Русия влезе с Въоръжените сили в Украйна

3d-russian-flag-1600-1200-5255„Във връзка с извънредната ситуация в Украйна, във връзка със заплахата за живота на гражданите на Руската Федерация, на нашите съотечественици, личният състав на войнския контингент на Въоръжените Сили на Руската Федерация, дислоциращи се в съответствие с международните договори на територията на Украйна (Автономна Република Крим), на основание ал. „r“, част. 1 от чл. 102 от Конституцията на Руската Федерация внасям в Съвета на Федерацията на Федералното Събрание на Руската Федерация обръщение за използване на Въоръжените сили на Руската Федерация на територията на Украйна до нормализиране на обществено-политическата обстановка в тази страна“, – се казва в обръщението, цитирано от РИА Новости.

16 отговора на “Русия влезе с Въоръжените сили в Украйна

 1. Браво Митев, всичко което си написал тук братко е точно така. Свалям ти шапка и ти се кланям! Но напразно им говориш на тия малоумници тука те немогат да те разберат, те са с абсолютно промити мозьци. Много жалко! 😦 Мамка им мрьсна еврейска, изглежда че ще осьществят гадният си план! 😦 Но аз все още сьм оптимист и се надявам че все по-вече хора ще се пробудят! Бог да ни пази.

 2. Митев, за Грузия в първо лице мога да ти пиша ако искаш.
  За 1993 година става дума и агресора тогава беше Русия.

  • Може и от второ, и от трето, … Стига да прекалиш с грузинско вино , или руска водка.

  • А какво ще кажеш за грузинско-осетинския конфликт от 1918-1920 година? За геноцида, устроен от грузинците над осетинците? Мислиш, вторите са го забравили? Или някога ще го забравят? Я прочети тук един материал, да ти светне малко:
   mc-ir.ru/?p=1614
   А какво ще кажеш за многобройните исторически свидетелства, че осетинците никога не са се чувствали грузинци и никога не са искали да бъдат под грузинска власт? Този малък народ винаги е искал само едно: да бъде самостоятелен и да бъде оставен на мира! Това е тяхно решение още от средата на 19 век.
   Русия никога не е била агресор в този конфликт. А това, че през 1993 г. е избрала да подкрепи национално-освободителните тежнения на осетинците, които са предпочитали да живеят по-скоро с Русия, отколкото с Грузия… Всяка страна има право да го направи, щом нейните интереси съвпадат с интересите на един народ, търсещ повече свобода. И наистина, днес осетинците най-после я имат. Да им е честита! Ти виеш, защото си взел страна, а конкретно – грузинската страна. Излишно е да очаквам някаква обективност от теб. Не ме трогваш изобщо. Когато някой осетинец дойде да ми се изкаже, тогава ще се вслушам.
   Но това, което ме изумява е, с каква наглост някои хора тръгват да се занимават с пропаганда, като разчитат вероятно, че насреща си имат едни тъпи неграмотни селяни, които нищо не знаят по никой въпрос. И сигурно считат, че да им замътиш мозъците е като да откраднеш от бебе близалка. Грешка, драги! Някои хора ЧЕТЕМ И ЗНАЕМ. Ха сега довиждане, иди някъде другаде, да лъжеш някой друг.

 3. Браво! Първо в Грузия, сега в Украйна. Империализъм на живо!

  • Лайненце соросоидно, ето каква е истината за Грузия:
   youtube.com/watch?v=7birRpG-uNo
   Благодаря за повода, който ми даваш, да дам това видео и да го препоръчам на всички, които искат да знаят какво стана всъщност в Грузия.
   Ако има изобщо някъде някаква Империя на Злото, това е САЩ. Това, което прави Русия – и тогава, и сега, и винаги, изложено в едно изречение се нарича:
   „сдържана защита на националния интерес, съчетана със защита на мирното население, в отговор на външна въоръжена агресия“.

   • Само че има огромна разлика. Ти го играеш неоосманист, нали? Чували сме ги твоите теории.

    Нашите земи са исторически български, нашето население е автохтонно. Турция е била агресор и поробител. След Освобождението е трябвало да постъпим като гърците: да изгоним физически всички етноси, които не са съгласни да се нарекат „българи“, а останалите насила да ги претопим. Но ние сме добри християни и благи славяни. Не сме могли да го сторим. Имали сме хуманни принципи, за разлика от гърците. И ето, че днес Турция използва турското население, което не само не е приело българските ценности, българската култура и език, но се е капсулирало и е запазило тиха омраза към народа, който го храни. За „българските турци“ само българската земя е „родна“ – нищо освен нея не им е мило. С удоволствие биха изхвърлили и нас, и културата ни, и паметниците ни, и езика ни, и героите ни, изгорили биха историята ни и всичко, свързано с нас, защото и до днес то им е чуждо. Те биха си построили тук една своя си страна, абсолютно друга и чужда, каквато би била добра в техните очи. И ние българите също сме виновни за това положение.

