Станишев аут от лидерския пост в ПЕС

39b1gdПЕС ще отстрани Сергей Станишев от председателското място заради последния скандал с визитата на депутата от БСП Страхил Ангелов в Сирия.
2e493f17df19ea218eddb36bc1448144
Визитата е проследена и документирана от партньорски служби, а целта е оръжейна доставка за режима на Башар Асад.

Скандалът е международен, а по-рано днес лидерът на опозицията в България Бойко Борисов е бил поканен на среща от посланика на Израел – Н. Пр. Шаул Камиса Раз.

Министърът на отбраната Ангел Найденов пък е предупреден от посланика на НАТО за съмнителната визита на депутата Ангелов.

Самият Ангелов вече се обследва от партньорски служби за целта на визитата си в Дамаск и кой го е пратил.

БСП се дистанцира от действията на младия си депутат, той ще бъде почти линчуван, заканиха се от партията на Станишев. Министърът на външните работи Кристиян Вигенин с официално писмо до Народното събрание поиска най-строги наказания за „своеволието“ на Ангелов. В профила си във Фейсбук Кристиан Вигенин пише, че България не е на страната на Башар Асад и ще запази настоящата си външнополитическа прозападна ориентация.

Реклама

2 отговора на “Станишев аут от лидерския пост в ПЕС

  1. Ей чуждопоклонните щатски лакеи направо се насраха от истеричен лай по Ангелов! Всички НПО-та ревнаха, всички медии си заскубаха косите и нададоха такива вопли, че няма как да не са се харесали на спонсорите си…

    Това ми напомня за медийните реакции в КНДР – там само посмей да не си тъжен, когато Ким-Някой-Си-Пореден се разболее, или пък да не се въргаляш по земята с вопли, вой и скубене на коси, ако вземе та предаде Партию дух…

    Та и тука същото – политическата коректност с нищо не отстъпва на северно-корейската. Даже само и намек да се появи, че си си ПОМИСЛИЛ (не дай Боже, па да си КАЗАЛ!!!) нещо, което би могло да не се хареса на Израел или на Вашингтон!!!… Ау, край – смърт! По всички медии – истеричен вой, фекалометите – на пълна мощност бият по „предателя“ на еврейо-атлантическите „партньори“… Осъждане, заплахи, позор, уволнение, смазване… Смейш ли да не наричаш законния президент на една суверенна страна „диктатор“, щом така го наричат във Вашингтон? Смейш ли да не го осъждаш, ами даже да се срещаш с него, па и да разговаряш?… Не, ще те изкарат трафикант на оръжие, – ами и педофил-изнасилвач ще излезеш. Даже и вогонски стихове ще ти прочетат – да знайш друг път, на кого се опъваш, грхкррррсстрргхррр!!!!…. На колонизаторите си няма да лижеш задника, АААААА????…

  2. “ а целта е оръжейна доставка за режима на Башар Асад.“ Ти да видиш…Значи хамериканците могат да въоражават т.н. опозиция,а законното правителство на Асад не може да бъде подпомагано в борбата му с престъпниците?!?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s