Семейство нарече детето си Евромайдан

1387734449_1328548305_-28446706_276765875Младо семейство от Лвов, което неотдавна се сдоби с момченце, реши да нарече детето си Евромайдан. Бащата на детето Евгени Тихун около месец е един от постоянните участници в „революцията“ в Киев.

Бащата споделя: „Решението е мое, защото живеем лошо и искаме промени. Никой не ми плаща за участието в Евромайдан, там съм безплатно, за идеята. Ако момченцето по-късно поиска да смени името си – негова воля, той може да направи това. Приятелите и роднините ни подкрепят в решението за името на бебето.

Момченцето се чувства добре, то е спокойно и тихо. То е изписано с майката днес от болницата в града. Това е първото дете на семейството.

А ето какво казва майката Мария Тихун: „Отнасям се положително към името на детето ми. Ние внесохме своята дан в историята на Украйна. Може би ще създадат страничка в Уикипедия за нас“.

На въпрос на журналистите, няма ли да има детето проблеми с адаптацията в обществото, бащата отговори: „Какво толкова? Пълното име на момченцето ми е Тихун Евромайдан Евгениевич – отлично име! Какъв професор ще се излюпи от него само!“

Един отговор на “Семейство нарече детето си Евромайдан

  1. Болни хора! Също като онези идиоти, които на времето наричаха децата си Тракторка, Сталинка, Ленинка, Скафандър, Статор, Петолъчка, Гертруда (от герой на труда) и Даздраперма (да здравствует первое мая). Ето до какво води масираната идеологическа пропаганда – до умствени разстройства и психически отклонения. С времето източникът и естеството на пропагандата се менят, но резултатите са същите.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s