Евромайдан – прикритие на геополитическото сражение

Евромайдан-песочница-1044105Днес, когато в кървавата мъгла е обгърнала Украйна, когато взривните канонади и безумието на бесните евробойци и невменяеми тълпи мародерстват по улиците, украинските градове са обхванати от отчаяние. Струва ни се, че Украйна е захвърлена от всички и е предоставена на враговете – разкъсване.
Дали ще започне ужасното и необратимото?

Тъкмо днес, когато смутните времена още не са отчинали, ние се нуждаем от ясно и трезво разбиране на събитията. Ситуацията трябва да се погледне право в очите. Дори тя да внушава ужас.

Янукович днес не е наричан просто ленивец. Обвиняват го за ужасяващо забавените му реакции, докато обстановката се нажежава. Обвиняват го в нерешителност, дори по-силна дума използват по негов адрес – наричат го страхливец. Обвиняват за колебанието му. Та той няма нито една решителна заповед, заповедите му са странни – ту да се настъпва, ту да се спира атаката, после отново и отново да се стои на място, да не се отговаря на ударите…, дори когато бандитите могат да бъдат ликвидирани в рамките на 1-2 часа максимум.

32Янукович изглежда като дрогиран, неадекватен…Тактиката му свидетелства за липса на стратегия и политическа воля у украинската власт.

Но Русия ИМА политическа воля. Именно срещу Русия се води тази война по улиците на Киев, именно срещу Русия е насочен бандеровският Майдан. Янукович не е самотен, той е на страната на Русия и съгласува с нея всичките си действия. Главната битка се води зад кулисите, между дипломатите и спецслужбите. Майдан е само повърхността на този процес. С ръцете на бандитите Западът се стреми да притисне Русия, да й натресе уславията си – както по отношение на Украйна, така и по много други въпроси.
Западът бърза. Руското ръководство и официален Киев начело с Янукович ще започнат да действат активно по улиците само тогава, когато разберат, че всичи останали средства и възможности са изчерпани. Оттук идва и пасивността и неувереността на Янукович. Оттук идват и паническите настроения сред болшинството наблюдатели, привържениците на Русия.

Да се ориентираме около реалните факти.

Именно украинската власт застана против САЩ

0_e5df1_c87c6d8_XLКолкото и да е парадоксално, властта в Украйна даде заден по отношение на САЩ. Да, това го направи украинската власт, а не опозицията и не патриотичните експерти. Това не бяха дори комунистите, които са постоянните обвинители на империалистическото задкулисие. Позицията беше открито заявена от украинката власт, от заместник ръководителя на парламентарата фракция на управляващата партия Олег Царьов от трибуната на Върховната Рада още на 20 ноемри 2013 г.

Тогава поведението му се стори почти невероятно. А човекът говори преди началото на евромайдана, в неговото навечерие. Който се ориентира добре в ситуацията, то той разбира, че това не е часта инициатива на отделен депутат, а съгласувано официално заявление на властта, защото Царьов не е изключен от партията  след публичната му антиамериканската позиция.

За първи път тъкмо управляващата партия на Украйна не любезничи пред световния хегемон след дълги години на безумни унижения на страната пред САЩ. Всичко това е неочаквано за оранжевите сценарии и е знаково. То означава, че властта избра да не играе вече ролята на жертва.

За подготвяния в Украйна на  югославски сценарий говориха и други отговорни политици от управляващата Партия на Регионите, които изразяваха личната си позиция, да, но които бяха своеобразен транслатор на посланията на властта.

Излиза, че дълго преди настоящите събития украинската власт не просто блажено е витаела в облаците, но трезво си е давала отчет какво я очаква съвсем наскоро. Разбарала е, че всичко е поставено на масата, разбирала е, че Западът провокира украинския общестевно-политически процес. И съобщи това на обществото…Нещо повече, даде гласност на фактите чрез публичното разобличаване на САЩ и тяхната дейност по отношение на програма „Техкемп“.

