Владимир Левчев: Дезинформират, че в Киев властта е в ръцете на фашистка хунта-бандеровци

Левчев 617Из Фейсбук:
„Уви, интернет също е пълен с дезинформация. И обикновено хората вярват на това, в което им се иска да вярват, дори и да е напътлно неправдоподобно. Малко ли хора в Русия ( а и у нас) вярват, че в Киев e взела властта някаква хунта от фашисти-бандеровци. Дезинформацията е основно оръжие на фашисти, комунисти и червени фашисти. Малко ли хора са вярвали, че Сталин и Хитлер са спасители на света или на нацията? Все пак днес няма информационна желязна завеса. И всеки, който иска да знае обективната истина, може да се порови из различни източници на информация в интернет и да се опита безпристрастно да ги оцени.
Но отново – има хора, които вярват единствено в един глас, например гласът на Москва, и дават просто обяснение за това, че всички световни информационни агенции – BBC, CNN, BNT,bTV, Deutsche Welle, Al Jazeera и т.н. – казват точно обратното: всички са агенти на американския империализъм, които лъжат за Украйна…
Хората (за разлика от боговете) не мълчат пред фактите, а ако фактите не им харесват – просто си измислят други. Целият свят е повел война с Русия. Дори не срещу Русия, и не срещу комунизма, а срещу славянството и православието… „Човешкият род не понася премного реалност“ (Human kind cannot bear very much reality) казваше Т.С.Елиът“.

29 отговора на “Владимир Левчев: Дезинформират, че в Киев властта е в ръцете на фашистка хунта-бандеровци

 1. ‎Баща и син лицемери
  Владимир Левчев – сега да пише обективно поне , но не пише …., за да се хареса отново на силните……….Левчеви и цинизмът като стил и метод!!!!!А, понеже Левчев бил голям поет, трябва да забравим, че беше слагач на Живков ли? Че беше придворен шут и основна част от онзи механизъм, с който мачкаха писатели и интелигенция и фаворизираха бездарниците, които хвалят Тато? И да се правим на разсеяни, че той сега невинно подкрепял протестите и бил против партията – онази партия, която стана омразна заради такива като него? И в крайна сметка не съм убеден, че е толкова голям поет.

  • Комунистите, благодарение на единствено правилната си марксистко-ленинска философска подкованост, разбират от всичко – от поезия до селско стопанство. И на мен не ми харесваха придворните поети като Левчев, но за него със сигурност може да се каже, че беше добър поет. За разлика от мнозина други, които бяха само придворни.

   • Мълчи бе фашистки трол, като нямаш какво да кажеш по темата, не се обаждай като черна станция…

   • „Мълчи“ – ето аргумента на комуниста когато нещо не му изнася. Но, Митев – времето на развития социализъм когато ни заставяхте да мълчим премина безвъзвратно. Край! Вече няма да мълчим!

   • Ами ръсете си вербалните фекалии, да ви се смеят хората и да ви мразят. За теб самият е по-добре да не се излагаш, но давай, продължавай – позори и себе си, и възложителите си.

  • Да, комунизмът наистина е идея за по-добър живот. За съжаление, тя е заразена от талибански атеизъм. Който изобщо не се вписва в картинката, реално по никакъв начин не допринася за общата идея. Няма никаква обективна нужда фундаменталният, фанатичен материализъм да бъде поставен в основата на марксистката философия. Което именно доказва, че става въпрос за изкуствено, коварно вграден в марксизма „плъгин“ – една отровна, чужда добавка, която играе ролята като на вирус. Целта е тя да зарази всичко и да го омърси, да го опорочи, да срине практическото осъществяване на добрата идея и в практиката да доведе до пълната й противоположност.

 2. Любомир Левчев беше манипулатор .,Владимир Левчев също !!!!!!
  Баща и син добре се справяте … да . ама ..не ..
  Просто това са хора без достойнство – единия служжеше и другия подражава и трупа пачки …. …..
  конюнктура ………
  безсрамници…………….

 3. Споко, хора! Съвсем естествено нещо е лъжецът да се присмива на истината, да се подиграва на „конспиративните теории“ и изобщо, да прави хората на глупаци. Най-нормалното нещо е крадецът да вика „дръжте крадеца“. Манипулатърът винаги реве, че медиите били манипулирани; пропагандният агент хленчи, че наоколо било пълно с пропаганда… Накратко, първата работа на лъжеца е да обвини в лъжа опонента си. Това правило отива и по-далеч – най-нормалното нещо е и синдромът на Дънинг-Крюгер: неинформираният и глупакът, колкото са по-глупави и по-неинформирани, толкова са по-силно убедени, че точно те са умни и информирани, а глупаци и невежи са техните опоненти.

