ВВС: „Стопаните“ на Киев искат Украйна за „чиститe“ украинци (и видео)

Pro-European integration protesters gather at the site of clashes with riot police in KievЧленовете на украинската националистическа групировка „Десен сектор“, които напълно контролират Киев, искат да видят нацията „единна“ и „чиста“. При това те смятат, че всички, които подкрепят Русия, са длъжни да напуснат Украйна, съобщи ВВС.

В центъра на Киев патрулират групи от въоръжени групи с ултрадесни политически възгледи. Някои от тях носят на дрехите си фашистка символика на отрядите на СС. Фашистка символика се е появила и на стените на сградите, съобщи ВВС.

ВВС отбелязва, че в протестите са взели участие обикновени украинци – студенти, лекари, работници и дори цели семейства – „които просто са отказали да отстъпят“. „Но самите организатори, както и най-ефективните такива, са неголеми ултрадесни групи“, смята ВВС.

rightsector.breaking.reutersСред тях най-многобройни са членовете на националистическата групировка „Десен сектор“. Те се движат из Киев с неголеми отряди, въоръжени са дори с огнестрелно оръжие.

Представителите на тази групировка искат да видят украинската нация „единна и чиста“. „На който му харесва Русия – да заминава за Русия. Украйна – само за украинците“, – заявяват от „Десен сектор“.

3 отговора на “ВВС: „Стопаните“ на Киев искат Украйна за „чиститe“ украинци (и видео)

  1. Добрите руски спецназ дойдоха на гости на дружески настроените кримчани и решиха да ги защитят от бандеровците и хитлеристките воиски, останали нелегално в Украйна от 45 година насам. Сега вече немските „тигри“ ще горят на всеки площад! Браво юнаци! Отиам да си уча на руски „аз обичам Путин и всички руски гости с пълното им въоръжение.“ и „Слава на Сергей – нашия руски вожд!“

  2. Да, тези не били нацисти, били „борци за свобода“. Ами то и Хитлер като такъв се представяше – първо като „борец за свобода“, а после и като „освободител“… Първо „освободи“ Германия от евреите, циганите, комунистите, грозните, непълноценните, и т.н. … Накратко, от всички „нежелани елементи“. А после тръгна с армията си да „освобождава“ всички наред!

    Мръсни долни соросоиди, къде сте? Къде сте, дебили с мозъци, промити от пропагандата на щатските „мозъчни тръстове“? Ето ви ги, на – гледайте! Вижте ги хубаво, кои са вашите „угнетени, мирни и справедливи борци за свобода на Украйна“!

    П.П. Случвало се е да се чудя, защо пък точно „мозъчни тръстове“ им викат на вашингтонско-соросоидните НПО-та? Сигурно там все някакви „големи мозъци“ заседават, или какво?… Наскоро взех да си мисля – а да не би пък, просто защото основната им задача е да ПРОМИВАТ мозъци? Навярно по-подходящо название за тях е не „мозъчни тръстове“, а „мозъчни мивки“?…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s