Всичко това в съвкупността си свидетелства, че именно украинската власт е била решена да противодейства на САЩ, да се бори със световния хегемон с открити карти. Който има уши, ще чуе, както се казва…

Янукович

0_e5df5_b6ef766a_origОтчитайки факта, че Янукович дойде на власт, както и факта, че той беше поздравен с победата на изборите най-напред от Барак Обама, вместо президентът на САЩ да сипе вопли за нечестните избори, става ясно, че именно американците доведоха Янукович на власт. И не просто му предоставиха властта, а фактически цялата властова колода беше сформирана и предадена на Янукович от американците, от техните агенти на влияние. Не е изключено и следното:  програмата за продължение на оранжевата политика за откъсване на Украйна от Русия, напомпването на партия „Свобода“ като парламентарна сила, пълният контрол над петата колона от всички украински средства за масова информация – всичко това Янукович го получи от Щатите в замяна на бъдещи задължения. Някой да не си помисли, че Янукович е допуснал гореспоменатото по своя инициатива и от любов към радикалния украински национализъм, м?!

24Случилото се показва, че в Украйна действат добре структурирани нелегални терористични организации. Отделните им лидери имат прикритие. Данилюк, който изведнъж изплува по време на евромайдана, и който след координация с американското посолство превзе няколко украински министерства, изведнъж се оказа с британски паспорт! А с този паспорт той лесно може да избяга в Лондон. Ясно е, че украинските фашисти и техните ръководители са реална агентурно-диверсионна мрежа на англосаксонското разузнаване, която се прикрива под  маската на украинския национализъм и е създавана дълго преди Янукович. И понеже организираността на тези нелегали е вече повече от доказан факт, ясно е, че някъде отгоре е имало заповед те да не се пипат.

От събитията става ясно, че властта отчита факта, че протестиращите са въоръжени, нещо повече, че са свързани с агенти на влияние в самите украински държавни структури и само чакат сигнал за началото на метежа. Става ясно, че мрежата на терористичната нелегална мрежа е преплетена до голяма степен с украински офицери. Това е доказано от оперативните разработки на специалните служби, които излизат на бял свят сега.

Когато Западът разбра, че Янукович се бунтува и дръзва да излезе от релсите, че къса с евроасоциирането, при това къса рязко, на пръв поглед всички бяха в шок.

25.nНастана общ вой от две гърла – от Запада и от бандеровците.

Днес Западът направи фал-старт, както отбеляза Владимир Путин. Всичко се случи толкова бързо, че Западът беше принуден да действа по грубия сценарий, който отлежава в готовност  за президентските избори за 2015 г. И в това бързане са заложени много опасности за обикновения човек.

Липсата на пълна подготовка на структурите, които е трябвало да се  активират след година, Западът компенсира чрез активиране и мобилизиране на ултрадесни терористични организации, като под тревога. Западът бърза.

Капитулирал ли е Янукович?

33Не. Парадоксално за всички, но вече сто кризисни дена ни се внушава, че Янукович преживява последните си дни. Но Янукович не се е предал и до момента, нещо повече, съхранена е вертикалата на управление на държавата.

Съхранена е управляващата Партия на Регионите, нейната парламентарна група също. Никъде в страната няма вземане на властта от страна на ултрадесните терористи. Даже в Западните области, където действащите областни съвети и администрациите, пък и общия фон на общественото мнение са близки до майдана – през всички протестни дни няма преминаване на милицията в редиците на екстремистите, няма преминаване на армията към тях, нито на дипломати, нито на министри… А това е ключово различие от случилото се през 2004 г.  Да, има мишки, които напускат кораба. Но са единици, драснали под напора на мощен психологически натиск, когато в столицата започнаха работа натовските снайперисти, маскирани като беркутовци, когато избухна терора против семействата и близките на спецчастите.

