Вигенин още ли е министър?

vigenin_kerryАбе Вигенин още ли е министър?

Разбрах, че 95.5 % от народа на Крим е гласувал за присъединяване към Русия. В този процент са и част от около 250 000 българи, страхуващи се от нацистките саморазправи на Десния сектор, който вече два месеца е иззел функциите на милицията и раздава правосъдие в Киев и в Западна Украйна извън всякакъв контрол.

Та тоя Вигенин още ли не си е подал оставката?!

Разбрах и че ултрарадикалът и лидер на военизираните отряди на „Десен сектор“ Дмитрий Ярош, който е обявен и за международно издирване, е заявил, че ще взривява газопроводната мрежа в Украйна, за да пречи на Русия. Значи нашият, все още наричащ себе си министър, смята това за демократичен акт, а мирния референдум – за недемократично средство за самоопределяне на един народ. Явно на господина 93% му се виждат малко. Явно за това е и недемократично.

Как смята въпросният министър да защити българите в Украйна? Същият Ярош призова за масова мобилизация на населението и неговото въоръжаване с помощта на НАТО. Значи ако НАТО въоръжи прозападното население в Украйна, как да се защити проруското, в което влизат и етническите българи?

Кой както може да се защитава? Ясно.

А този министър влезе ли тази вечер в социалните мрежи да види как се радва неговият електорат на резултатите от референдума?

Видя ли колко антиевропейски и проруски коментари на целокупното българско население изпълват интернет?

Датата 25 май говори ли му нещо?

Явно не.

БСП е решила да си направи поредното сепуку, като подцени и игнорира своя електорат, както и нагласите на огромната част от българския народ.

Другарското порицание, което спретнаха на Вигенин, няма да измие ръцете на лидерите на БСП. За всички е ясно, че това е политически пирует и пясък в очите.

Единствено на БСП не стана ясен мащабът на техния политически гаф. Това е видно особено днес, след резултатите от референдума в Крим. БСП отказа да повярва, че този път със замазване на положението работата няма да се оправи.

Само че народът вече се погнуси от мазни приказки. И днес се радва заедно с народа на Крим. Защото разбра, че всички сме пионки в една огромна и мръсна геополитическа игра. Затова стиска палци на Русия да спре озверелите хиени от САЩ и неговия сателит Брюксел.

Стиска палци на света да стане отново многополюсен.

Но БСП загрява бавно.

Този път – по-бавно дори от своя електорат.

И това е сигурно, щом Вигенин все още е министър.

Автор: Христина Христова

Реклама

2 отговора на “Вигенин още ли е министър?

  1. Откъде да дойде тя! Не остнаха почти мислещи хора в България!
    Не вярвам циганите (които са стабилен % гласове) да искат да се промени статуквото 🙂 , макар че с простите си глави не разбират заслепени от дребна злоба и яростно подтиквани отвсякакви там барони и тем подобни „ромски лидери“ че скоро няма да останат нормални хора в държавата,които да им покриват масрафа. Тъжно много тъжно Седларов

  2. Да, вярно! Не е виновен лудият, а този, който му дава зелниците да ги яде. Проблемът не е в министъра-идиот (или чужд агент?), проблемът е в партията. И не само в НЕЯ партия. Проблемът, както казват, е системен. Трябва ни една здрава, радикална политическа промяна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s