НАТО струпва войски в Бургас, US самолети кацат на летище Сарафово

cargoДва огромни  натовски самолета  преминаха ниско над блоковете в бургаските комплекси „Славейков“ и „Изгрев“ и кацнаха на летище Сарафово. На външен вид въздушните возила  приличаха на големите С-130.

На този етап няма информация, каква е причината толкова големи  самолети  да се дислоцират на летището. Предполага се, че това е свързано с кризата в Украйна. България е член на НАТО и бургаското летище се използва за логистичен пункт по време на кризисни ситуации. Кацането на големите натовски въздушни машини явно означава, че Алианса подсигурява тила си. Вече стана ясно, че в последните седмици три американски бойни кораба навлязоха в Черно море. В същото време руските бойни части също показват радвижване, като в Крим има сериозно струпване на бойна техника по вода и море. Тези действия връщат ситуацията от годините на Студената война. На този етап от Летище Бургас няма официална информация за самолетите на НАТО, от Външно министерство също. Това може би се дължи на факта, че събота е почивен ден и отделите за връзка с обществеността не работят.

Източник: E-Burgas

2 отговора на “НАТО струпва войски в Бургас, US самолети кацат на летище Сарафово

  1. Ето за ТОВА сегашното ни правителство ще си плати висока цена. И всички еврейоатлантици също ще си платят скъпо. И бесепутите ще си платят, но и герберастите заедно с тях. Чакайте изненада на изборите, патриотичният вот този път ще бъде смазващ. Какво пък, щом трябва, нека да има война. Крайно време е май да се пусне кръв за очистване на организма. Но едно съм сигурен: това НЯМА да се размине току-така на политическите ни подлоги. Скъпо ще си платят за мръсотиите, които вършат зад гърба на българския народ.

  2. Какви почивни дни,глупаци да не би кулата на Сарафово да не работи…?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s