Джералд Селенте: „Руснаците няма да бъдат победени. Това са руснаци!

celenteКогато четете заглавията: „Путин привежда въоръжените сили в бойна готовност“, вие трябва да ги вземате на сериозно. Струва ми се, това е просто още една намеса от страна на Съединените щати и Европейския съюз във вътрешните работи на страната, за да я дестабилизират, “без да имат стратегия за изход“. “Сега имаме насилие, което се случва между проруските и сепаратистки настроени кримски граждани и протестиращи етнически татари.

Сега имате нов лидер в Украйна, той предупреждава руснаците да спрат протестите в Крим. Кой е този човек? Той е – никой. Но той е този, който Западът иска да постави в Украйна. Така сега САЩ обявиха, че ще дадат най-малко един милиард долара на новото правителство на Украйна. САЩ също заявиха, че ще разгледат допълнителни мерки за насърчаване на „бившата съветска република“. Ето как те го наричат.

Руснаците отговориха с руски разузнавателен кораб в Куба. Но руснаците няма да позволят Украйна да попадне в ръцете на ЕС и САЩ. Това последното беше част от движението на ЕС и САЩ да завземат все повече и повече страни в Източна Европа, които преди това са били част от Съветския блок. Всичко това е насочено към по-нататъшно изолиране на Русия. Всъщност руснаците няма да се откажат от ключовото пристанище Севастопол на брега на Черно море. Но когато чуваме, че САЩ предупреждават Русия да не се намесва – това е пълно лицемерие.

САЩ вече са похарчили 5 милиарда щатски долара, за да се дестабилизира Украйна. Ние говорим на Русия да не се меси в делата на съседна страна, където има военни бази, стратегическо място за тръбопроводи и други стратегически активи? Нашите призиви към Путин да не се забърква, изглеждат смешни“, отбелязва Селенте, цитиран от epochtimes-bg.com. Селенте добавя: “Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата – Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак. Това не е полковник Кадафи в Либия.

Това са руснаци.

Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни, и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия, защото ако го направят, това ще постави началото на Трета световна война.

И, както е казал Алберт Айнщайн: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , но Четвъртата ще е с тояги и камъни“, предупреждава прорицателят Джералд Селенте.“

novini.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s