Лидерът на „Десния сектор“ заплаши да взриви газопровода, който доставя руски газ на Европа

ярошРъководителят на украинското националистическо движение Дмитрий Ярош заплашва за взриви тръбопровода, който свързва Русия и Европа, за да лиши Руската Федерация от източници на финансиране.

Дмитрий Ярош обеща да спретне терористичен акт, това каза той по време на обръщението си „към правителството на Украйна и към съотечествениците“, в което неофашистът обвинява Москва, че има намерение да завземе Украйна. Обръщението е цитирано от агенция УНН.

„Помним, че Русия изкарва пари, изнасяйки нефт и газ в Западна Европа през наша тръба, затова ние ще унищожим тази тръба, така ще лишим врага от този източник на финансиране. Нека земята да гори под краката на окупаторите, неща се задавят в собствената си кръв, те нападнаха наша територия“, – заяви лидерът на „Десния сектор“.

Припомняме, че Русия обяви Дмитрий Ярош за международно издирване, след като той призова международния терорист Доку Умаров да извърши терористични актове на територията на Русия. Движение „Десен сектор“ взе активно участие в осъществяване на преврата в Украйна. В събота през нощта членовете на организацията стреляха в Харков, в резултат на което бяха застреляни двама проруски активисти.

2 отговора на “Лидерът на „Десния сектор“ заплаши да взриви газопровода, който доставя руски газ на Европа

 1. Впрочем, тези чакали не се шегуват – ако ги оставиш, наистина ще направят беля. Ето, в Крим вече се опитаха:
  courier.crimea.ua/news/courier/vlast/1146506.html
  Само дето там не им мина номерът… Но по-на север може и да мине. Където ги няма „вежливите зелени хора“.

 2. Нека да беснее този тип, те хората ще си направят съответните изводи. Това, което дрънка, компрометира даже господарите му и реално е от полза за опонентите му. Но, така е то – една въшка като се наяде, излиза на челото. И този, като е помирисал власт, се е самозабравил. Съвсем като онези ислямисти, които като отрежат на някого главата, снимат събитието и го качват в интернет – да се похвалят на всички. И сигурно си мислят, че това ги прави много популярни и е чудесна реклама за тях. Но да, така е то, – бесовете не се отличават с особен интелект. Колкото повече беснее този, толкова повече се компрометира.

  Хората прекрасно знаят, че тръбата е жизнено важна преди всичко и именно за Украйна. Даже в Брюксел и в Берлин никак няма да се зарадват, ако я взриви. Ще се възрадват само във Вашингтон. Което ясно показва, кой всъщност го закриля този. Кой го подкокоросва и кой му налива този „акъл“ в безмозъчната тиква.

  Без тръбата украинците така ще затънат в бедност, че ще се стигне до безредици и до истинска гражданска война. Явно точно това иска този тип. Но не се сеща, че той самият няма да е сред победителите. Най-вероятно ще свърши доживот в някой зандан. Защото за това, което предлага, има само една оценка – международна, всеобщо призната в целия свят. Нарича се тежък индустриален тероризъм и е едно от най-сериозните, най-тежки престъпления.

  Именно тези изстъпления все повече настройват „украинските“ руснаци против новата киевска власт и все повече разпалват техния сепаратизъм. Но нищо, добре е да видим истинското лице на тези „проевропейски демократи“. Доволни сме, че са тъпи и елементарни, а не са подли, хитри, лъжливи и потайни лицемери, като мръсниците във Вашингтон. (Змията е по-опасна от кучето, питайте Адам.)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s