Москва препоръча на руснаците да не посещават България

0a52d613e2c0b09Москва предупреди гражданите на Русия да не идват в България. Министерството на външните работи на Руската федерация препоръча на гражданите си да не пътуват до държавите, които имат договори със Съединените щати за задържане и предаване на чужденци по искане на Вашингтон. Съобщението, публикувано на сайта на министерството, е свързано с международните санкции, наложени на руски официални лица, бизнесмени и ръководители на медии заради анексирането на Крим и поведението на Москва в украинската криза.

Препоръката засяга десетки държави, включително България.

Един отговор на “Москва препоръча на руснаците да не посещават България

 1. По-долу ви давам един чудесен пример за национално обединение, около една обща кауза. В Русия е възникнало едно общонародно (руско) съпротивително движение, казва се „Национално освободително движение“ (НОД). То обединява най-различни политически сили за обща борба против империалистическото и колониално ограбване на Русия. В това движение влизат най-различни партии, които за момент са готови да отложат настрана своите различия, за да се справят с общия враг; с най-големия проблем пред лицето на Руската федерация.

  rusnod.ru/theme3856.html

  Само накратко: това, около което се обединяват в случая е нуждата от промяна на два ключови члена от Конституцията на РФ, а именно:
  – член 13 т. 2. Става въпрос за отмяна на забраната за „общодържавна идеология“, която пречи на създаването на Руска национална доктрина.
  – Член 15 т. 5. Тя не само автоматично прави т.нар.“общопризнати принципи и норми на международното право“ част от вътрешното законодателство на РФ (без при това да им дава точна дефиниция), но даже им дава приоритет пред вътрешните закони на страната. Това е колониален инструмент за извиване на ръце и за външнополитическа диктатура над суверенна страна.

  За съжаление, нищо подобно не може да се случи в нашата окаяна родина. Явно тя е пълна с предатели, с лицемери и егоисти, с недостойни хора от най-ниско качество, които се пънат, пъчат и гъзят на политическата сцена само за собствена слава и келепир. Най-мекото, което може да се каже за нашите политици – даже за най-добрите, – е това, че са отчайващо късогледи.

  Соросоидите постоянно ни призовават към „обединение“, като имат предвид, естествено, че трябва да се обединим окло ТЕХНИТЕ деструктивни, колониални, антинародни ценности и идеали. Но не това е обединението, което е нужно на България. Докато всички дърпат чергата към себе си и плюят по останалите, никой не вижда какво всъщност убива България и около какво, в името на какво (!) трябва да се търси общонародно политическо сътрудничество.

  А сътрудничество е остро необходимо в името на спасението на България от колониалното й поробване! Около българския патриотизъм е необходимо обединение!

  И това обединение ни най-малко не пречи, не влиза в НИКАКВО противоречие – нито с левите, нито с десните цели, програми, идеали, платформи и т.н. и пр.

  Но ето, че например, „най-лявата“ левица в България, претендираща да е автентична, вместо да подкрепи една патриотична българска линия, ожесточено плюе по патриотичните сили и сипе огън и жупел по самата идея за патриотизъм, като я отрича по принцип и твърди, че не може да съществува някакъв такъв проблем и съответно, в тази насока няма нужда от никакво решение. (За справка – посетете им сайта komunistibg.wordpress.com .) Десните у нас пък не са никакви десни, а са продажни агенти на колонизаторите; затова патриотизмът при тях по принцип е мръсна дума. Лицемерните продажнци – бесепутите, и всякакви новоизлюпени „центристи“ и тям подобни политически ГМО-та само използват патриотизма за лицемерна пропаганда. Но на дело не смеят и пръста си да мръднат, за да защитят родината си от унищожение.

  Това е тъжната картинка у нас. Когато България бъде унищожена и българският народ – заличен, нека тогава да развиват на турска (тогава ще бъде „европейска“) територия своите „десни“ или „марксически“ политики! Обаче ще трябва да го правят сред една 3-милионна примитивна, циганско-имигрантска тълпа, състояща се от фанатизирани мюсюлмани, която тогава ще обитава нашата територия, и при това ще „живее“ тук в неописуема бедност и нищета. Да ги видим тези „принципни идеолози“, какво още ще има тогава за продаване и предаване, и за какви „европейски“ ценности ще се борят? Какво ще защитават в една опоскана, ограбена, отровена и унищожена страна? Впрочем, какво ги мисля тях – те тогава, като добри „космополити“ (бесните) или „интернационалисти“ (левите) ще отидат да подкрепят съпартийците си я в Брюксел, я в краен случай, в друга някоя „братска европейска“ страна, като Австрия или Италия. За тях винаги ще има запазен по някой шезлонг на Хаваите и на Карибите. Ние, овчелюдието, да му мислим.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s