Реално Украйна вече живее в режим на санкции, ембарго и икономическа блокада. Стана ясно, че Западът е блокирал всички финансови транзакции на бизнеса на олигарсите-регионали, както и на промишлените предприятия в Юго-Източната част на страната. Това е една от причините за девалвация на националната валута. Въвеждането на нови забрани от страна на САЩ към Украйна малко ще промени вече съществуващото. А „арестуването“ на банкови смеки само ще помогне на Русия. Ще застави източните олигарси да започнат да съхраняват средствата си в руски банки.

Дори предсрочни избори няма да принудят Янукович да капитулира.

Тогава какво иска Западът от украинската власт?

Целта на кукловодите

35Реалната свръхцел на Запада съвсем не е оставката на Янукович.

Реалната задача е да се спре започващото възстановяване на реалната съвместна промишлена дейност между Русия и Украйна. Именно заради това Янукович получи майдана. Руско-украинската дейност превишава многократно руския кредит от 15 милиарда долара. Така Украйна получава независимост от Запада, финансово кръвообращение и подем на икономиката, което разрушава плановете на Запада да откъсне Украйна от Русия. Заради това е и това западно бързане.

Западът подтиква Янукович да употреби сила срещу екстремистите, да започне да стреля срещу бесните ултрадесни, които вилнеят на майдана. А че Западът провокира Янукович става ясно от иформациите в средствата за масова информация, които избухнаха при новината, че е раздадено бойно оръжие с патрони на беркутовците, че снайперистите на властта стрелят по мирните протестиращи и прочие.

Всичко това със снайперистите се оказва лъжа – но показва, че кукловодите се нуждаят тъкмо от такъв отговор на властта. При това подобен отговор на властта се очаква и от милионите нормални хора, от патриотничната общестевност, защото хората виждат жертвите и безчинствата на уличината стихия.

Нужен е повод за легално въоръжено въстание, своеобразен отговор в името на „потъналия в кръв мирен майдан“, за да може опозицията да помоли Запада за интервенция под прикритието на миротворчески контингент за „защита на населението от тиранина“. Точно това е целта – да се разпали истинска гражданска война съвсем до сърцето на Русия, да се експортира хаос в пограничните руски области.

Украйна е част от големия геополитически сблъсък между САЩ и Русия, между Запада и Изтока. Настъплението на Вашингтон върви по всички фронтове, нацелени са финонсовите потоци на страните от БРИКС, атакувани са валутите на Индия, Бразилия, Турция, Казахстан, Русия, продължава натискът към Сирия, опитват се да създадат негативен имидж на Олимпиадата в Сочи….

Ситуацията в Украйна трябва да се възприема само като част от този единен процес на глобално противопоставяне на Запада с Изтока, в който процес Русия играе ключова роля. В този смисъл Янукович не е пешка, а е съратник на Москва на украинския фронт.

Свръхзадачата на Янукович

47Официален Киев прекрасно разбира, че в цветните революции решаваш фактор е  картинката, това, което се вижда. Ето затова е важно ярко и правдиво да се покаже героичната пасивна отбрана на „Беркут“ и милиционерите. Страданията не са напразни, те са от колосално психологическо значение.

Западът няма нито едно доказателство, с което да обвини Янукович, че е използвал бойни действия срещу украинския народ. Нещо повече, Западът фактически изгуби информационната война, защото светът видя истинското лице на „мирния протест“…

Както писаха даже украинските аналитици, тези, които са по-грамотни и порядъчни, Янукович и неговите руски помощници откриха рецептата за неутрализиране на технологията на Запада – крайно неефективната и разложена власт доведе протеста до горещата му фаза. И така показа истинското му лице. Настоящата ескалация с показните убийства послед бял ден по улиците на Киев, завземането от екстремистите на въоръжени складове също преследват една и съща цел – да накарат Янукович да даде подобаващ и съответстващ на насилието до момента жесток отговор на западните марионетки, при това въоръжен.

