката. Тя не е като тях. Тя е звяр, който само с едно небрежно замахване на лапа поваля и разпаря. Защото тя действително е СТРАШНА (за тях)…

  В момента в България няма по-страшен политически субект от националистите за всички гРобалисти, евр(ей)о-интегристи и слугите им соросоидите. И не защото патриотите са ужким някакви си там, „ксенофоби“, или „расисти“, или „нацисти“ (както настойчиво ви внушават)… А защото са патриоти, иначе казано – ЕВРОСКЕПТИЦИ! Там е разковничето! Защото те са единствената сила – качествено, принципно различна от останалите. Която наистина е способна и желае да извърши радикални промени в политическия живот, спасителни за България и за българския народ. Защото наистина е единствената сила, способна да осуети плановете за окончателно съсипване на българската икономика и плановете за предварително планираната на запад и платена на националните ни предатели етническа война срещу българския народ.

  Защото в момента посредством пълчищата чужди нелегални нашественици, настоящото правителство извършва поредното, изключително тежко национално предателство. Извършва се една извънредно убийствена етно-културно-религиозна агресия срещу българския народ, която има за цел не да го „спаси“, както твърдат евр(ей)о-атлантическия агент – евреинът Соломон Паси и вашингтонския агент Кристалина Георгиева. А има за цел да го убие, да го измести, да го замени с разнородна маса от враждебни и несъвместими един с друг етноси, еднакво бедни и в състояние на непрекъсната вражда. Тази човешка маса няма да има вече възможност, нито пък желание за съпротива срещу експлоатацията, за борба срещу социалното неравенство… Но най-вече, няма да даде възможност на центробежните евроскептични сили да отделят България от орбитата на брюкселската Евро-Империя.

  Ето това е всъщност целта на цялата тази истерична пропагандна кампания, и на безжалостната 24-часова, нон-стоп медийна манипулация, с която ви заливат. И на всички подобни соросоидни активни мероприятия. Те в момента са приоритет, и са заплатени по-щедро даже от студентските „протести и окупации“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s