Химн на СССР по улиците на Берлин (видео)

Берлин y08

 

 

 

 

 

 

 

 

1 май, Берлин

Звучи химна на СССР по време на първомайска демонстрация по улиците на Берлин.

Около 30-40 000 германци манифестираха  за един по-добър свят. На снимката: леви радикали спретнаха в Берлин първомайски погром.

Един отговор на “Химн на СССР по улиците на Берлин (видео)

 1. Всяко действие си има противодействие. В крайна сметка, щом някои искат война – ще си я получат. Но негодниците да внимават, както казва народа, какво си пожелават – да не би когато го получат, да не им хареса.
  ––––––––––––––––––––––––
  Между другото, ето какво твърди Карл Билт – шведски министър на външните работи и и един от архитектите на т.нар. „източна политика“ на ЕС. „Православието е главна заплаха за западната цивилизация“, твърди той. (But precisely Eastern Orthodoxy, according to Bildt, is the main threat to western civilisation – чети тук:
  focus-fen.net/news/2014/05/04/335073/rex-carl-bildt-thinks-eastern-orthodoxy-is-main-threat-to-western-civilisation.html )

  Ами какво пък, то и комунистите са съгласни с него. За тях православието вероятно е заплаха даже изобщо за човешката цивилизация… И после се чудят, защо народът не ги подкрепя. И до ден днешен, въпреки иначе справедливите си мечти, сред народа те си остават изгои. Хората явно разбират защо сред комунистите вирее всевъзможен грях и всичко, с което се захванат, въпреки изначално добрите им намерения, неизбежно се изражда до своята противоположност.

  Но да ги оставим настрана комунистите. Всъщност, на тях аз даже им симпатизирам. Жалко за глупостта им и за духовната им осакатеност. Те така или иначе са в момента аутсайдери.

  Друго е важното. Щом като това, което е залегнало в основата на българската култура, на българския дух (но също така и на гръцкия, и на руския) и лежи в основата на националните психологии на цял ред източни страни – щом именно ТО е, според водещи еврейополитици, основната опасност за ЕС – то правете си сметка, какво всъщност представлява този ЕС! Това очевидно е една тиранична масонска и антихристиянска тоталитална структура, която няма нищо общо с никакви хуманни ценности. Напротив, като една вече откровено антихристка организация, тя не може да не бъде и антихуманна – и то на най-дълбоко ниво, в самите си корени.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s