Реалната свръхзача на Янукович произлиза от Русия – да се съхрани промишленото коопериране с Русия. Това е причината Янукович да протака, да печели време, да не допуска плъзгането на страната към гражданска война. На всяка цена. Заради това Янукович даде да му отрежат пръста, но съхрани ръката си. Заради това той прави отстъпка след отстъпка.

50Със сигурност Янукович знае, че не всички екстремисти са съсредоточени в Киев, много от тях са разсредоточени в региоите. Част от техния арсенал е ясен на МВР. Управляващите в Киев разбраха, че терористичните нелегални очакват заповед и още не са показали реалните си сили. Те ще се прикриват зад живия щит на мирни граждани и е невъзможно да бъдат бързо и внимателно неутрализирани дори след решителна спецоперация – задължително ще има масови невинни жертви.

Янукович не протака и не се колебае. Той максимално дърпа към външна активност, докато Русия се бие със Запада зад кулисите. Но доколкото опасността да се повтори югославски сценарий е напълно реална, създаден е Украински фронт за народна самозащита на украинската земя.

Рубиконът на Янукович

От гореказаното е видно, че Янукович фактически окончателно е преминал Рубикона и е изгорил всички си мостове към Запада. Това е особено забележимо от нощното изявление на американския посланик Пайета, след боя до Върховната Рада…Детайлите от преговорите не са известни, освен ултиматумът на Байден да се изкарат войските от Киев. Американският посланик заяви, че САЩ смятат, че Янукович носи цялата отговорност за случващото се в страната.

1610025_10152199591682410_1467247100_nГорното подчертава и факта, че Янукович през нощта е игнорирал всички телефонни позвънявания на европейсите лидери. Той е бил абсолютно недостъпен за тях. Понеже американците обикновено пускат в атака първоначално западните си псета, европейците. Е, те не са свършили работа, та затова се е наложило Янукович да говори директно със САЩ. Дори Меркел е била обидена от това неуважително игнориране. А европейците не са свикнали с подобно отношение. Но Янукович е водил подробен и дълъг разговор с Путин, за което ни информира Песков. А това е красноречив и показателен факт.

Или друг факт – мъката на Държавния департамет на САЩ, че украинските силоваци са престанали да отговорят на техните позвънявания. „Сътрудниците на департамента на САЩ в продължение на няколко дена не могат да се свържат с украинските правоохранители, заяви високопоставен чиновник от американско министерство“. „В миналото ние можехме да звъннем по телефона до ръководството на силовите структури, а можехме да се видим с тях след много кратко време“, – казват от министерството.

А Русия?

1621683_695959460472031_825859778_nРуската позиция по отношение на Украйна също подлежи на критика по всички политически флангове, както за пръскането на пари, така и за бездействието и липсата на Русия в украинската политика.

От една страна позицията на Русия е заявена от Лавров и от президента – Русия няма да се намесва във вътрешноукраинските събития, уважавайки суверенитета на страната. Русия е заинтересована от целостта на Украйна и от мирото разрешаване на политическата криза. Но Русия може да помогне, може да бъде посредник, ако я помолят за помощ. Т.е. Русия демонстративно е отстранена. Западът иска да провокира намесата на Русия.

Тогава какво се случва? Външно Русия не се намесва, но…

Истината е, че руските министерства и спецслужбите водят истинска битка за Украйна. Ако погледнем официалните изявления на Русия, ще видим, че ситуацията в Украйна и намесата на западните държави се коментира в ежедневен режим, понякога два пъти на ден се споменава Украйна. А това е безпрецедентна за руската дипломация публична защита на Украйна.

1781421_10152216872659411_1945457914_oИ това е само върхът на айсберга от задкулисните усилия на руската дипломация по неутрализиране на западния натиск върху Украйна, за което и стана дума в прихванатия разговор на Пайета с Нуланд.

