5 отговора на “СССР (видео)

 1. СЪЮЗ НА СЪВЕТСКИТЕ СОЦИАЛИСТЧЕСКИ РЕПУБЛИКИ
  ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО И ДОСТОЙНО!!!

 2. Вие, В. Митевци, злобейте и се страхувайте. В клипа са показани само факти, пък който може, нека ги оспори. Колко бездуховни индивиди вегитират в този свят, като паразити в здравия организъм,жалко, че ви има.

 3. Накъртващо и противно. Действително, авторът добре е успял да предаде своя възторг от СССР, преливащ в нещо като религиозен екстаз. С това се е справил отлично. Но иначе, клипът няма никаква стойност. Няма никаква фактологическа ценност, не носи и никакво конкретно идеологическо послание. Само един гол телешки възторг, едни славни образи, едни мечтания, бегло свързани с исторически събития… Картини, каквито им се привиждат на наркоманчетата.
  Впрочем – срамота, че клипът започва с изображение на храма „Св.Василий Блажени“, който обаче е показан твърде малък – явно, за да не би да му се видят кръстовете… Затова пък как греят звездичките по куполите на новите въображаеми „дворци“!… (Така и никога не издигнати…)
  Всъщност, френетичният възторг на клипа е даже смешен със своята безплодна наивност. Особено за човек, роден преди 1960 година.

  • Трупът е налице. Който иска да знае истината – нека да се обърне към патологоанатом. Той е длъжен да бъде обективен и безпристрастен. Нито да хвали, нито да мълчи.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s