Смърт, смърт и пак смърт в Луганск (снимки)

Луганск 0_nСмърт, смърт и пак смърт в Луганск, 2014 г., м. юли  (снимки)

Ново 1_nново 2_nново 8_nново 23_n

Луганск 1 3_nЛуганск 2_nЛуганск 3_nЛуганск 5_nЛуганск 13_nЛуганск 028_nЛуганск 41_nЛуганск 65_nЛуганск 74_nЛуганск 98_nЛуганск 334_nЛуганск 551_nЛуганск 660_nЛуганск 884_nЛуганск 995_nЛугаск 221_n

 

8 отговора на “Смърт, смърт и пак смърт в Луганск (снимки)

 1. САМО МИРНО НАСЕЛЕНИЕ И НИКАКВИ ВОЕННИ ОБЕКТИ:
  МРАКОБЕСИЕТО НЯМА ДРУГА ТАКТИКА: БОМБАРДИРОВКИТЕ НА СОФИЯ, ДРЕЗДЕН, НАГАСАКИ, ХИРОШИМА, ЮГОСЛАВИЯ, ХИМИЧЕСКО И ДР.

 2. Митев, Митев, виждам, че ти е домъчняло за мен. Трудно ти е да коментираш без да имаш опонент.

  • Да, и особено ако играе ролята на долнопробен мерзавец. Как да не нариташ едно паршиво псе? Щом само ти се навира…

   • Заповядай! Но имай предвид, че съм бил републикански юношески шампион по бокс. Така че внимавай с ритането! Не се знае кой кого.

   • Аз съм физически болен и в реалния живот не мога да наритам никого. Нито пък бих го направил, ако можех. Просто защото съм християнин. Но какво ли се чудя? – нормално е един фашист да не ме разбере. Вие, фашистите, сте по-примитивни и от животните.
    Аз те ритам с думи, тоест, с Истината. Ритам те виртуално. И ще продължавам да го правя. Защото тук, в интернет, в сферата на идейната борба, ти си по-лош и от псе. Ти си лъжец, идеологичен враг на българския народ и убиец на човешки души.
    Впрочем, виртуално те мачкам доста успешно и не мога да скрия, че това ми доставя удоволствие.

   • Мачкаш… на баба си онази работа! Но щом ти доставя удоволствие, самозаблуждавай се и словоблудствай из мрежата!

   • Те хората виждат. Аз съм много доволен от нашия диалог, май ти не си.

 3. Чакам някоя мръсна фашистка свиня, като например уеб-тролът „Димитър“ да ми обясни, като има предвид тези снимки, по какъв начин според него, прехваленият (пак от него) украински фашистки режим допринася за благото на Югоизточна Украйна? По такъв ли начин, според него, фашистката армия на киевската хунта ще прекрати „сепаратизма“, ще унищожи „руския тероризъм“, ще въведе мир и ще обедини страната? Каква причинно-следствена връзка има между действията на правителството на Руската федерация и появата на тези трупове, на тези невинни мирни жители? И каква връзка има появата им с действията на правителството във Вашингтон? А каква връзка имат тези трупове с действията на киевската власт? (Може би – „никаква“?…) Чакам един типичен фашистки анализ. Ще бъде много уместен и полезен, както винаги. (Обещавам да си го запиша някъде, и даже да му направя „скрийншот“ за историята.)
  Разбира се, фашистите няма да се трогнат – те всъщност се радват на подобни снимки. Но много ми е интересно, как конкретно българските соросоидни фашисти обясняват необходимостта от подобни действия. Която необходимост за тях изобщо даже и не подлежи на обсъждане – има си хас, нали тези действия са официално и даже настойчиво оправдавани от Вашингтон.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s