Киев вкара войските на НАТО в Украйна

111111111111742188Върховната Рада прие закон „За одобрение решението на Президента на Украйна за допускането на подразделения на въоръжените сили на други държави на територията на Украйна през 2014 г. за участие в многонационални учения“. За законопроектът под Номер 4561 гласуваха 235 депутати.

Законът парафира решението на Президента на Украйна за допускане на подразделения на въоръжените сили на други държави на територията на Украйна през 2014 г. за участие в украинско-полски обучения на авиацията на ниво ескадрили, украинско-полски учения на подразделенията на военната полиция „Правопорядок – 2014“, украинско-американски учения „Репид Трайдент – 2014“, украинско-полски обучения на авиационни подразделения „Безопасное небо – 2014“, украинско-американски учения „Си Бриз – 2014“, многонационални учения „Светлая лавина – 2014“, многонационални учения на планинско-пехотните подразделения „Карпат – 2014“, украинско-молдавско-румънски учения на механизираните подразделения „Юг – 2014“.

Законопроектът е разработен от Министерството на отбраната на Украйна с цел регулиране на въпроса за допускането на подразделения на въоръжените сили на други държави на територията на Украйна през 2014 г. за участие в многонационални военни учения, определяне на общата численост, тип и брой на въоръжението, военната техника, сроковете за пребиваване и местата за дислокация за периода на ученията.

2 отговора на “Киев вкара войските на НАТО в Украйна

  1. Май украинските мекерета правят всичко възможно да откъснат от себе си източните провинции. Много бързат! – което е обяснимо, защото риба в мътна вода се лови, а желязото се кове докато е горещо… Но ще презорят нещата. Когато натискаш твърде бързо и твърде силно – чупиш материала. Точно това ще направят сега и киевските „евроатлантици“. Източна Украйна няма да ги последва. С всички опасности, които произтичат от това. Западенските фашаги излишно напрягат ситуацията и с това създават огромна опасност за световния мир. А ако този мир бъде нарушен, Украйна няма да мине само със загубата на Крим.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s