Пеевски потвърди, че е назначил Кулезич чрез Бареков

снимка: новини

снимка: новини

Пред информационна агенция  Делян Пеевски потвърди думите на Бареков, изречени в предаването на Любица Кулезич, че лично Пеевски го е помолил да я назначи на работа в ТВ7.
“Потвърждавам изнесеното в “На светло”. Истина е, че помолих Бареков да вземе Люба Кулезич на работа в TV7. Заащо тя така нагло излъга днес, че не знае този факт, не знам. Сега вече съжалявам, защото виждам, че журналистката се е превърнала в лична обслужваща пиарка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов”, категоричен е Пеевски.

Източник: Аларма

Един отговор на “Пеевски потвърди, че е назначил Кулезич чрез Бареков

  1. „Истина е, че помолих Бареков да вземе Люба Кулезич на работа в TV7.“ – а няма ли да ни обясниш, Пеевски, ЗАЩО го направи това?…

    „виждам, че журналистката се е превърнала в лична обслужваща пиарка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов” – о, само тя да беше такава, да се прегръщаме и целуваме по улиците!… Реално, такива са 99 % от съвременните български медийни проститутки.

    Пеевски, прасе дебело, нагло и охранено, оядено с народна пара, когато работиш за ДПС, може да говориш каквото си искаш… Но даже и да е вярно, – все едно, никой няма да те слуша. Не може да служиш на Мамона, на анти-български, даже анти-конституционни деструктивни сили, на мръсни олигарси и при това да се правиш на честен и обективен.
    Прасчо! Млъкни и се махни, ако имаш капка разум, защото всяко твое изказване само работи против теб. „Съжалявал“ бил… За какво? Не и за това, че е един „преуспял млад човек“ (според него) – всички знаем, КАК е „преуспял“. Покай се, Пеевски! Посипи си публично главата с пепел, раздай си половината имоти на бедните, напусни ДПС и стани независим депутат, па после излизай на трибуната! И тогава пак ще те презират, но поне ще имаш НЯКАКВО, макар и мизерно, основание да говориш.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s