Предприемчиви туроператори богатеят от евромайдана

indexДокато украинските демонстранти и присламчващите се към тях западни политици митингуват в центъра на Киев, някои предприемачи извличат печалба от ситуацията. Представител на една от туристическите компании от Краснодар предлага на всички желаещи турове из „евромайдан“-а.

Обявата за тура стои на страницата на фирмата от 11 декември. Организаторите обещават на участниците в пътуването и екскурзия из лагерите на политическите партии, които са разположени в центъра на града.

На гостите ще бъдат показани палатките на привържениците на Виталий Кличко и украинските националисти от партия „Свобода“. За безопасността на екскурзиите не се споменава нищо.

След разглеждането на „евромайдан“-а туристите ще се отправят към традиционните забележителности на града. Вечерта на същия ден те могат да се върнат обратно в Краснодар.

Като допълнителен бонус компанията предлага на туристите посещение на „магазин Duty Free“ и закупуването на „специален алкохол за Нова година“. Стойнотта на тура е 7 000 рубли.

Освен тур до „евромайдан“-а компанията от Краснодар предлага на клиентите си пътувания до Чернобил и скокове от високите скали на Крим.

„Реших да предложа услугите си на заинтересованите от това величайше събитие, което се случва в Киев. В програмата сме предвидили посещение на барикадите, пиене на полеви чай, екскурзия до завзетите сгради, наблюдение на обучението на новаците от охраната, обзорна екскурзия по местата, от които майданците са като на длан и много, много други. Екскурзията се провежда на три езика – украински, руски и английски. Екскурзията продължава от 20 до 40 минути. Тя се провежда всеки ден от 11 часа вечерта до 8 часа сутринта. Нужно е предварително записване!“, – пише на страницата си във ФБ новопоявилият се предприемач.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s