В отговор Западът се опита да дискредитира Русия, обвинявайки я в намеса във вътрешните работи на Украйна, за да приключи с интервенцията колкото се може по-бързо, докато Русия е заета с Олимпиадата. В резултат и украинските, и руските специални служби вероятно вече са препълнени с прихванати разговори, свидетелства, веществени доказателства. Приемайки желаното за действително, те вероятно отдавна вече смятат Янукович за „свалена патица“, приемайки за чиста монета демонстрираната от него нерешителност.

И после?

217648327И така, в същото време вървят непублични преговори между Русия и САЩ, заради чийто успешен резултат Янукович безбожно протака, печелейки време. На всички е ясно, че говорейки за компромис и преговори, Янукович разбира, че компромисът не може да бъде постигнат нито с тройката псевдо-лидери на Майдан, нито с екстремистите и техните лидери – по принцип. Всички те са само изпълнители на западните кукловоди. Само САЩ могат да дадат заповед на екстремистите да спрат насилието, да се разотидат по домовете, да върнат завзетите бойни складове, оръжието и учрежденията.

Ключовата роля на Русия е да убеди САЩ да спре агресията. Да не се позволи агресия! Русия няма да даде Украйна. Това трябва да разбираме от ежедневните съобщения от страна на Министерството на външните работи на Руската Федерация.

Как може да се реконструира позицията на Русия?

217648369Русия няма да предаде Украйна. При никакви обстоятелства. Според международните норми, Украйна е суверенна държава и пряка намеса на Русия трябва да бъде избягвана. Макар да ни се иска обратното.

Путин е майстор на асиметричния отговор. И днес той е поставил ръката си на пауза, за да могат САЩ да разкрият максимално козовете си. Козовете със сигурност са различни и не са само дипломатически. Путин трябва да покаже, че срещу ръжен не бива да се рита! И ще го покаже!

В момента Русия се занимава с Олимпиадата в Сочи. Но в близките дни Москва ще предприеме настъпление за  регулиране на украинската криза.

Западът не е монолитен. Разколът в Европа е налице. Европа е разделена на евроатлантическа и континентална. Центърът на този разкол е Германия, чието поведение затова е и противоречиво, за да може дойч-ръководството постоянно да води борба между провашингтонските сили и антивашингтонските такива. Съвместната позиция на Путин и Меркел за Украйна, изразена след телефонния разговор през нощта на 19 срещу 20- ти февруари, е важен сигнал, че ще победи континентална Европа в сътрудничество с Русия. А това автоматично означава излизане от протестората на САЩ. Впрочем, не е изключено Русия и САЩ в последния момет да намерят компромис и без специалната роля на Германия. В такъв случай украинският протест ще затихне, лишен от външната подкрепа и ръководство, и с екстремистите ще се разправят като с криминални елементи.

217648407Но е много вероятен и друг, по-опасен сценарий. Американците няма да успеят да спрат екстремистите и ще тръгнат към разпалване на гражданска война. В този случай Русия, а в това не се съмнявайте, ще наруши всички негласни договорки със Запада и открито ще защити Украйна от метежниците. Да, ще има кръв. Но терористичните нелегални организации ще бъдат ликвидирани безпощадно. Предпоставки за това са видни в инициираните антитерористични операции в цялата страна. Русия вероятно ще сезира ООН и ще предостави доказателства за вината на Запада.

Цената е голяма – невинни човешки животи, желанието да се избегнат хиляди бежанци, хуманитарната катастрофа…Западът има възможност да излезе от ситуацията. Ще приеме ли Запада протегнатата от Русия ръка? Това ще го разберем в следващите часове и дни. За сега САЩ заплашват и блъфират. Но ако САЩ стигнат до края – кръвта ще се превърне в море. Но ще има и отговор. И Щатите, и Европа вече осъзнават това.

Какво да се прави?

217648475Трябва да разберем, че гьобелсовщината и разпространението на пораженческите настроения и лъжите са също форма на натиск върху украинската власт и Русия. Защото против нас, обикновените хора, действат професионалисти по демотивация на народа, професионалисти по създаване на паника и психози. От нас зависи ще се поддадем ли на бесовете или ще се борим.

