Расисти биха бежанци с железа, ножове и синджири

otkriha-myj-sys-zabit-noj-v-glavata-96302По непотвърдени данни, тази вечер около 23.30 часа в София са били жестоко пребити трима бежанци, съобщиха източници, близки до пострадалите.
Извършители са били 25 човека . расисти, както ги наричат близки на пострадалите. Жертвите в момента са във Военна болница. Едното от момчетата е с опасност за живота, информира съпругът на  Fatima Ismail-Rashdan.

Бежанците са бити с железа, ножове и синджири, свидетелстват близки до пострадалите.
Едното от момчетата е със счупен нос, другото е било зашито от медиците.
Откраднати са документите на жертвите, както и 800 евро.
Не е известно дали полицията вече е информирана за инцидента.

3 отговора на “Расисти биха бежанци с железа, ножове и синджири

  1. Имам две доста добри обяснения:

    1. Това е анти-националистическо активно мероприятие, което има за цел да настрои обществото против националистите, като в съзнанието на хората ги омеси с разни екстремисти и ги приравни на фашисти. Целта е да бъдат блокирани съпротивителните сили на обществото, които имат естествено, национален характер. Кой би организирал такава акция? Или директно някоя държавна служба, или някои частно анти-българско НПО, със знанието естествено, на поне една държавна служба.

    2. Това е естествена реакция на невъздържани елементи, които винаги намират повод за насилие. Но истинските националисти – патриотите, отдавна предупреждаваха, че такива събития може да възникнат. Не те ги предизвикваха, и не те ги искаха, а напротив – предупреждаваха за тях! И настояваха властите да вземат мерки, за да не се стига до насилие. А вместо това, властта първо започна етно-религиозната война срещу българския народ, като съзнателно го наводни с пришълци. После естествено не предприе абсолютно нищо, за да намали напрежението. Даже блокира – охули и оплю гражданските отряди от наблюдатели, които имаха за цел да помагат на полицията – изкара ги някакви насилнически зверски шпиц-команди. С това отвори пътя на най-екстремалните елементи, даде им възможност да излязат с ножове и вериги. И накрая властта се кани да припише на национализма всички свои престъпления. Прекрасно, супер сценарий! Остава само да им изръкопляскаме и дружно да изблеееееееее-ем от одобрение към Цветлин Йовчев.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s