Писмо от доброволец – Българите в Крим са готови за битка с американците и НАТО

red9„Пряко от Крим от нашите момчета !!!! …..Димитър Алексов
….. има вече американски военнослужещи с украински униформи! За последните дни пристигнаха няколко самолета без опознавателни знаци с американски военнослужещи. Цели военни кортежи се отправиха към американското посолство – десетки камиони. Опитах се да снимам, но ми счупиха телефона и едва успях да се отскубна. Ще се бием в Крим – вече сме над 100 човека от България. Руснаците са си в тяхната база, а по улиците са частна руска фирма за охрана, наета от Крим. Блекуотър също се подвизава в Киев – поне 1000 души. Дано няма бой, но ако има, ще победим! Руснаците разполагат със страховито оръжие, което през живота си не съм виждал. Имат някакви устройства, с които щели да въздействат на противника да се избие сам.. Така разправят тук. Иначе, в Крим е спокойно, народът е щастлив и с приповдигнато настроение. Оборудваха ни със супер екипировка. Българите от Одеса също ще се бият за Крим! Хиляди българи в Украйна пристигат в Крим. Да живее демокрацията! Крим има право да се самоопредели! Те не са роби като българският народ!“
От Facebook

13 отговора на “Писмо от доброволец – Българите в Крим са готови за битка с американците и НАТО

 1. Човекът казва: „Българите от Одеса също ще се бият за Крим!“ Пропуснал е да уточни, че са готови и да умират за Крим. И то не за самата земя, а за братята им, които живеят на нея.

  Достойно е да дадеш живота си за своя ближен. Христос казва, че няма по-голяма любов от тази. Значи, има още достойни българи! Сигурно ги има и в България – няма как да не са останали. Въпреки, че достойните българи по начало не са много шумни, те трудно се забелязват. Пък и медийните лъжци се стремят да ги замитат под килима, за да не се чуе нищо за тях. Но ето, в Украйна също ги има! Ето такива хора ме карат да се гордея, че съм българин, докато такива, като външният ни министър Вигенин само ме карат да се срамувам.

  Сами си решете, какви хора искате да ви представляват във властта. И не вярвайте на соросоидите, че „сите били маскари“! Не е вярно – винаги има поне едни, които не са! Лесно е да ги познаете. Те са обикновено най-мразените, хулени и оплювани от всички. Ако не можете да ги познаете по плодовете, както препоръчва Христос, защото постоянно им режат цветовете и не им дават да родят плод, то има друг сигурен признак – по враговете им ще ги познаете, давам ви гаранция.

 2. Истината не е такава. Да, руската държава е имала интереси на балканите. Но същевременно те са засягали интересите на запада. Това, което е наклонило везните към освободителна война е именно силният обществен натиск в Русия, на който царят е ОТСТЪПИЛ. Могъл е да не отстъпи; но е решил да го направи. А натискът е бил не само от страна на отделни просветени интелигенти и общественици, от разни движения, но най-вече от страна на руската Църква. Тя е била най-силната движеща обществена сила в Русия. (То затова и до днес соросоидите като теб я гледат накриво, въпреки че лъжат, дето били уж много силно православни.) А доводите на обществото и на църквата са били два: българите са: 1. православни християни и 2. българите са славяни. За този обществен натиск говори и огромният наплив от доброволци. В Русия е имало всенароден ентусиазъм по повод Освободителната война. Това е описано подробно в много книги, ще цитирам само тези на покойния митрополит Кирил Варненски „Принос на Руската православна църква за освобождението на България“ и „Подвигът на болярина полковник Николай Киреев и Освобождението на България“.