    Днес Турция използва личинките, които е нацвъкала тук, докато сме били под турско робство, за да ги активизира и да ги използва като пета колона против нас. Но Турция не иска своето, а иска ЧУЖДОТО.

    Що се отнася до Украйна – там е точтно обратното. Автохтонното население са именно РУСИТЕ. Такова нещо като украинци не е имало до преди полската окупация. „Украйна“ означава руска „окраина“ – местност, а не страна и не народ. Украинският език е изкуствено създаден в Австрия от полски езиковеди през 16 век и насилствено е въведен в употреба. Украинският народ е изкуствено създаден, той е плод на полско-немско-католическото политическо инженерство. Ето защо защитавайки руското население в Украйна, Русия всъщност защитава сама своето. Тя има пълно морално и историческо право не на ЧАСТ, а на ЦЯЛАТА Украйна. Но, уважавайки правото на самоопределение на вече така или иначе съществуващия украински народ, тя защитава само тази негова част, която се счита все още за РУСКА. Така, че Русия не иска чуждото, а иска СВОЕТО.

    Светна ли ти сега? Турция иска да заграби ЧУЖДОТО, докато Русия само ПОМАГА на СВОЕТО (без даже да го „иска“).

   • Когато „освободи“, изби интелигенцията и натресе дивия си азиатски комунизъм чрез марионетни правителства на половин Европа и тогава ли бе Митев Съветска Русия защитаваше мирното население и националните си интереси?

   • Гари, не ми приравнявай днешна Русия и Съветския съюз! Всички соросоидни манипулатори с този номер излизат. България много тежко е пострадала от съветското ограбване, от съветските репресии и от това, че Сталин раздаде исконно българските ни земи на нашите съседи-шовинисти. Но никога руският народ не е стоял зад тези решения. Малко общо има между днешна Русия и Съв. съюз. Има, но не толкова, че да слагаш знак на равенство. Щом го правиш, значи или манипулираш хората и ги лъжеш, или теб самия са те лъгали – и ти си вярвал, щото да мислиш е трудно.

    Но даже при съветската инвазия в Будапеща и в Прага, никога не е имало терор, кръв, насилие, пожари, огромни цивилни жертви, накратко – война. Руските войници са разговаряли съвсем нормално от танковете с чешките граждани. Имам снимки, виждал съм го това. Може ли да сравниш тях, с щатските „миротворци“, които донесоха „свобода и демокрация“ на Югославия? Които „демократизираха“ с бомби и крилати ракети Либия и тотално я разсипаха, така че и до днес е потънала в хаос, насилие, бедност и терор? Които изгориха с фосфор Фалуджа (в Ирак) и всички видяхме овъглените трупове на жени и деца? Които донесоха хаос, смърт и страдания на цял Ирак? Които стимулираха производството на наркотици в Афганистан, за да убиват подло чрез тях руската младеж? И този списък е дълъг, но нямам много място… Така че мълчи по-добре за дивия азиатски комунизъм, защото твоята „цивилизована щатска демокрация“ с НИЩО не е по-добра, даже напротив.

   • За съжаление, чисто генетически и исторически е така. Прав си.
    Но повечето „турци“ (всъщност потурчени българи) чисто субективно, искрено се считат за турци. Те живеят с турския език, с турските ценности, с турските идеали, с турската култура. Научили са се (или са били научени) да презират всичко българско и самия български народ. В края на краищата, важно е не какъв Е един човек, а за какъв се счита. И понеже се считат за „турци“, те представляват враждебно на българския народ чуждо тяло, вградено в него.
    Българският национализъм се стреми да работи с тези хора, за да разберат истината и да се интегрират в българския народ. Но днешните ни колониални правителства, под диктовката на соросоидните НПО-та като напр. антибългарския хелзински клеветет се стремят към обратното – още повече да отделят и да капсулират турците. Сам се сети, защо го правят.
    Що се отнася до тези, които са мохамедани, но все още се считат за българи – те стават все по-малко. Соросоидите, неоосманистите и дупесарите ги обработват денонощно, като им внушават, че те НЕ СА българи. Че, щом са мохамедани, значи са турци и трябва да говорят на турски. И ние все повече губим тези българи, те стават все по-малко. Все повече от тях стават неофити-ислямисти и новотурци.
    А някои не искат да видят тази огромна беда и дърдорят за „класово деление на обществото“. Уви, освен класово има и религиозно, и културно деление. И точно тази комбинация се използва от тихите агресори, които се стремят да погубят България.

   • Г. Митев, българомохамеданите не знаят турски, не говорят турски. Онези, които говорят турски са или т. нар. турски цигани, или истински турци, останали тук след Руско-турската война.

   • Соросоидчето, ти май никога не си бил в Родопите? Не дрънкай глупости, ами се разходи дотам, най-добре из селата… Па и даже само в Кърджали да се поразходиш, неизбежно ще ти светне какво ти говоря.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s