Sky News: Фашистите от Киев не могат да вкарат в Крим оръжие (и видео)

На територията на Крим действат блокпостове, създадени от местни доброволци, бивши бойци от специалните подразделения „Беркут“ и казаци от Русия. Те твърдят, че пазят реда и пресичат опитите на националистите от Киев да вкарат в Крим оръжие, съобщи Sky News.

Бившите сътрудници от известните спецподразделения на украинската полиция разказали на Sky News, че въоръжени банди от Киев се опитват ежедневно да вкарат в Крим оръжие.

Кейти Сталард, кореспондент на Sky News: Спряха ни на един блокпост. Тези хора казват, че гарантират безопасността, че защитават страната. Предложиха ни да ни покажат оръжието, което са конфискували.

Поведоха ни по пътя около други хора, облечени във военни униформи. Според думите им, те са мирни граждани, местни доброволци.

Мъж: Аз съм от Севастопол, аз съм мирен гражданин, пенсионер съм, тук съдействам за гарантиране на реда.

На кадрите се виждат няколко сътрудника от „Беркут“, известното спецподразделение на украинската полиция. По-рано го разформироваха, но тези мъже, както и преди, открито носят униформата си и явно са въоръжени.

Един от доброволците казва, че този автомобил е спрян от бойците от спецотряда „Беркут“ от Севастопол. Той ни показва оръжие, ловни винтовки, хладно оръжие – опитвали се да го вкарат в Крим.

На снимките, според думите им, се вижда снайперист в армейска униформа. На земята има гилзи и патрони от АК-47. Те казват, че това доказва присъствието на въоръжени банди от Киев.

Мъж: Това са варвари, фашисти. Тези националисти се опитваха и продължават да се опитват да превърнат славянския ни свят в ад.

В блокпоста ни показват още много оръжие, видимо на арестувани днес. Сред тях – 9-милиметрова картечница.

А тези хора са казаци от Русия. Според думите им, те са тук, за да помогнат на своите съотечественици в борбата им срещу фашизма и разбойниците.

Мъж: Тук е земята на нашите предци. Тази земя е пропита с кръвта на нашите предци от Втората световна война. А тези фашисти сега отново изплуваха. Затова пристигнахме, за да покажем, че това просто няма да мине.

Те твърдят, че в страната е извършен преврат и Русия трябва да изпрати войската, за да помогне в сражението им.

В ефир на 2 март, 2014 г.

2 отговора на “Sky News: Фашистите от Киев не могат да вкарат в Крим оръжие (и видео)

  1. Алоооо, соросоидите! Някави коментари? Кой бил, казвате, „агресор“ в Украйна? И кои са тези индивиди, които се опитват да вкарват оръжия в Крим? И чии са всъщност тези оръжия, отъкде са? И кой има интерес да ги вкара в Крим? И кой иска да ги използва там? „Злата страшна Русия“ ли, а?

    Вашта м… фашистка и соросоидна, подла и лъжлива! НЯМА КАК да бъде скрита истината! Това не ви е на вас Сирия! Истината просто се лее в мрежата – няма да ви стигнат пръстчетата, за да запушите всички дупки, откъдето изтича. В щатите вече всички я знаят – няма как да не я узнаят хората и тук.

    infowars.com/crisis-in-the-ukraine-usaid-support-for-destabilization-of-russia/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s