  Така че, ето в какво се изразява твоята манипулация, соросоидно отровно гъбенце! Когато говориш за историята на Русия, ти винаги омаловажаваш руския народ и Православието – избутваш ги настрана от темата. А в същото време навираш в очите ни държавата, с нейния репресивен апарат, с нейните или зли, или пресметливи и бездушни (според теб) действия. И ако става въпрос за различни исторически периоди, най-безсрамно приравняваш съвсем различни държавни образования, като чрез най-долните дела, на най-долното от тях, мърсиш другите държавни образования, от другите исторически периоди. А общото между тях е само народът, който е живял в тях. За който именно народ ти изобщо нищо не споменаваш, каква точно е според теб неговата „вина“. Но на едно подсъзнателно ниво се стремиш с пропагандата си да омърсиш именно него. Че той, един вид, носи вина за своята държава – за всички държави, през всички периоди.

  Да, соросоидче долно – именно заради очите ни (които тогава не все още са били толкова черни, колкото днес) са умирали тук руските войници. Те не са воювали вяло, а геройски – все едно, че са освобождавали руснаци. Били сме за тях братя! Не знам за какво е „дошъл“ царят. Не знам защо точно същият този цар е освободил и руските селяни от крепостното робство. Но вероятно не е бил чак такъв пресметлив егоист и политик от макиавелиански тип, какъвто го изкарваш. Във всеки случай знам защо са били тук руските ВОЙНИЦИ – нашите братя по кръв и по вяра.

  А ние тук сега говорим не за държави и за държавни политики. Тук ставаше въпрос за психологията на НАРОДА. Когато ние българите изразяваме симпатиите си към руския народ, руската култура, традиции, обичаи и вяра – ти ни навираш в очите каква била (уж) гадна тяхната държава някъде си там в миналото, в най-удобния (за теб) период. Целта ти е явно да омърсиш нашите симпатии, да отрежеш нашата благодарност, признателността и даже любовта на българите към руския народ, да скъсаш тесните ни връзки с него. Отново позор за теб!

  • Това го пиша в отговор на долния соросоиден трол, който се подвизава тук под името „Димитър“. Писна ми да се навирам отдолу, нека коментарът ми да се вижда добре от ВСИЧКИ.

 3. Аз нали казвах, че не може да няма война? Не защото Русия уж била искала война, или искала нещо си там да заграби, да си „присвои“ Крим или част от Украйна… Както казах и преди, точно Русия няма изгода от такъв сценарий. Но именно Вашингтон е този, който твърдо е решил да разпали война. И прави всичко възможно за целта. И по обичая си крещи пропагандни тъпотии и обвинява Русия в своите собствени дела.
  Мразя да излизам прав в такива неща, но ето го потвърждението. Зад ентусиазма на този българин прозира една страшна каша, която се задава. Това сме го виждали вече в Югославия. Помня един параклис, изписан отгоре до долу с имената на загиналите сърби, защитавали своя град. Не е радостна гледка. Дано Господ да опази хората в Украйна от „демократизирането“, което преживяха сърбите.

 4. мхм, за жалост българския народ си е бъж ми ти робски, че и по-лошо робуването е осъзнато

  • „бъж ми ти робски“ – Елена, Елена – това на какъв „български“ диалект е?

 5. Я се скрий някъде! Българският народ бил робски??!! Вземи си чудо оръжието и се избивай сам.

  • Ако съдя по това, че сме една реално поробена страна, тотално подчинена на Брюксел, без национален суверенитет и независимост (а скоро може да загуби и териториалната си цялост), тормозена, ограбвана и унижавана, окупирана от чужди войски, и че постоянно отвън ни се налагат закони, правила и „ценности“, потъпкващи най-нагло нашите културни, морални и даже законови принципи… И че сме научени вече да приемаме безкритично всяка идеологическа мръсотия само затова, че идва от запад… И че очевидно сме подложени на геноцид, особено етническите българи… То какъв е тогава българският народ? Е добре, хайде – не е „робски“, а „поробен“. Доволен ли си така?

   • Не, не е поробен, точно робски си е! Поробени са сърбите, но се борят, особено тия в Република Сръбска и северната част на АП Косово и Метохия! А българският народ си е робски, той презира освободителите си, а се кланя на поробителя! Спомнете си с какво умиление бай Ганьо изрича „ефенди“ във Виенската опера – всичко около него му е чуждо, само актьорът, в костюм на ефенди, му напомня за дома… Психология, какво да се прави!

