Внимание! Оставят ни без жилища?

Offnews

Offnews

България безапелационно е сред най-развитите държави по количеството собствени жилища.

Най-много хора разполагат със собствен дом във Видин и Бургас – около 90 %, докато в София 1 от 5-има е под наем. По този показател Варна се доближава до столицата, но въпреки това около 90 % от българите живеят в собствени жилища, не плащат наем и не зависят за подслон от никого.
Човек с покрив над главата си е прекалено силна заплаха за създаването на сегашната феодална олигархия която потомствено иска да владее малкото си кралство. Човекът със жилище утре може да го продаде, да се изсели, да се озове с пари и да спре да е зависим за храната си, а следователно и неуправляем от престъпната групировка.

Човекът със жилище, заплаха за властта

Собствениците на апартаменти в блокове, които не са провели общо събрание, не са избрали управително тяло на входа и не са се регистрирали в общината, да плащат данък сгради в двоен размер, съобщава в. “СЕГА“. Идеята бе лансирана от зам.-председателя на парламентарната комисия по регионално развитие Николай Пехливанов (“Атака”).

Целта – Зад всяко действие стои мотив

ul. Yakubitsa, Lozemets,snimka, Vladimir Yosifov, imoti, 4Все по-често ще сме свидетели на подобни “импулсивни” предложения.
Ще започне и яко облъчване в медиите на тази тема, за да се изкарат потърпевшите врагове. Целта със сигурност е следната (Нито един закон или предложение в парламента ни не са случайни, без преценена изгода за една или друга престъпна структура.
Атака, ако забелязвате въпреки, че на думи са за ред и закон, до сега не са казали и дума срещу напълно незаконните цигански постройки и гета направени без нито един документ и за които не се плаща и лев данък.

Защо? – Тези постройки са почти без стойност, а тук става дума за милиарди левове които ще могат да се откраднат.
Тази идея не е нова. Със 100 % сигурност е обмисляна поне от години и малко по малко се работи в тази насока.

В страната ни все по-малко неща остават за крадене (освен жилищата на хората) за това, сега с новите високи данъци и огромни глоби (по-големи от за убийство на човек – 800 лева бе глобата за убийците на онзи убит дядо в гората), целта е следната:

Има много хора в малки градчета или дори в големите – които едва свързват двата края, но имат жилища и това е начин да им вземат и това – Тоест, като им натрупат огромни глоби с лихвите. После съдия изпълнител, търг и жилищата ще са продадени, а тези които са на улицата ще са в тяхна власт и за хляб и за подслон.
За това и тези огромни глоби и лихви – за безработни и бедни – не са случайни.
Хората в по-малките градове ще са тези които основно ще пострадат:
На тях от 20 години преднамерено се отнема всичко (Всяка фирма минала определен размер оборот задължително е длъжна да се пререгистрира в София за да създава нови работни места в столицата, за сметка на провинциите). Липсата на здравеопазване, елементарни услуги (за един печат не рядко се налага да се ходи в София) също не е случайна.

Въпросът е потокът от пари да се канализира към столицата (За да се тушира напрежението там с подаяния), а провинциите да могат да се източват безконтролно. Смъртността от сърдечни и респираторни заболявания например, при хората в трудоспособна възраст бележи рекорди във Видин, но едва ли на някой му пука от това.

Средната продължителност на живота е по-висока само в столицата докато в провинциите тя спада. Смятате ли, че това пак е случайно? Не. Нищо не се прави без цел.
Доходите са най-високи в София. Втори по заплати са уж са във Варна, но възнагражденията са с 1/3 по-ниски от софийските, докато във Видин например вземат почти 3 пъти по-малко за труда си (!), отколкото в столицата.

Глобите и данъците обаче са еднакви за всички!

Ако забелязвате колко безпроблемно и без никакви дебати минаха новите глоби през медиите!

В нито една медия, в нито едно издание, този въпрос не бе засегнат, а “журналистите” удобно и за пореден път в интерес на престъпния картел, подминаха този жизнено важен за стотици хиляди проблем.

Ако не сте внесли здравната си вноска, глоба и я дайте с 36 месеца назад – Глобите от порядъка на 500-1000 лева, за какво ли не, точно за най-бедните не са случайни.
Малко по малко върху хората се трупат разходи като целта е те да не удържат в един миг. 10 лева тук, 24 там, още 5 или 15 на трето място и те се трупат.
Едва ли управляващите ни не знаят, че сумата от 25 лева месечно, за стотици хиляди означава – или плати, или умри бавно от глад, или стой на студено и без електричество.
Напротив – както се знае нищо в тази държава не се прави без някаква цел.
Със сигурност ще се приемат и още разпоредби и закони, които да ускорят този процес и да го улеснят. Задължително саниране, нови лихви по неплатени осигуровки, нови още по-високи глоби и т. н.

