„Беркут“ продължава да пази Севастопол

967664Създадоха специални части към общинската милиция „Беркут“ в Севастопол. Отрядът е организиран за гарантиране на обществения ред и недопускане на провозаконни действия, провокации, масови безредици и мародерства.

„Координационният съвет на севастополското градско управление по гарантиране нормалния живот в Севастопол на 26 февруари издаде заповед за формиране на специални общински подразделения на милицията „Беркут“, – каза помощникът по връзките със средствата за масова информация на наскоро избрания кмет на града Алексей Чалъй Дмитрий Жуков.

Той поясни, че общинската милиция се създава на база на позразделението „Беркут“, чийто сътрудници неотдавна се върнаха в Севастопол от Киев. Специалните части са създадени за подкрепа на „обществения ред, за недопускане на противозаконни действия, провокации, масови безредици и мародерства“ в Севастопол. За изпълняващ длъжността командир на новия отряд е назначен подполковник от милицията Александър Чередниченко. Документът е подписан от председателя на координационния съвет Алексей Чалъй.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s