Daily Mirror: Победата на Кончита Вурст е залезът на Европа, смята Русия

Schafft es Conchita Wurst nach Baku?Победителката в „Евровизия“ Кончита Вурст е „подложена на нападки“ от страна на руските политици и знаменитости, твърди британското издание Daily Mirror. Владимир Жириновски нараче победата й „залезът на Европа“. Самата изпълнителка смята, че гласуването свидетелства за търпимостта и единството на европейците.

По време на обсъждането на резултатите от „Евровизия“ в ефира на руска телевизия знаменитости и политици от Русия „затрупаха с гневна критика“ победителката от музикалния конкурс Кончита Вурст, съобщи Daily Mirror.

Британският таблоид съобщи, че Владимир Жириновски е нарекъл крайния резултат от конкурса „залезът на Европа“, заявявайки: „Те нямат вече мъже и жени, те имат само ТО“. А вице-президентът Дмитрий Рогозин написа в Туитър, че резултатите от Евровизия показват на „евроинтеграторите тяхната европерспектива – брадатата жена“.

Тези „шокиращи коментари“ са завършека на усилията на Русия да „забрани“ на Кончита да участва в конкурса, отбелязва изданието. В Русия, Белорусия и Армения събираха подписки, за да изключат певицата от „Евровизия“ или изпълнието й да бъде изрязано.

Така или иначе, подчертава изданието, Кончита Вурст „не позволи тази критика да й подейства“. По време на пресконференцията певицата бе попитана следното: иска ли да предаде нещо на Владимир Путин. Тя отговори: „Няма да ни спрат! Мечтая за свят, в който няма да ни се налага да си говорим за ненужни неща, като сексуалност, къде си родена или кого обичаш“.

В края на изявлението си австрийската изпълнителка добави: „Чувствам, че днес Европа показа, че ние сме единство от абсолютно уважение и търпимост“.

Реклама

8 отговора на “Daily Mirror: Победата на Кончита Вурст е залезът на Европа, смята Русия

 1. Това е стар трик – когато запада се осере, те казват „ние не правим като Русия/Китай”, въпреки, че точно това са ги хванали да правят в момента. Когато нещо съмнително, силно миришещо, и изглеждащо като отврат се появи като продукт на тяхната „култура”, тогава те казват „Русия не го харесва, вие с Русия ли сте”. Или „Осама бин Ладен казва, че хората по света мразят САЩ заради тяхната външна политика, вие съгласни ли сте с него?” Евтини номера, но минават сред невежите.
  Няма какво да коментираме какво мисли Русия по въпроса. По-важно е какво ние мислим, как това събитие влияе на бивота на българияте и как да се пазим от „културната” помия с която ни заливат. Жалкото е, че повечето хора нямат мнение, те „мислят като…”, което си е умственна ленност и безразличие към случващото се от неуважение към себе си.
  Съществото, което беше наградено, не е виновно, че глобализацията използва тази (уж висока) трибуна за прокарването на анти-хуманните си планове. „Западната култура” се кичи с принадлежността си към християнската религия. Вижте в библията какво е наказанието за педерасия – смърт. А защо ли? Колко струва религиозността им щом по такива фундаментални въпроси пренебрегват божиите закони?
  Не е тайна, че ¾ от българските закони се „коват” в Брюксел. Нашенското помиярстване за едничкото потупване по рамото няма предел. За съжаление проблемът далеч не е само в „управляващите”, а главно в населението, което иска демокрация, но всъщност мечтае за овчар, който да ги заведе на тучни пасища и да не ги търси за нищо. Най-тежко пострадалите са българските младежи, които са основната жертва/плячка на глобалистката помия. Те са лесно манипулируеми, веднъж като са се „убедили”, че са по-напреднали от своите родители в идолопоклонничеството си на маркови парцали, коли и „умни телефони”. България губи войната за съзнанието на младите, те се превръщат все повече в екзекутори на глобалистката идея за ликвидиране на националното самосъзнание.

 2. Руснаците на никого нищо не могат да забранят. Ако някой е решил да се самоубива, например, да речем – да се удави в яма с лайна, това си е лично негова работа. Съгласно принципите на либерализма, такъв трябва да бъде оставен мирно на спокойствие и даже трябва да бъде попитан, не иска ли някаква помощ? Например, тухла за тежест на вратлето? Ако иска де, – без никакво натрапване!

  Руснаците не трябва да се ядосват, а трябва просто да прекратят участието си в Евровизия. Този „резултат“ трябва да се възприема от всички нормални хора като изплюване в лицето. След това, което стана, всяко участие в Евровизия би означавало подкрепа за мръсотията и порока. Както е казано в Първи псалом: „Блажен муж, иже не иде на совет нечестивих“. Това са първите думи, на първия псалом. С това започва Псалтира, имайте предвид!

  Има случаи, когато човек може да се бори със системата отвътре. А има и случаи, когато просто трябва да я напусне. Мисля, че моментът за това вече е дошъл. И не говоря само за Евровизия. Дошло е Време разделно вече за целия свят.

  Разделението не е нещо лошо, напротив. „Па и трябва да има разделение между вас, – казва апостол Павел – за да може достойните да изпъкнат“. Не вярвайте на соросоидите, които постоянно реват, че сме били „разделени“ и колко било лошо това нещо. Те искат да сме обединени около техните (!) идеали и „ценности“, затова реват. А историята ни учи друго. Съвсем други времена са дошли – времена на сериозен нравствен избор. Времена на разделение. И ако трябва – военни времена. Защото за всяко нещо си има време под слънцето. И май, времето за война между Доброто и Злото отново е дошло.

 3. До „аz“: Ами теб да те посети тая нощ брадата жена. И да знаеш, отказваме ти психиатрична помощ – да не хабиш излишно парите на честните данъкоплатци.

 4. Русия е по назад и от Сомалия, въобще да не се обаждат. Все едно Северна корея да ни говорят за демокрация.

  • Абе ей, задник охлабен, не си рекламирай „евреопейските ценности“, няма да ни съблазниш!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s