Националисти стрелят по горящата сграда в Одеса (и видео)

24AEQlg_5Xo

 

 

 

 

 

 

 

В интернет се появи видеозапис, в който е видно, че мъж стреля по прозорците на горящия одески Дом на профсъюзите. В страшния пожар на 2 май 2014 г. загинаха 46 човека.

Човекът от видеозаписа е облечен в бронирана жилетка, той стреля няколко пъти към горящия Дом на профсъюзите.

В друго видео същият човек фанатично доказна на събеседника си по телефона, че той и неговите хора са без оръжие, но са принудени да се противопоставят на въоръжените антиправителствени демонстранти. Той се представя като привърженик на стотника Микола (бел.ред. „стотници“ наричат себе си хора от „евромайдан“). Мъжът също заявява, че протестиращите са го ранили в крака, макар това да не е видно във видеото.

2 отговора на “Националисти стрелят по горящата сграда в Одеса (и видео)

  1. Поправка: тези там са „НАЦИСТИ“ (може и „фашисти“). Не давайте на тези човешки отрепки да цапат добрата дума „национализъм“. Те не са никакви националисти. Ако бяха, щяха да бъдат против членството на Украйна в каквито и да било съюзи, в това число в ЕС. Всъщност те са русомразци, фанатизирани изверги, продажници и садисти, но преди всичко са НАЦИСТИ. Естествено, не си го признават. Предпочитат да се наричат „националисти“ – да изглеждат така, някак си, „по-демократично“.

    Впрочем и циганите, след като осерат името „цигани“ и по своя вина го напълнят с презрителен смисъл, после настояват да ги наричат „роми“. Сякаш това ще промени нещо. Интересно, когато един ден неизбежно компрометират и името „роми“, – тогава как ще искат да ги наричаме? Не е виновно името. Виновни са си хората, дето го цапат – както и да бъдат наричани. Даже и хиляда нови имена няма да им стигнат, колкото и да се преименуват – всички знаят за кого става въпрос.

    Та и тези тука, и те същите. Сега може да наричат себе си „националисти“, но всички знаят какви са ВСЪЩНОСТ – класически НАЦИСТИ. Като си добавят пет буквички в названието, никого няма да заблудят. И ние няма нужда да им играем по свирката и да им угаждаме на езиковите предпочитания. Нека да ги наричаме с истинското им име!

  2. „миротворец“ /ПЛАТЕН/, КАКТО ВСИЧКИ ТЕ! МОЖЕ И ГЛАВИ ДА Е РЯЗАЛ ПРИ МИСИЯТА!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s