   • Не си мисли, че тези „освободители“ са дошли тук заради черните ни очи. Съчувствието към братята славяни може би е било мотив за обикновения руски войник, но не и за руската върхушка, която за пореден път се е опитала да осъществи бляновете си за Константинопол и Проливите. Няма нищо лошо в това – предпочитам Константинопол да е руски и да се нарича така, а не да е турски и да се нарича Истанбул. Казвам само, че нищо не е било безкористно и не може да бъде такова – няма такъв филм в историята. А вече през 1944 г. „освободителите“ поробиха цяла Източна Европа и я държаха в робство почти половин век. Брежнев дори си измисли доктрината за „ограничения суверенитет“. За съжаление тук може да се говори за робска психика – нямаше в България берлинските събития от 1953, унгарските от 1956, чешките от 1968, полската Солидарност. Единствено движението на горяните е реална съпротива срещу комунистическия терор, както и съпротивата против македонизацията, но на тези съпротивителни движения им липсва масовост.

   • Тук е нямало съпротива срещу „комунистическия терор“, защото той не е бил най-съществената и определяща характеристика на новата власт, както сега лъжете вие, гадните соросоиди.

    Впрочем, симпатиите на българския народ са били винаги в полза на руския НАРОД – от това, наистина, най-подло се е възползвала съветската власт… (не руският народ, а съветската власт, манипулатор долен!)
    Но това за съветската злоупотреба с България е съвсем отделен въпрос.

    А българският народ е бил въодушевен след войната. Особено след англо-американските бомбардировки над София (типично жестоки и безсмеслени като всичките действия на тези варвари), се е надявал, че ето – най-после ще светне слънце и над нашата страна. Тя е била вече почти напълно обединена в историческите си граници от цар Борис ІІІ. Оставало е само да започне да се гради едно ново, по-справедливо общество. Надеждите са били в посока на комунизма (социализма), защото хората тогава са знаели какви са делата на фашизма. И от крадливите ни „демократични“ политици също са се били напатили. А виж, за сталинизма не са знаели почти нищо – само това, че Сталин е опонентът на Хитлер. ЕТО ЗАЩО не е имало сериозна съпротива.

    Събитията в западните страни като Унгария и Чехия са резултат на друга ситуация и съвсем други мотиви – исторически, икономически, национални. Невъзможно е да бъдат сравнявани толкова силно различни страни и да бъдат вадени общи изводи.

    Но за национал-нихилисти като соросоидите (като ТЕБ!), унижаването на българския народ е нещо съвсем нормално. За вас, когато иде реч да се бие българския народ, всяка тояга е добра. И турското робство става като повод да бъдем унижавани, и властта на БКП…

    Само не дай си Боже, да засегнем темата за НОВОТО ни робство, под което сме СЕГА – о, не, как щяло! Вие соросоидите по принцип го отричате! Какво робство? Според вас сега сме били процъфтявали под мъдрото и ефективно еврейотлантическо и брюкселско ръководство, в „дружното семейство“ на народите от ЕС, обкръжени от топлата грижа на нашите „съюзници от НАТО“ и заливани щедро от „европейски ценности“, плуващи в охолната и справедлива „пазарна икономика“… Ура, цъфтим и вържем! Сега не сме роби, нали? Как щяло! Роби сме били само тогава, когато сме били под властта на „гадните руснаци“, нали така, лъжецо долен?

    Не сме ние българите роби, а вие, соросоидите! И не само сте роби, но и нас поробвате с лъжите си. Заради вас си пати нашия окаян народ, а такива като вас хаджипенчовци винаги е имало.

   • Димитър – цитат – „…А вече през 1944 г. „освободителите“ поробиха цяла Източна Европа…“ С благословията на Рузвелт и Чърчил! Някой питал ли е източно европейските народи?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s