Един отговор на “Гражданска война в Киев! (снимки, видео)

  1. Да се нарича това „война“ е пресилено! Впрочем, и снимките също го доказват. Има отвратителни и жестоки безредици в Киев – да. Но това НЕ Е война. А тълпите от агресивни същества, нападащи органите на реда, не са представителна извадка на украинския народ! Те не са негови представители. Те са всъщност неговата най-недостойна част. Глупава и (или) продажна, тоест – достойна за всичко друго, но не и за уважение. Няма престрелки, няма стотици убити, няма задействана армия и т.н. Ние всички знаем какво е това нещо войната. Тя е страшна. Тук няма война! Има само една агресивна, терористична варварска тълпа, с която ожесточено се борят органите на реда. Единствено със средствата, допустими при масови безредици, а не с оръдия и картечници.

    Именно западните империалисти, на първо място САЩ имат изгода сега да се тръби, че сега там било имало „война“. Всъщност те много отдавна наливат милиони долари в Украйна чрез добре познатите ни вече НПО-та, за да правят пропаганда и промиване на мозъци. А след тази дълга и грижлива предварителна „обработка на почвата“, през последната година те наляха още милиони – вече за директно организиране на „протестите“. Именно Вашингтон и техните мръсни песове като Сорос организираха безредиците. Това смело го пишат на запад, говорят го в самите САЩ, и го знаят вече много по-добре от нас тук. Защото именно ние, „източняците“, сме под пропагандната обработка! Нашите мозъци се промиват на първо място. Ние сме тъпите говеда – такива ни правят, и за съжаление, доста успешно, и особено в Западна (истинската) Украйна.

    И именно във Вашингтон днес се стремят, ако може, наистина да разпалят война в Украйна. Или ако не война, то поне нещо, максимално близко до война. А ако не стане истинска война – то поне да ИЗГЛЕЖДА като война, така да се представя масово по медиите. Това ще им даде основание за груба силова намеса във вътрешните работи на Украйна. По този начин ще могат чрез познатите ни вече механизми (ООН, НАТО…) да организират свалянето на неудобното им украинско правителство. Под предлог за „миротворство“ и „демократизиране“.

    Война има в Сирия – това да. И то даже не гражданска, а партизанска война. И то не между сирийци, а между сирийците от една страна и въоръжени терористични ислямски банди от друга страна. Които банди нямат нищо общо със Сирия – съставени са главно от чужденци, от фанатизирани ислямски главорези, събрани по света от кол и въже, и с щатски пачки в джобовете. Там не споря – да, там има война, въпреки, че изобщо НЕ ТАКАВА, каквато ни се „разяснява“ по продажните ни псевдо-медии.

    Но в Украйна все още НЯМА война, и слава Богу! Така, че моля Ви, Петя, имайте съвест и не слугувайте на тези хора, не наливайте вода в тяхната мелница с такива заглавия!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s