CNN: Руснаците са недоволни от победата на „брадатата жена“

Conchitas Song für Kopenhagen: ?Rise Like a Phoenix?Руснаците изразиха недоволството си от крайния резултат от конкурса „Евровизия“, съобщи CNN. Тази година победител стана австрийският певец-травестит, който се подвизава в музикалните среди под псевдонима „Кончита Вурст“.

„Евровизия“ излъчи победител: наградата е в ръцете на брадат травестит. Тази година конкурсът е спечелен от Кончита Вурст от Австрия с песента  «Rise like a phoenix». Кончита е сценичното превъплъщение на 25-годишния Том Нойнвирт. Това е първата победа на Австрия за последните 48 години.

Събитието стана повод за силни разногласия. Московските телевизионни зрители останаха недоволни от крайния резултат. Някои държави, в това число и Русия, настояха за отстраняване на изпълнителката, но това не попречи на брадатия изпълнител да получи първата награда в столицата на Дания.

Травеститът каза, че е създал образа, за да покаже, че всеки може да постъпва в живота си така, както си поиска.

В ефир на 11 май 2014 г.

890x675_bk8ZuZNoJb12v1r4I2R6Wild Girls - Auf High Heels durch AfrikaSchafft es Conchita Wurst nach Baku?conchita_manfredbaumann_gro3conchita-wurst-1

6 отговора на “CNN: Руснаците са недоволни от победата на „брадатата жена“

  1. Руснаците да не се ядосват, а просто да прекратят участието си в Евровизия! Този резултат трябва да се възприема от всички нормални хора като изплюване в лицето. След това, което стана, всяко участие в Евровизия би означавало подкрепа за мръсотията и порока. Както е казано в Първи псалом: „Блажен муж, иже не иде на совет нечестивих“. Това са първите думи, на първия псалом. С това започва Псалтира, имайте предвид!

    Има случаи, когато човек може да се бори със системата отвътре. А има и случаи, когато просто трябва да я напусне. Мисля, че моментът за това вече е дошъл. И не говоря само за Евровизия. Дошло е Време разделно вече за целия свят.

    Разделението не е нещо лошо, напротив. „Па и трябва да има разделение между вас, – казва апостол Павел – за да може достойните да изпъкнат“. Не вярвайте на соросоидите, които постоянно реват, че сме били „разделени“ и колко било лошо това нещо. Те ни искат обединени около техните (!) идеали, затова реват. А историята ни учи друго. Съвсем други времена са дошли – времена на сериозен нравствен избор. Времена на разделение. И ако трябва – военни времена. Защото за всяко нещо си има време под слънцето. И май, времето за война между Доброто и Злото отново е дошло.

    • Селтаци? Не те са пратили шибан травестит да ги представя пред Европа и света… Все пак, забравям, че това е част от модерните еврогейсти ценности.

      • Напротив, ето ни прекрасен пример – поредният „нов прогресивен европеец“, преливащ от „евреопейски ценности“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s