Потресаващо: „Поздрави от Донбас и Национална гвардия!“

727762_originalТакива „победоносни“ снимки, направени от Донбас, изпращат на роднините и приятелите си украинците от Националната гвардия.

Един отговор на “Потресаващо: „Поздрави от Донбас и Национална гвардия!“

 1. Предполагам, че не виждате зад тази снимка най-главното. Не е важно това, че един вдемонясал – сатанясал душевен изрод позира на подобна снимка. Не е важно даже, че в Украйна кажи-речи половината от населението са във възторг от подобни шегички. И че там подобни сатанизирани не-хора се измерват вече с хиляди.

  Важното в случая е това, че истинският агресор, истинският сатана, истинският глобален фашистки диктатор и световен експлоататор, чиято централа е разположена във Вашингтон, е успял да докара до това състояние Украйна и украинския народ.

  Победата (за момента) е на Вашингтон. Войната днес е преди всичко за душите и умовете на хората, именно от там тя започва. И както виждаме, Вашингтон убедително печели тази война.

  Двадесет и три години „демокрация“ под американски шаблон бяха напълно достатъчни, за да бъде превърнат един многомилионен народ в пълчище от вдемонени и вдебилени скотове. Не, в това не са били вложени само 5 милиарда долара, както твърди Нуланд, а реално много повече. И все пак, не това е важно. Средствата са вложени и победата е налице.

  Това не е просто снимка на някакво си там изчадие. На тази снимка е зафиксирана победата на американската пропаганда, на щатската духовна и идеологическа агресия. Това е нещо като тържествуваща снимка на тяхното раирано-звездно знаме, забито върху трупа на огромна част от руския (именно руския!) народ (защото „украинският народ“ реално не съществува – във всеки случай не повече, отколкото „македонският“).

  Ето за това става въпрос тук – ни повече, ни по-малко.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s