БСП получавала пари от Цар Киро?

kiro5007Депутат, зам.-министър, полицейски, данъчни и митнически шефове, настоящ първи агент в ДАНС присъстват в тефтерите за „Спешни нужди” на Кирил Рашков, които днес изплуваха в публичното пространство. Точно 18 страници от паричния архив на циганския бос от 2009-та бяха пуснати на имейла на Под тепето днес следобед. Дали страниците са автентични- на този етап официални коментари няма. Но са меко казано скандални и вероятно ще взривят държавата, при това мощно.
Сред имената, които присъстват в писаните на ръка листове, са тези на народния представител от БСП Захари Георгиев, зам.-министъра на земеделието Явор Гечев, скандалната митническа шефка Татяна Лачева и още куп митничари, настоящият началник на ДАНС Пловдив Димитър Влахов, който през 2009-та е бил шеф БОП, както е и прилежно описано в сканираните страници.

Срещу подчертаното „Юли” още по-дебело е подчертано БСП, а по-долу „ИЗБОРИ Важно организ.” Именно там се среща името на Захари Георгиев, както и на още едно място. Срещу това на Явор Гечев има цифрата от 2000 лева, а по-долу- МЛАДЕЖИ. Срещу Захари пък пише „Цялата област”. До това на Татяна Лачева пише „касиер”.
Източник: Под тепето http://podtepeto.com/article.php?id=14647

Един отговор на “БСП получавала пари от Цар Киро?

  1. БСП е една мръсна долна продажна и ненаситна мафия, която само позори думата „левица“. И впрочем, винаги е била такава. Някой да е изненадан?…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s