Анонимните с ултиматум към Системата (и видео)

anonimusСъс специално обръщение към властта, изпратено до редакционната ни поща, Анонимните отправят Ултиматум към властта, в който се казва следното:

До Конституционния съд на Република България
от Анонимните

Като за начало една дума – НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВОВАТЕЛСТВУВАЙТЕ!!!  

Уважаеми властници, спомнете си Конституцията, а именно:

КОНСТИТУЦИЯ

Глава първа

ОСНОВНИ НАЧАЛА
Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.
(2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
Във връзка с установяване погазването на Конституцията на Република България, ние, Анонимните отправяме ултиматума си към всички властимащи в България, а именно:

Ултиматум на Анонимните:

1. Ако до месец Февруари не отмените решението си относно мораториума за разпродажбата на РОДИНАТА НИ (МАЙКА БЪЛГАРИЯ), ви очаква най-голямата кибер атака в съвременната историята на Европа!!!
Ще организираме международна операция за блокирането на цялата ви компютърна система и лийкване в социалните мрежи на всяко секретно дело, до което се докопаме в сървърите ви!!!

Не веднъж сме сваляли сайтовете на президента и правителството и ви обещаваме ,че този път ДДОС атаките ще ви се сторят като погалване с перо!!!

2. Започваме кампания по организиране на най-големите протести у нас с цел арестуването на всички 240 депутата и целия състав на КС за национално предателство.
Ако не ни вярвате, потърсете в Google или YouTube протеста от 03.03.2013 – ние го организирахме!
Протестите този път ще се провеждат пред РПУ-тата във всяко населено място, докато полицията не изпълни задълженията си и ви арестува, а при техен отказ от 03.03.2014 г. минаваме на граждански арести!!!

Доброволци за координатори на протестите вече има във всеки областен град на България -проверени хора, които нямат грам партийна принадлежност и ви ненавиждат в червата за геноцида, на който сте положили народа ни!!!
За неподкупността им ще проличи веднага, щом изменят на първоначалните си позиции!!!

3. НАЙ-ВАЖНОТО, КОЯТО ТРЯБВА ДА ЗАПОМНИТЕ Е…:

Ние сме Анонимните!

Ние сме легион!

Ние не забравяме!

Ние не прощаваме!
ОЧАКВАЙТЕ НИ!!!

п.п Докато ние сме на смяна, няма да превърнете България във втора Палестина!!!Истинските българи идват за вас, проумейте го и бягайте, защото…ГАЗИМ!!!

ДОЛУ ПАРТИЙНАТА ХУНТА, УЗУРПИРАЛА ВЛАСТТА В РОДИНАТА НИ!!!

ДОЛУ ПРЕЗИДЕНТА – ПРОДАЖНИК!!!

ДОЛУ АНТИ-КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ!!!

3 отговора на “Анонимните с ултиматум към Системата (и видео)

  1. Е, хайде, февруари вече се преполови, къде са ви акциите? Това всичкото поредния блъф ли беше? Мноооого страшно звучи иначе, много така – „по анонимному“… С кодирания гласец, особено… Чак се разтреперах от вълнение!… (Да бе…) Е, и? Както беше пределно ясно от самото начало, КС реши, че решението на НС, задължаващо правителството да вземе някакви мерки е „противоконституционно“. Правителството се изплю звучно – и на нас, и на българската земя. (Точно както очаквах.) НС се прави на „дръж ми шапката“; този целият въпрос за тях (освен за „Атака“, естествено) е последна грижа, а отскоро вече е и табу, откак на някои мръсници им набиха шапката в Брюксел и в посолството на САЩ.
    Та, хайде, къде сте, „анонимните“?… Чакам ги вече „свалените сайтове“!…

  2. Ама защо искат тези „анонимни“ да арестуват всички 240 депутати?! Нали всъщност трябва да арестуват само 217 ?! Защото останалите 23-ма са депутатите от „Атака“ – ИМЕННО ТЕЗИ ДЕПУТАТИ, които подеха инициативата против безогледното разпродаване на българската земя! Нали именно патриотите бяха хората, по чиято инициатива Народното събрание на Република България, с нарочно решение, задължи правителството да потърси някакви законови начини за удължаването на мораториума върху продажбата на земя на чужденци? (А пък правителството тогава им се изплю в лицата и най-нагло им каза, макар и по заобиколен начин, че депутатите са едни идиоти и няма ни най-малкото намерение да направи нищо такова, защото не му давали от Вашингтон и от Брюксел!…)

    Аз разбирам омразата към патриотите от „Атака“, разбирам презрението на някои хора към тях. Да, има много жертви на манипулативната пропаганда и на клеветническите кампании… Разбирам, че поради тоновете лъжи, вербални фекалии и помии, които редовно се изливат върху патриотичните сили от всевъзможни продажници, предатели, бандити, външни и вътрешни врагове на българския народ – накрая се стигна до там, че много българи вече се стесняват даже да споменават партия „Атака“. А камо ли да изразяват симпатии към нея. Да не би да ги обвинят и тях, че били уж „расисти, радикалисти, ксенофоби и нацисти, крайно-десни екстремисти“ и т.н. И прочее, и прочее – какви ли не подобни дебило-кретенизми, изсмукани от пръстите.

    Но ВСЕ ПАК, ВСЕ ПАК! Имайте малко срам, имайте малко съвест, знайте поне някакви граници, в края на краищата! Не може да ПРОДЪЛЖАВАТЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАТАТА от някого борба, като не само премълчавате тази „малка подробност“ – че не сте първите в нея, но и даже причислявате предшествениците си към враговете им!… Е, това е вече или някаква луда наглост, или политическо безгръбначие, или патологична амнезия, или уникална глупост, или политическа поръчка, или партийно мотивирана злоупотреба, или не знам още какво може да е… Но във всеки случай, не е нищо почтено и достойно за уважение.

    И ще кажа даже защо съм толкова издразнен. Защото съвсем очевидно е, че тези „анонимни“ са всъщност хора с ЛЕВИ убеждения (както впрочем и повечето български патриоти). И точно затова от тях и от силите, стоящи зад тях, не съм очаквал подобна подлост или глупост.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s