  Как при това положение да определим кой е умният и кой – глупакът? Как да определим, кой е ВСЪЩНОСТ лъжецът и пропагандният манирулатор, кой е конспираторът?

  Ами, има си няколко много прости правила. Отговорете си: Коя теория е по-прроста?
  Наистина ли това, което ни карат да си мислим, че е „много сложно“, е чак толкова сложно? Често то е именно пределно просто – ние обаче не знаем технологията му. А по правило, по-простото е и по-вероятно…

  Второ правило: следете парите!
  Трето правило: виж кой говори!
  Четвърто: кой има интерес от това, да му повярвам?

  Има и други правила. Сами си ги намерете. И сами си правете изводите. Христос е казал: „По плодовете ще ги познаете“. Но понякога нямаме време да чакаме плодовете, а и в някои случаи, пази Боже да ги дочакаме… Тогава вижте пето правило: кого нападат и кои са съюзниците? Запомнете: лъжата обикновено е в мейнстрийма.

  Та, елементарно, Уотсън! Да прочетем нещо за Владимир Левчев в Уикипедия: Кой е този човек изобщо?! Ето кой:

  „През 1994 г. заминава за САЩ с Фулбрайтова стипендия. Докато се установи като преподавател, работи като хлебар и пощальон. ;-D (Тук се просълзявам и се преизпълвам с доверие.)
  През 1996 г. завършва MFA програма по Творческо писане. Между 1996 и 2007 г. преподава литература и писане в University of Maryland (Балтимор), Montgomery College, George Washington University и American University (Вашингтон), американска литература в една гимназия в предградие на Вашингтон, както и български език в подготвителен център към Държавния департамент.“
  „От есента на 2007 г. преподава литература и писане в Американския университет в Благоевград.“

  Имате ли нужда от още материали за разсъждение? Добре, ако имате. Ползвайте търсачката, много помага. И си напънете малко мозъците – полезно е, повярвайте ми, във всеки случай няма да ви навреди.

  • Така значи – щом е бил преподавател в Щатите, значи е агент на ЦРУ!!! Не знам кой тук е манипулаторът.

   • Манипулаторът е този, който изкривява фактите. Хайде остави хората да прочетат ВСИЧКО и не ни ръси гнили мозъци. Нека хората да помислят над ВСИЧКО. Не само, че „е бил преподавател“. Той и сега е преподавател. И не къде да е… За теб това нищо не значи, естествено. Но не са всички българи идиоти.

   • МИЛИАРДА. Не е зле да изкарате един курс по ограмотяване преди да пишете по форумите.

   • Ти по-добре на въпроса отговори, всезнайко дълбокоумен!
    (Аз правилно ли пиша според теб?)

  • Колега Митев кажи на пишещите тук за щяло и нещяло кой е баща му. Поета Любомир Левчев който по онова време преди 89 год. бе от елитните поети. Не съм много запознат с творчеството му има си критици които да го нищят. Но синът му както казваш отишъл в щатите хлебар бил и т. н. То стана същата работа като с родните „бизнесмени“, които за една нощ от цървулите надянаха фраковете. Та този е сороски възпитаник.

   • „Димитрееее“, алооо, я ела насам да видиш хората като помислят малко, какво казват!…

 4. Боклук си !АЛКАШ!ПОРЕДЕН ТАПАНАР ИМАЩ СЕ ЗА МНОГО УЧЕН !НЕКА ТЕБ ДА ТЕ ЗАЛЕЯТ ДО КРЪСТА С БЕНЗИН ИДА ТЕ ЗАПАЛЯТ ИЛИ ДА ТИ РЕЗНАТ ГЛАВАТА ИДА Я ПОДРИТВАТ !

 5. Да, никой не иска да проумее, че бойците, загинали в Одеса всъщност бяха руски граждани – въоръжени и маскирани, които първоначално предизвикаха конфликта с шествието за Единна Украйна. Не, „фашистите избиха жестоко и хладнокръвно 46 души“. Толкова ли е трудно да се проумее накъде водят тези провокации. След Крим следва цяла Източна Украйна, може и западна, може и Полша (е чак толкова май не може – все пак Полша е член на НАТО и ЕС, както и Прибалтийските страни).

  • „Димитре“, явно никога няма да рабера, ти какво си: платен пропаганден лъжец или просто кретенясал дебил?…
   Така или иначе, това, което си написал, няма стойността даже на петгодишна курешка.

   На нормалните хора им казвам:
   Ние, които четем и предаваме нататък новините, не целим нищо, просто искаме да се знае истината. Това е, от което мръсните лъжци и пропагандните манипулатори се стараят да ни лишат.