А да се борим означава да вярваме, да подкрепяме легитимната украинска власт, да подкрепяме Янукович и екипа му. Така да подкрепяме, че нашата решителност да се предава като вирус и нито за миг да не трепваме пред врага. Да, те не са светци, не са безупречни, но днес тъкмо те са подложени на безпрецедентен натиск, именно те изгориха всички мостове към Запада.

Ще се повторим, но повторението е майка на знанието – Украйна е неразривно свързана с Русия!
Украйна и Русия няма да се предадат!
Няма да капитулират!
Борбата продължава!

Иван Березина
Едуард Биров

12 отговора на “Евромайдан – прикритие на геополитическото сражение

 1. До Димитър: Не си спомням да съм ставал член на НАТО. Питах много мои познати – и те не си спомнят подобно нещо за себе си.

  • Ето колко велико нещо е демокрацията. Ако преди 1989 г. беше казал, че не си спомняш кога си станал член на Варшавския договор, веднага щяха да те пратят в някой лагер (не пионерски, разбира се).

   • Именно в първата половина на 80-те години съм писал на няколко пъти обширни обяснения защо като редактор съм пускал за печат една или друго книга, но чак до лагер не се е стигало. Сигурно говорите за 40-те и 50-те години, но тях не ги помня.

   • Общото е, че и тогава, и сега никой никого не е питал! Следователно става въпрос за еднакво антихуманни диктатури – и в онези времена, и в днешните.

    А това, дали сега сме можели публично да се възмущаваме? Да, можем. Вие, мерзавците, сте се научили да „изпускате парата“, за да ви върви машината.

    Но и този въпрос вече е решен. Вие, гадните соросоиди, от 24 години затъпявате народа и му промивате мозъка с агресивна неолиберална и еврейоатлантическа пропаганда. Именно затова толкова малко хора протестират. Какво ви пука на вас, че имало 5-10 процента като нас, които са се усетили и знаят, че ги лъжете? С това, че ние протестираме, само наливаме вода във вашата мелница. Вие ни сочите лицемерно за пример и давате вид, че ужким имало някаква си демокрация.

    Но ако бяхме повече говорещите и протестиращите, тогава щяхте да покажете истинското си лице. Да, политическата теория се развива, еволюира… Вие, соросоидите, сте по-лицемерни, по-рафинирани, по-умни от фашистите и от социалистическите тоталитаристи, взети заедно. Затова сте още по-страшни от тях.

   • „Какво ви пука на вас, че имало 5-10 процента като нас, които са се усетили и знаят, че ги лъжете?“
    Казахте ли си го най-после! 5-10%!!! Да ви припомня, господин Митев, че демокрацията е сила на вишегласието. Така че с вашите проценти можете да си лаете колкото си искате, никой не ви спира, но не и да определяте съдбата на страната и нацията!

   • Болшинството просто няма ясно мнение бе, манипулатор долен соросоиден! Или и да го има, не смее да го изкаже, или просто не умее. Вие сте хипер-малцинство – нещо като педерастите, но затова пък сте точно толкова шумни и агресивни като тях! Затова се опитвате да дърпате колата във вашата посока.

    Вие сте промили мозъците на по-малко от един процент българи! Именно това показа жалката ви подкрепа на летните „протести“… Даже да са били по площадите 10 хиляди лумпени и глупаци, с промита от соросоидната ви пропаганда мозъци, това прави от 6 милиона население някакви си 0.2 процента! А от подходящите по възраст – да допуснем, 0.4 %! (Ето колко съм щедър.) Ето ТОВА е вашата реална подкрепа, лъжецо!

