Прес-конференция в Европарламента срещу неофашисткия преврат в Украйна / от 2:32 до 16:24 мин. на руски

nmv15054Прес-конференция в Европарламента срещу неофашисткия преврат в Украйна на лидера на Прогресивната социалистическа партия на Украйна Наталия Витренко, академик, член-кор. на Петровската акадамеия на науките, проф. от Института за социализъм, народен депутат от Върховната Рада на Украйна; Владимир Марченко, народен депутат от Върховната Рада на Украйна, зам.предс. на ПСПУ, доцент от Института за социализъм; Валерий Сергачев, депутат от Одеския областен съвет, лидер на партия „Киевска Русия“.

 

 

 

 

 

 

3 отговора на “Прес-конференция в Европарламента срещу неофашисткия преврат в Украйна / от 2:32 до 16:24 мин. на руски

 1. „лидера на Прогресивната социалистическа партия на Украйна Наталия Витренко, академик, член-кор. на Петровската академия на науките, проф. от Института за социализъм,“
  Само я вижте как изглежда тьотенката! И къде е професор!!! „Институт за социализъм“!!! Що за псевдонаучно творение ще да е това? И какви ли трудове трябва да напишеш, за да станеш професор там?

  • Отново доказваш, че си жалък платен соросоиден провокатор. Типичен тролски коментар…

   Напразно се пънеш. Трябва да спрат да ти плащат – позориш си възложителите, защото явно си некадърен и пишеш глупости.

   Социализмът е форма на обществено устройство и идеология, залегнала в основата на цял ред демократични европейски партии, някои от тях обединени в Партията на европейските социалисти. Естествено е, като всяка обществена теория, и социализмът да бъде изучаван – като всяка друга хуманитарна наука. Който не иска да го изучава, може да изучава например неолиберализъм – нека да се обърне към соросоидния Център за нови либерани стратегии. Впрочем не виждам с какво „Институт за социализъм“ е по-лош от „Институт за пазарна икономика“? С това, че първият е в Русия – геополитически враг на Империята на злото (САЩ), а вторият е соросоидна централа, финансирана от същата тази империя на злото (САЩ)?

   Всички тези хора не са идиоти, по-скоро идиоти са „компетентните“ критици като тебе.

   Впрочем, „тьотенката“ излага ФАКТИ, които не изнасят на спонсорите ти. Затова ни отклоняваш вниманието. Жената не е там на конкурс по красота. Нито пък вероятно обожаваната от теб Хилари Клинтън е по-красива от нея. Но ти ги пишеш тези фъшкии просто поради това, че като всеки соросоид си лъжец, манипулатор и враг на всяка истина.

   Предай на шефовете си, че са се провалили – никой тук не ти вярва, само ги компрометираш и караш хората още повече да ги презират.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s