   И освен това, няма НИТО ЕДНО, даже най-повърхностно и бегло основание да се счита, че поне един от убитите е бил гражданин на Руската федерация. За сметка на това, има точно обратни данни. Разпознатите трупове са или на жители на Одеса (8 броя са вече доказано местни), или труповете все още не са разпознати – просто поради това, че не са приключили процедурите в патолого-анатомията, а самите трупове са така обезобразени, че никак не е лесно да бъдат разпознати.
   interfax.com.ua/news/general/203250.html
   Има и свидетелства на избягали (спасили се), които също са одески жители. Следователно всички помии, които леят уеб-троловете като „Димитър“ са лъжа, необоснована на нищо. Ето ви типичен пример, как работи петата колона. Важното е да хвърлиш мръсната партенка, пък после само гледаш, кискаш се в юмрюк и се кефиш, как „глупаците“ се пънат да те оборват с цял куп думи. Ти пък няма нужда да доказваш нищо – и пет глупака да ти се вържат – стига, нормата за днес е изпълнена. Така работят мерзавците – платените лъжци в мрежата.

   • Да, почти забравих: и онази бременната жена, удушена с кабела от лампата, и тя сигурно е московски агент. Вижте ги хубаво труповете на „агентите на Москва“:
    frallik . livejournal.com/781599.html

   • Митев, постоянно изтъквате своя „патриотизъм“. Що за патриотизъм е това – любовта към Русия? Патриотът обича собствената си страна, но за вас очевидно любовта към Русия и Путин е по-силна от любовта към България или пък е едно и също нещо. Вие сте пета колона на Русия в България и за вас нищо българско не е свято ако противоречи на интересите на господарите ви от Кремъл.

   • Ето по-точен списък, макар и неофициален. В него има 36 имена. Съставен е по свидетелски показания на роднини, разпознали жертвите. В списъка естествено няма нито един гражданин на РФ.
    vesti.ua/odessa/50496-ognennaja-rota-spisok-pogibshih
    Но има и неточности. Липсват данните за убити чрез удушаване, счупване на врат, удар с тежък предмет и др.под. А има и много такива жертви. Явно е трудно за непрофесионалисти по едните снимки да се сетят, но други хора са се сетили. Анализът – тук:
    frallik . livejournal . com/781599.html
    (махнете интервалите, за да заработи линка)

   • Да, Митев, сигурно в момента американски знамена се веят над Крим. Макар че е подписала Будапещенския меморандум, Русия пет пари не дава за него и анексира територии от една суверенна държава. Това ако не е нарушаване на международното право, здраве му кажи. Според този меморандум от 1994 г. САЩ, Великобритания и РУСИЯ гарантират независимостта и териториалната цялост на Украйна. И какво сега – да не би в Крим да им издават американски паспорти, да не би да преминават към долара като национална валута? Не, именно Русия е агресорът в Крим, а чрез следващи провокации подготвя и анексирането на цяла Югоизточна Украйна. За да защити руснаците – от кого? Митев, това не ти ли напомня за нещо от историята? За това как Хитлер получи първо Судетите (за да защити германците там), а после налапа и цяла Чехословакия където не живееха германци. Да не забравяме уроците на историята и да не даваме на господин Путин един втори Мюнхен. Подобни мегаломани не се задоволяват с малко. Пуснали кучето под одъра…

   • youtube.com/watch?v=raHFAlaOjRc
    youtube.com/watch?v=Lz1B8o9p0Ts
    youtu.be/9W5FqrgcRkQ
    ridus.ru/news/156487
    newsru.com/russia/01apr2014/memo2.html

    „Димитърчо“, пак развиваш елементарна фашистка пропаганда. С това не помагаш на господарите си, а ги позориш. Благодарим ти за това.
    Пропагандата им е тъпа, невярна, лъжлива и дебилна. Неиздържаща никаква критика. Разчетена на това, че хората няма да се поинтересуват нито от самите международни документи (какво всъщност договарят и как), нито от мнението на противоположната страна.

    Жалко, че е толкова еднообразна вашата помия. Как нищо по-ново и по-интересно не измислихте бе…

    Няма да хабя много думи за фашистко пропагандно нищожество като теб. Ще те разяря, като ти дам да ти отговори лично самият „гаден тираничен червен олигарски диктатор Путин“ – ГОСПОДИН президентът Путин! – на когото шапка му свалям, моите уважения! Точно такъв държавник ни трябва и на нас в България. Има думата – вуаля:
    youtube.com/watch?v=raHFAlaOjRc
    youtube.com/watch?v=Lz1B8o9p0Ts
    youtu.be/9W5FqrgcRkQ
    ridus.ru/news/156487
    Ето какво казва и министерството на външните работи на РФ по засегнатия въпрос:
    newsru.com/russia/01apr2014/memo2.html

    Русия не е никакъв агресор в Крим и това, че хората там получават руски паспорти е следствие от техния свободен, законен избор; и от фашистките провокации, които именно ги принудиха (насила) да направят въпросния избор. Но, както винаги, провокаторът и агресорът обвинява невинните в провокации и агресия. Мерзост и подлост, типични за Вашингтон и неговите платени пропагандни помияри.

