Следващият 11 септември е на път за Америка

US DOMESTIC NEWSДържавата, която спонсорира подготовката на терористи, неминуемо ще стане тяхна жертва. САЩ упорито продължават недалновидната си политика, поставяйки под заплаха собствения си народ. След Ирак, където ислямистите заплашват да свалят марионетката Ал-Малик, идва редът на бойците от „Десен сектор“, които скоро ще започнат война срещу марионетката Порошенко и своя „втори баща“ – поляците.

америка 11 септември 293183

Сенаторът Линдси Греъм от щата Южна Каролина предупреди в неделя, че следващият мащабен терористичен акт, подобен на атаките срещу кулите-близнаци от 11 септември 2001 г., може да бъде организиран от джихадистката групировка, атакуваща днес Багдад, „Ислямистката държава Ирак  и Леванта“( ISIL). Греъм предложи незабавно да се нанесат масирани удари от въздуха по позицията на бойците, за да се изключи подобно развитие на събитията. „Ние трябва да употребит военно-въздушните си сили, за да успеем незабавно да спрем пътя им към Багдад“, – каза Греъм в предаването на СВS „С лице към нацията“. Според думите му, той се позовава на информация, получена от източници на ЦРУ. „Мисля, че това е неизбежно. Те искат да създадат ислямски халифат. Те планират да ни изгонят от Близкия Изток, те ще ни нападнат тук – у дома“, – каза Греъм.

Армията на ISIL наброява около 8 хиляди човека, на които американците помагат да съборят в Сирия правителството на Башар Асад, спонсорирайки ги с пари от съюзниците си от страните на Персийсия залив: Кувейт, Катар и Саудитска Арабия. Това се казва в доклад, създаден от Института в Бругкинс. „През последните две и половина години Кувейт се е превърнал в източник за финансиране и организационен център за благотворителни организации и частни лица, извършващи зверства в Сирия, – се казва в доклада. – Има доказателства, че кувейтските донори подкрепят метежниците, извършвайки злодейства в Сирия и те са непосредствено свързани или с Ал-Кайда, или си сътрудничат с техни подразделения по места“. Докладът твърди, че парите в Сирия често идват от Турция или Йодания. „Министерството на финансите на САЩ знае за тази дейност (спонсорирането на ISIL), – пише по-нататък института Бругкинс, – и изразява загриженост по повод потоците на частно финансиране. Но общата реакция на западните дипломати и дложностни лица е колективно вдигане на рамене“.

Един отговор на “Следващият 11 септември е на път за Америка

  1. Терористичният акт на 11.09.2001 година беше осъществен от самото правителство на САЩ. Това днес не е известно само на най-тъпите овце, с най-празните безмозъчни тикви. Щатските политици се правят на ударени с мокър парцал. Нормално е зомбираното овчелюдие с промитите мозъци – както в САЩ, така и у нас, и навсякъде по света – да не знае истината. Но хора като Линдси Греъм не могат да не я знаят. И те я знаят. Но това не им пречи да говорят глупости, за някаква си митична Ал-Кайда, която била възникнала там някъде далеч, в дивия и варварски ислямски Афганистан, и била пратила няколко извънредно ловки гениални супер-терористи да излъжат цялата система за сигурност на САЩ, да отвлекат самолети, да прецакат всички щатски ВВС и ПВО, да взривят две огромни сгради, па да праснат и Пентагона, па чак и още един небостъргач да падне от само себе си (вероятно от ужас). Цялата работа е отвратителна и напълно достойна за слабоумието и дебилизма на западното „цивилизовано общество“.

    И ето, вашингтонските политици продължават и днес по същия начин. Ново „предупреждение“, за нови „терористични заплахи“, от нови терористични организации (точно като Ал-Кайда, и ISIL е също такъв продукт на ЦРУ – и даже може да се каже, че е негов ФИЛИАЛ). А щатските скотове отново трябва да треперят и облещени да гледат като кретени нанякъде – но само не и натам, накъдето наистина ТРЯБВА да гледат – към истинската заплаха, тоест, към собственото си правителство.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s