Семейщина и рецидив в БСП Пловдив

e3a98b01adac84b469b4c2362e8da1bb_XLСемействеността в пловдивските номинации за евродепутати разгневиха днес известната журналистка и театровед Пенка Калинкова, която дръпна яка критика на кандидатите в списъка.

Както Plovdiv-online отдавна съобщи, след водача Станишев, евродепутата Илияна Йотова, ексевродепутата Атанас Папаризов и бившия шеф на парламента Георги Пирински, следват имената на дъщери и синове на местни партийни кадри.

В списъка са щерката на бившия областен управител Тодор Петков – Ия Петкова-Гурбалова, синът на фалиралия Градски транспорт бизнесмен Ангел Батаклиев – Красимир Батаклиев, и щерката на бившия кмет на Карлово, сега шеф на Областно пътно управление – Найден Найденов – Нина.

Какво сте ги подредили тук само синове и дъщери? – обърнала се към Изпълнителното бюро Пенка Калинкова. – БСП има кадри, но вие не ги търсите. Това е евродепутатска листа, в която трябва да са утвърдени хора, това не е училище за политици, възмутила се тя.

Ако това е някаква парола да се издигат синове и дъщери, защо не казахте, та всички да го направим! – завършила Калинкова.

Критиката е била приета с гробно мълчание от залата.

Остра атака срещу цялостната политика на местно и национално ниво на БСП провел и Иван Петков – Бебето, бивш лидер на младежката структура в Пловдив.

БСП няма нито кадрова, нито социална политика. Членовете ни са объркани, назначават се хора на бившето СДС, казал Петков.

На ключови позиции във властта се запазиха калинките на ГЕРБ и има доказателства, че това става със съгласието на националното и местно ръководство, продължил демарша Бебето.

В Пловдив нещата стоят по идентичен начин – със сериозен рецидив!

Защо Градската организация на БСП се управлява от две странни дами от Областния съвет, които я обезличиха и се занимават само с интригатство, попитал Иван Петков.

Главният виновник за това седи вдясно от мен, заявил Бебето визирайки членовете на ИБ начело с председателя Георги Гергов.

Кажете си, може да имате чрезвичайни съображения, които ние да не можем да прозрем – кажете си истината и тя ще ви направи свободни, призовал Бебето, но не получил отговор.

Неистов кикот пък обхванал залата при изказването на консултантката на групата общински съветници от БСП и шефка на Комисията по предложенията в червената партия в Пловдив Мина Маринова:

В групата за обработване на предложенията се взе следното решение – Гъ Съ на БСП /бурен смях/ – трябва да работи повече за реализацията на кадрите и за младите хора.

Какво да направя – за първи път се изказвам и ми е неудобно, оправдала се Маринова пред форума.

Източник: http://www.plovdiv-online.com/plovdiv/item/54704-k%D0%B0linkov%D0%B0-gromi-semeyshtin%D0%B0t%D0%B0-v-bsp-plovdiv

Реклама

4 отговора на “Семейщина и рецидив в БСП Пловдив

  1. Вчера бях написал един хубав коментар. Защо до днеска неможе никой да го чете? Искам да видя коментара си? Не ме дискриминирайте.

    • Сигурно си използвал някъде в коментара си емотикон (т.е. някаква физиономийка), или пък си дал хиперлинк. Автоматиката на сайта блокира такива коментари до „одобряване от редактора“. Но редакторът изобщо не си прави труда да ги оглежда и да ги одобрява. Затова такъв коментар никога няма да излезе. Казвам го от собствения си горчив опит. По-добре го огледай пак и го напиши без емотикони и като махнеш пред хиперлинковете буквичките хттп://. Дано това да помогне.

  2. Пред БСП има ясно начертан път – пътят на СДС- към боклука!
    Натам са тръгнали всички буржоазни партии, Партии като НДСВ, Евролевицата, Български бизнес блок ит.н., отдавна са стигнали до финала! ГЕРБ върви по същият път!
    Буржоазията вади от резерва нови формирования – АБВ, Реформаторски блок и т.н. Но и те са обречени от все по-очевидната им за всички класово-буржоазна определеност!!!

  3. Виждам, нищо ново в БСП. Още когато се казваше „БКП“, всичко си беше точно същото.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s