Прихванат разговор между неофашистките лидери в Украйна

1-970459До средствата за масова информация достигна информация за срещата между лидерите на Общоукраинското обединение „Свобода“ Олег Тягнибок и украинското националистическо движение „Десен сектор“ Дмитрий Ярош.

5e1229_4b44b525601d45408601afd0ba19721f.jpg_srz_p_496_372_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz1393650775_yaroschСрещата се е състояла на 25 февруари в неголемия киевски ресторант „Тургенеф“. Фактът, че лидерите се срещат в подобна обстановка, доказва важния характер и конфиденциалността на беседата.

Да погледнем зад завесата на политическата сцена в Украйна.
Предоставяме съкретена версия от стенограмата на разговора.

……

53707B73-CF2D-420A-B68B-9F209080EA72_w974_n_sД. Ярош – Олег, ти вече разбра, че нас с тебе скоро ще ни изхвърлят. Е, мен едва ли, зад мен е Майдан, но тебе със сигурност.
О. Тягнибок – Това турдо ще се случи, „Свобода“ е сред лидерите.
Д.Я. – Няма да пуснат „Свобода“ във властта. Онзи евреин с промит мозък (В. Кличко, бел. ред.) и Яценюк ще те изместят. Те вече Юлия започнаха да мачкат. Видя ли как показаха едно към едно за Женка? (става дума за дъщерята на Юлия Тимошенко Евгения, бел.ред) Ти как би реагирал, ако за твоята дъщеря Даринка показваха нещо подобно?
О.Т. – Сигурен ли си за това за Евгения?
Д.Я. – Да. Задачата е поставена лично от Мартиненко, а зад него стои Яценюк.
О.Т. – А Юлия Влидимировна знае ли за това?
Д.Я. – Мисля, че го знае.
О.Т. – Какво предлагаш?
542039_w_800Д.Я. – Всичко е много просто. Ние двамата с тебе искаме Украйна без евреи. Ти ще помогнеш на мене, а аз не тебе. Турчинов, Яценюк, „боксьорът“, а също и Юлия, мислят най-вече как да лапнат парите. А Юля иска и да си отмъсти на „доброжелателите си“. Така че те са повече вредни, отколкото полезни.

О.Т. – Какво очакваш от мен?
Д.Я. – Олег, на мен не ми трябва власт, нито пари. Ако ги исках, вече щях да ги имам. Аз искам да направя Украйна за украинците. В момента ми е необходима длъжността началник на СБУ (Служба за безопасността на Украйна, бел.ред). Пък и връзката на украинската безопасност с москалите (московчани, бел.ред) трябва да се прочисти, защото те все много знаят. Ако ми помогнеш, ще работим заедно.
О.Т. – Това, че твоите момчета искат да те поставят в СБУ, вече го чух, но не смятах, че е истина. За какво ти е това? Върви в политиката. Имаш мощна подкрепа.
542047_w_800Д.Я – В политиката? Защо? За да нося красив костюм? Аз и така съм силен. Мина времето, когато си играехме на прашки. Сега имам толкова много оръжие, че ще стигне да счупя гръбнаците на „вътрешните окупатори“. С ресурса на СБУ аз и момчетата ми първоначално ще въведем ред върху източните и юго-източните части на Украйна и в Крим. От Севастопол ТЕ сами ще избягат. Земята да пламне под краката им. Сума ти кораби ще взривим…Ще избягат като душички и опашките си ще дръпнат дори. Ще задуша тази мръсотия! Паралелно ще започна да „ръчкам“ и Воронежска, Белгородска и Курска области. Ще подготвим бойни групи от татари и ще ги изпратим в Кавказ да помогнат на Имарата. С това може да се заеме Сашко Музичко. Той има опит. Чеченците го уважават. Връзки има. Колкото повече проблеми имат „москалите“, толкова по-малко ще ни налазват. А ние в това време ще се стабилизираме и ще стъпим на краката си.

5500530О.Т. – Ти имаш планове като Наполеон…
Д.Я – Не, като Бандера.
О.Т. – А ако въстанат кацапите в Украйна? В Донецк, Харков, Севастопол те са много. „Регионалите“ и „Комунягите“ още не са преглътнали зъбите си.

Д.Я. – Ще ги глътнат и песен ще запеят. Тихичко ще видим сметката на най-буйните. Останалите сами ще се успокоят.
О.Т. – Рисковано е. Забрави ли за Гангадзе?
Д.Я – При нас това няма да се случи.
О.Т – А Европа какво ще каже? Те със своята толерантност няма дълго да търпят проливането на кръв.
1390165643_0962.720x486Д.Я – Олег, дай да решим. Готов съм цялата тази клоунада с евроинтеграцията да я търпя, докато дойде времето за истинско присъединяване към ЕС. По-вероятно да се прегърна с кубанските казаци, отколкото с европейските педали. Присъединяването към Европа ще означава смърт за Украйна! Смърт за държавата и за християнството. Ние искаме Украйна за украинците, да бъде управлявана от украинци и да не служи на интересите на други. В това число на Америка и ЕС. И по друг начин няма да бъде!

Pro-European integration protesters gather at the site of clashes with riot police in KievО.Т. – Добре, с москалите и Европа е ясно, а за поляците какво мислиш? Те сериозно претендират за Волин. На картите вече започнаха да рисуват знаците си. Има силни прополски настроения. Ако не намерим общ език с Европа, могат да ни пуснат „полските кучета“. През януари полският сейм обвини „Свобода“ в провеждане на антиполска политика. Нарекоха ме антисемит и русофоб. Колко вой имаше!

Fqh3T_n7EpsД.Я. – Можеш да се гордееш! Мен така още никой не ме е наричал! Ако повдигнат много главички, ще им спретнем нов Катин. Нито метър украинска земя няма да дадем на москалите, нито на поляците, нито на евреите! Стълбовете ще стигнат за всички! Имам към тебе, приятелю Олег, следното предложение. Няма да разпускам Майдана до президентските избори. Ще държа контрола над най-значимите министерства и властта в областите. Гарантирам ти подкрепа от страна на движението ти. Заедно с твоята „Свобода“ ще бъдем мощни. Накрая, ако гнидите отново започнат да търгуват Украйна, ние отново ще вдигнем Майдан и ще вземем властта. Народът вече е готов…

o_886505previewrightsector.breaking.reuters

Един отговор на “Прихванат разговор между неофашистките лидери в Украйна

  1. Ей-сега ще се появи някой платен соросоиден манипулатор (като оня с псевдонима „Димитър“) и ще обяви най-тържествено, че стенограмата е „фалшификат“ и „партенка“. Познавам им стила на такива, затова предварително ви предупреждавам. Вие сами си избирате на какво да вярвате, разбира се. Но по принцип фалшификатите не нахлуват така масово в интернет-пространството. А сега, достатъчно е само да напишете в търсачката „стенограмма Тягнибок Ярош“ – и вуаля, изскачат куп статии. Опитайте сами! Стенограмата я има навсякъде в мрежата – пълно е. Издънката е грандиозна!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s