„Десният сектор“ в Украйна сплашва мирните жители

Pro-European integration protesters gather at the site of clashes with riot police in KievТова, което започна като мирен протест, може да доведе до разпространение на дясно-радикалната идеология по цяла Украйна. Организацията „Десен сектор“, представляваща радикалното крило на организацията, е готова да се разправи с всеки „предател на Украйна“.

Предполагаше се, че протестите в Украйна ще бъдат стъпка напред по пътя към светлото бъдеще.

Но в момента всичко се движи в друга посока.

„Кой от вас иска да вземе автомата ми? Кой иска да ми вземе пистолета? Кой иска да вземе ножа ми?“, – пита събралите се в Ровненския областен съвет Александър Музичко, един от лидерите на „Десния сектор“, слагайки на масата оръжието.

1-970459Членовете на „Десния сектор“ – бойното крило на Майдан – превземат два етажа от хотел в центъра на Киев. Руска телелевизия е станала свидетел на превземането на хотела от групировката.

„Не си създавайте проблеми, моля, излезте с вдигнати ръце! Знаем, че сте в стаята, а нея така и ще я отворим“, – призовава клиентите на хотела един от членовете на групировката.
А в Иваново-Франковск поставят по дърветата надписи „Предатели на Украйна“.

И макар да не се уточнява кой именно е предател, днес в Украйна под термина „предател“ попадат екс-чиновници, милиционери, руснаци, евреи, всички, които се асоциират с бившата управляваща Партия на регионите.

542039_w_800Да се внуши страх – това е тактиката, която е избрана от тези, които наричат себе си мирни демонстранти – в името на уж демократичните реформи.

55005301390165643_0962.720x486o_886505

3 отговора на “„Десният сектор“ в Украйна сплашва мирните жители

 1. Ето ви най-свеж анализ от руския депутат Евгений Алексеевич Федоров – патриот от „Национално освободително движение“.

  youtube.com/watch?v=adqVOLZjvLI

  Ситуацията не е розова. Вие сте съпротивата. Ако знаете истината, нямате морално право да я държите за себе си.

  Споделяйте я! Защото днес ни убиват, като първо ни лъжат. А пък после… ние сами им помагаме. И даже им точим ножовете, с които ни колят.

  • Питай Обама, питай Кери, питай Виктория Нуланд, питай когото ти падне от правителството във Вашингтон, и те ще ти кажат, че си реакционер! Защото тези мили хора са мирни демонстранти и демократична опозиция, която се бори за своите човешки права против тираничния режим на Янукович.
   Как не те е срам да не вярваш на нашите гейо-политически съюзници и най-висши авторитети?!… Ц-ц-ц… Срамота… (lol)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s