Разпродажбата на държавата продължава

gda15oДържавата планира да продаде 100% от капитала на „Агенция дипломатически имоти в страната“ (АДИС) и почивната база на Министерски съвет в морския курорт „Св. св. Константин и Елена“ през 2014 г. Това гласи планът за работа на Агенцията за приватизация през следващата година. АДИС е изключително апетитна хапка поради множеството имоти, влизащи в състава на дружеството. Почивната станция на Министерски съвет до град Варна пък включва парк с площ 16 240 кв. м и девет сгради с различно предназначение. Държавните дялове, които приоритетно ще бъдат предложени за приватизация през следващата година, са шест на брой. Това са 50,05% от капитала на „Българска фондова борса-София“ АД, 43,7% от „Централен депозитар“ АД, 49,63% от „Международен панаир-Пловдив“ АД, 30% от „Параходство Български морски флот“ АД, 100% от „Аудиовидео Орфей“ ЕАД и 100% от капитала на „Овча купел“ ЕООД.

Източник: Стандарт

Един отговор на “Разпродажбата на държавата продължава

 1. Ами така ами, за какво са й на държавата имоти, нали така? То и самата държава на нас вече за какво ни е? Имаме си Брюксел, той пък си има нас… Доволни сме, нищо повече не ни трябва!

  „Радост, дева вдъхновена!!!
  лъч божествен, дивен дар!!!
  свеждаме опиянени!!!
  взор пред твоя свят олтар!!!…“

  – моля ви, някой да ме спре, защото пак изпадам в религиозен екстаз, ей-сега ще започна да се тръшкам по земята и да рева като някой петдесятник!…

  – О, Брюксел!!! – О, богиня моя!!! О, най-свята и божествена Еврокомисия, искам да умра на твоя свят олтар!!!!… О, дайте да ви цункам калчицата по подметките, обожаеми мои еврокомисари, слънца на истината и правдата, вие сплотявате в порив чуден нас, разделените от зло, и братя ставаме всички люде, нека да стоят нищожествата самотни вън от нашия велик Съюз!!!!… О, нека крепне тоз масонски кръг широк – той към звездния чертог на Невидимия Сатана ни води!!!! Нека в сговор крепне този звезден кръг широк!!!!! Радост, блудницо вдъхновена, лъч божествен, дивен дар, Радост, Еврокомисийо вдъхновена, ей-сега ще ми се пукне сърцето от обожание!!!!…

  (Помолих ви аз да ме спрете, ама на, оставихте ме, и сега ръцете ми се тресат, едва улучвам копчетата, ама пък какъв кеф си беше…)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s