Американците искат кръв в Украйна

Олег Царев, Украйна

Олег Царев, Украйна

Обади ми се журналист, убеден противник на действащата власт. Това, което се случва сега, противоречи на неговите убеждения. Той твърди: с организациите, с протестните акции и с ръководство на дейността на опозицията се занимава американският гражданин Финк Брайн. Той се движи между офиса на „Баткивщина“ на ул. „Туровска“ и „Удар“ на „Мечников“ или посолството на САЩ (в Киев). Освен Финк Брайн, в организирането на протестите взимат участие и група американци от сръбски произход. Самите опозиционери ги наричат „грузинци“, защото те са правили последната революция в Грузия. Общият брой на чужденците в щаба на опозицията е около 30 човека. Моят познат ме помоли да публикувам тази информация, защото Финк Брайн в момента натиска за решение за превземане на 90 здания, при това настоява завземането да стане в максимално жестока форма, желателно – с жертви. Аз отидох до граничните власти. Изясних, че такъв човек реално съществува. Финк Брайн е гражданин на САЩ, роден на 24.03.1983 година. На 27.10.2013 год. е пристигнал в Бориспол с полет Париж-Киев. Дипломатическият му паспорт е с номер 910104001.
1459212_1434721923405876_163296128_nПо подадените факти подготвям заявление до правоохранителните органи.

 

Олег Царев, Украйна, Народен представител от ПР
Facebook

4 отговора на “Американците искат кръв в Украйна

  1. Жълтото знаме с юмрука. Сръбските „студенти“ с черните тениски и със същото знаме – и на бездомните кучета по улиците е ясно кой и защо стои зад всички тези безредици и опити за държавен преврат в последните години.

  2. Украинска „пролет“ ли се готви? Това за „грузинците“ също е интересно-нали се пусна и тук слух за докарани сръбски биячи на протестен митинг у нас..Къде сте,коментатори?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s