Украинските националисти заплашват с ядрено оръжие

ad2b9942506e362aca92a0f881bf69d2.i750x498x529Новата власт в Украйна е готова да използва ядрено оръжие, за да постигне целите си. Депутатът Михаил Головко от ултрадясната партия „Свобода“ предупреди, че Киев може да отмени члена от конституцията на страната, забраняващ създаването на ядрено оръжие, и да възстанови ядрения потенциал само за половин година.

Вашингтон не спи от години, когато стане дума за потенциалните ядрени възможности на Иран. Но в заплахите на Киев Америка не вижда нищо страшно, дори не ги вижда и чува.

Един от членовете на украинския парламент от ултрадясната партия „Свобода“ предупреди, че, ако Русия не бъде внимателна, тя ще си има работа с ядрена държава. Припомняме: Украйна е подписала през 1994 г. международен договор за неразпространение на ядреното оръжие.

461591„САЩ имат двоен стандарт, що се отнася до предполагаема ядрена заплаха от страна на Иран. Не можем да забравим факта, че няма никакви доказателтва, че Иран разработва ядрено оръжие“, – каза за руски сайт журналистът и писателят Тед Рол.

За разлика от Иран, заплахата от украинския парламент включва конкретни срокове: само няколко месеца. Подобни изявления от страна на съседна на Русия държава американците не забелязват съвсем неслучайно.

„Парите, които биха могли да отидат за помощ на бедстващите хора в САЩ и Европа, отиват за подкрепа на нацистите в Украйна, желаещи да създадат ядрено оръжие, да дестабилизират региона и да унищожат Русия“, – смята политологът Ерик Драйцер.
И това съвсем не е първото, а и едва ли ще е последното доказателство за лицемерието на Америка, която се смята за лидер на световната демокрация.

2 отговора на “Украинските националисти заплашват с ядрено оръжие

 1. Рекорд по тъпотия за тази паплач. ЩЕ създаде Ядрени бомби. Ама това не е Майдан. Мотивирате и принуждавате Русия, да ви смачка окончателно и завинаги, като мръсни американски хлебарки. Мухаха, мухата с бръм-бръм плаши сибирски мечки.
  Малко мозък бе. Не може така през просото.
  Заю-баювци, навлекли вълчи кожи, го играят на бутафорни ядрени страшилища. Смяях …

 2. Дърпайте вие лъва за опашката!…
  Една от причините руският сенат да гласува разрешението за военна намеса в Украйна беше точно тази – да се предотвратят евентуални инциденти с ядрените обекти по време на безредиците.
  И отново уточнявам – тези не са „националисти“ (не мърсете термина с тези отрепки), те са си чисти НАЦИСТИ.
  А освен, че са нацисти, са и тъпи като слонски задници. Няма по-добър начин да мотивират Русия и по-добро оправдание, което да й дадат, за една по-радикална намеса.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s