    Няма нито едно доказателство за каквато и да било намеса, още по-малко провокационна, на нито един руски гражданин, в която и да било точка на Украйна. Нещо повече, присъединяването на области от Украйна противоречи на основните геополитически цели на Русия. Тя предпочита не разширение (икономически Украйна и сега си е част от Руската икономика), а предпочита неутрална зона, чиста от НАТО и всякакви техни въоръжения. Именно Русия е тази, която иска мир в Украйна и запазването на страната цяла. А именно Вашингтон иска война (и вътрешна в Украйна, и външна – с Русия) и цели разкъсването на страната. И методично работи за това.

    Именно Вашингтон върши системно провокации, като за целта организира зверства и тика марионетките си в Киев към военни наказателни операции. Руснаците трябва да бъдат защитавани от тези, които ги убиват, унижават и потискат. Те са постояно тормозени и провокирани от фашистката хунта, окупирала незаконно властта в Киев. И ако ти „не забелязваш“ тези „дреболии“, за пореден път показваш, че и ти, и шефовете ти, които те карат да чаткаш идиотизми, сте безмозъчни дебили. Защото си мислите, че НИЕ сме такива. Но много грешите, жал ми е за вас.

    Нищо общо няма кримската история със судетската. И което е странно – аз тук, в този сайт, вече съм те оборвал по този въпрос. Но ти, като типичен дебил, няма да си спомниш, естествено. Защо, нали мина известно време и клишето вече може да бъде повторено отново? Може пак някои 1-2 по-глупавички да ти се вържат? Като го повториш този идиотизъм още 50-60 пъти, нищо чудно някой и да го вземе на сериозно. И да си вика, а бе този „В.Митев“, защо не спори? Да не би да е вярно?

    НИЩО ОБЩО няма между двете ситуации – нито като предистория, нито юридически, нито фактологически (по действията на заинтересованите сили). Нека хората сами да се поинтересуват, за да те намразят още повече, като разберат колко време са изхабили да разберат в крайна сметка, че си един елементарен лъжец (или просто глупак).

    Путин е просто един честен държавник, патриот и защитник на своята родина – НИЩО ПОВЕЧЕ. Поведението му е било винаги АНТИМЕГАЛОМАНСКО, тоест противоположно на поведението на щатските политически изверги. Именно той най-смирено им направи забележка, че насаждат у американците чувство на превъзходство над останалите народи, за което нямат морално право.

    Всичко е точно наобратно, с главата надолу! Но аз и не съм очаквал нещо друго от лъжлив долен уеб-трол като теб. Много ясно, че ще повтаряш тук вражеската идиотска пропаганда. Само да има кой да ти се върже…

    И още нещо – любовта ми към България в дадения момент ме кара да защитавам истината и справедливостта. А тя, колкото и да ви боли вас мерзавците, е на страната на Русия. Защото съм притиснат и съм принуден да направя избор: или Истината и Справедливостта (Русия), или Насилието, Диктатурата, Експлоатацията и Мракобесието (САЩ). И аз правя своя избор. Насила ме вкарват в чужд конфликт. Е, щом съм принуден да направя избор – то тогава, не искам да имам нищо общо с НАТО, с Вашингтон и Брюксел. Като православен християнин, винаги избирам светлината пред мрака, защото не съм сляп като вас и все още мога да ги различавам и имам мозък да ги оценя. Най-висшият патриотизъм е за мен да съм винаги на страната на Истината и Справедливостта, а не на страната на „силния на деня“ – на извергите и тираните. И мисля, че в дългосрочен план, това е истинската патриотична политика. А не политиката на червеите и нищожествата, които в момента управляват България. „Патриоти“ като Соломон Паси, Младенов, Вигенин, и цялата продажна ибрикчийска пасмина, която разграби България, подложи народа на геноцид и го даде на западни компании да му пият кръвта. Вие мръсниците сте пета колона, не ние! Но има Бог; и понеже вие никога няма да се покаете, ще горите в пъкъла като последни убийци. Твоето лично място ще е в казана редом до Хитлер, барабар с дядо ти, честито!

   • Ура! С нас Москва е в мир и в бой…

   • Не, а – „С нами Бог, разумейте язици!“ Истината е с нас, просто и ясно.

  • Димитре,ЛЪЖЕШ !!!! Има списъци с убитите,нито един руски гражданин !!! Подкрепяйки изродите ставаш такъв !!!

   • Той отдавна е доказан изрод. На този сайт той изповяда, че е фашист, а също така твърди, че и дядо му е бил фашист – национален предател от Вафен СС, и че на него той му е идолът и неоспоримият авторитет. Може и да е вярно, като чета какви фекалии бълва…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s