Важното е хората да се товарят с разходи – поне 30-40 % са толкова бедни, че няма да удържат.
Това са стотици хиляди жилища, за милиарди.
Дори в момента данъчните власти вече работят с техни съдии изпълнители и се продава на техни хора, а когато се натрупат още разходи, процесът ще се ускори и ще се открадне и това.

Завръщане на крепостното право

Селянинът няма право да напуска феодалното владение на сеньора си, освен ако не се откупи.

Защо се прави:

Съмнява ме да им пука за напълването на хазната ни. Ако за 20 години на някой му във властта му пукаше, нямаше да сме последната и най-бедна държава в Европа без нито една магистрала, с отчайваща инфраструктура и без елементарно здравеопазване за по-голямата част от населението. Тук както винаги има със 100 % нещо гнило!
Или целта да крадат повече, или искат гласоподавателите им да останат – а това са основно циганите.

Целта е да не излизат повече хора в чужбина – Крепостничество
Имаш дълг, стоиш в кочината и гласуваш. Ако циганинът дължи пари тук как ще излезе?
Има и друго – Така се задържат и българи – Стотиците хиляди квалифицирани, които ходят да работят нелегално в чужбина (като няма тук работа), берат портокали, работят като болногледачи, строители, шофьори и т.н., пазарят си от тамошните магазини, там се хранят и плащат сметки, а парите от ДДС отиват в чужбина.

Нашите не могат да ги крадат.
За 20 години официално страната е обезлюдяла с 2 милиона – Неофициално едва ли тук с циганите сме повече от 5.5 – 6 максимум милиона. Много хора от години са в чужбина, но водят по статистика, че уж живеят в България.

С крепостничество ще се опитат да ги задържат. Иначе с този темп на изселване от страната, след 10 години тук ще има само баби, дядовци от една страна и цигани, политици и олигарси – Все хора които ако няма от кого да крадат ще умрат от глад.
Това е данък който искат предварително да вземат, ако ги напускаш. Един вид откуп – плащаш им и се махаш.

sobstvenik.com

7 отговора на “Внимание! Оставят ни без жилища?

 1. Искахме Европа, получихме я. Сега ще го духаме, като всички глупаци.

 2. „…тук става дума за милиарди левове които ще могат да се откраднат…“ – Мале, мале! И как не ви досрамя да пишете такива работи? Баш „Атака“ ли е тази „крадлива“ партия, която ви падна на мушката? На герберастите много ще им хареса вашата статийка… Соросоидите веднага ще изреват „хийп-хийп-юрей!“ И на „социалистите“ също, впрочем, много ще им хареса. А пък дупесарите може и да изиграят един кючек от радост… Всички ще са много доволни.

  Само да ви питам, вие тези вашите измишльотини от пръстите си ли ги изсмукахте или от тавана ги смъкнахте? Поне да се бяхте запознали с мотивите на вносителите, преди да плюете по тях! Може да имате някакви предразсъдъци и някаква лична, с нищо необоснована неприязън към партия „Атака“. А може би, и изобщо към всеки национален патриотизъм. Нормално е, в България често се среща такова отношение.

  Но това не ви дава основание да си измисляте глупости, да преиначавате фактите, злонамерено да ги тълкувате, накратко – да ни представяте личната си параноя като политически анализ.

  • Защо е „готина“? Защото е тежка, та става да притискаш с нея разни неща отгоре? Или може да я подложиш под нещо, понеже е доста дебела… Западният джобен формат, той пък е на цигарена хартия – става и да си свиеш един „джойнт“… Накратко, готина гнига е, – върши работа?
   Обаче не би било лошо и да вземете да я прочетете тази „готина книга“… Ей-така, между другото… Знам че е трудно, но втората част се чете по-лесно. Поне нея да я минете, а? А пък после пак може да си поговорим, колко е готина Библията.

 3. Библията, Притчи 29:16
  „Когато нечестивите са на власт, беззаконието се умножава, Но праведните ще видят падането им.“

  • „Когато нечестивите са на власт“ – о, да, не мога да не се съглася с това! Абсолютно вярно е словото Божие!
   За съжаление, досега партия „Атака“ НИКОГА не е била на власт. Явно цитирането на Библията, па даже и най-детайлното й познаване, не дава никаква защита срещу соросоидната (и герберастката) пропаганда.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s