    Аз говорех за тези хора, които са ви разгадали ВАС! За тези, които знаят истината, желаят и могат да нададат ПРОТЕСТЕН глас – срещу ВАС и ВАШАТА идеология! Но това не означава, че всички останали, които си мълчат, са „с вас“ (едва ли не). Повечето българи са, за съжаление, едни отчаяни хора, отрудени и затъпели, които нищо не разбират и вече от нищо не се интересуват, нямат ясно мнение, а понеже ВИЕ сте ги ЗАТЪПЯВАЛИ систематично години наред, вече не са и способни да се ориентират и да ви изобличат. Те не подкрепят вашата идеология, напротив – пасивно се дърпат от нея, без даже да знаят защо точно, но иначе ясно усещат, че не сте прави. Те са ПРОТИВ вас, което ясно се вижда от подкрепата им за бандитското БСП. Защото вие сега сте до един герберасти, и деформатори – нали, соросоидче, такива сте, нали? Просто хората не виждат друга алтернатива, за съжаление.

    С каква наглост си приписваш техните гласове и ги зачисляваш сред вашите „поддръжници“? Но това е типично за вас, соросоидните лъжци – благодарим за прекрасната демонстрация на една ваша типична йезуитска манипулация.

 2. Украйна действително е неразривно свързана с Русия. Да не забравяме, че Киев е първата руска столица. Самото название „УкраИна“ ни подсказва, че това е ПОКРАЙНИНА на Русия. Руснаците наричат украинците „малоруси“ и т. н. Българската позиция обаче трябва да бъде съгласувана с позицията на ЕС защото ние сме член на тази общност, с евентуалната позиция на НАТО защото сме член на този съюз. Така че нека петата колона на Русия в България на снижи малко тона!

  • Тиквеник, ти може да лижеш натовски, брюкселски и вашингтонски задници колкото си искаш, това си е твоя работа. Но има все още хора в България, които НЕ ЩЕМ да го правим! Напразно се хабиш, няма да ти правим компания! Мене никой никога не ме е питал дали аджаба искам да бъда член на тази бандитска „общност“. Дали считам, че това е наистина моят „единствено възможен цивилизационен избор“. Ако ме бяха питали – и не само мен, а българския НАРОД! – ха познай какъв щеше да боде резултатът? Ти си едно нищожество, изключение, ти си тъп и продажен, недостоен син на майка България; от когото ние, повечето българи, се срамуваме. Затова с чиста съвест ОТКАЗВАМ да се водя по твоята гнусна „общност“, а пък ти както щеш! Бегай сам да си хрупаш еврейоатлантическите фъшкии, щом са ти толкова сладки!

   • Изключително аргументиран и „цивилизован“ отговор, господин Митев. Направо си представям пяната по червената ти комунистическа зурла. Но какво да очакваш от комунист?

   • Ха-ха, аз не съм ти казвал, че си със зурла, но ти явно съдиш за хората по себе си…

    Аз те размазвам с доводи, човеченце, каквито ти нямаш! И когато те направя на пух и прах, започваш да се жалваш от тона ми. ОК, да кажем нещо и за тона ми. Така ти отговарям, защото си долнопробен уеб-трол – фиктивна личност, която мърсува по форумите за пари. Вече от 4 години наблюдавам такива като тебе и отдалеч ги надушвам. Ясен си ми като набучен бръмбар в хербарий. Затова не заслужаваш никакво уважение. Защото не изразяваш лично мнение, а заработваш по левче на постинг, или колкото там ти плащат, за да промиваш мозъците на читателите. Искам хората да го разберат и надявам се, ясно да усетят колко е противно това, с което се занимаваш.

    И за твое сведение, соросоидно червейче, аз не съм „червен“ и не съм комунист. Да, имам леви убеждения, но не това е важното. Определящо е, че съм българин – патриот, какъвто ти категорично не си. И представям тук патриотичната гледна точка – съвсем методично и последователно, а ти какво представяш? Предателското подло ибрикчийство на империалистическите колонизатори? Твоите постинги може да са „възпитани“, но УБИВАТ ХОРА. (Като започват от душите им.) Не ми скимти жално-жално, а изчезни!

   • Подобни твърдения трябва да се доказват! В противен случай може да ви се наложи да ги доказвате в съда.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s