MMnewsМ : Америка приема закон срещу „Руската агресия“

V0NLU8D1DEG97JV1Американският Конгрес се подготвя за гласуването на Закон „За предотвратяване на Руската агресия от 2014 година“. Америка обвинява Русия за дестабилизацията на Украйна и е напълно вероятно да приеме закона, пише MMnews. Москва демонстративно усилва боеготовността на ракетните си войски.

Американският Сенат обсъжда законопроект 2227 „За предотвратяване на Руската агресия през 2014 година“. В отговор на това Русия  привежда Ракетните си войски от стратегическо значение в състояние на пълна бойна готовност, пише интернет-порталът MMnews. Става дума, пояснява изданието, за 10 полка, въоръжени и с ракетните комплекси „Топол“, „Топол-М“ и „Ярс“.
Ако американският закон бъде приет, президентът Барак Обама ще трябва 30 дена след гласуването му да предостави на Конгреса конкретни планове и необходимите разходи. Както се обяснява в сайта на Конгреса, това е необходимо за създаването на европейската ПРО и за увеличаване възможностите на НАТО да защити Европа от „растящата ракетна заплаха“.

В последните месеци Киев, Вашингтон и НАТО често обвиняват Русия за дестабилизацията на Украйна. Затова е напълно вероятно законът да бъде приет, пише MMnews. Разбира се, Москва няма да остане в пас. Полковникът от Министерството на отбраната на Русия Игор Егоров обяви за засилване на бойната готовност на 10 полка от Ракетните войски със стратегическо значение в Централен и Западен военни окръзи. Той добави също, че условията са максимално близки до военните.

До края на годината се планират повече от 40 щабни и около 20 командно-щабни тренировки, а също около 10 командно-щабни учения и 50 тактически и тактико-специални учения. През лятото Ракетните войски със стратегическо значение на Русия ще участват в над 10 тренировки и учения. Освен това, до края на 2014 г. е планираното провеждането на 12 пуска на междуконтинентални балистични ракети, съобщава изданието.

2 отговора на “MMnewsМ : Америка приема закон срещу „Руската агресия“

 1. Тези смотаняци наистина ще забъркат трета световна война. Най-лошото е, че пак ние ще си изпатим. Как не може да ги отнесе някой тайфун или земетресение вдън земя. Скапани американци. Това са най-големите боклуци на света.

 2. Във Вашингтон традицията е отвратително еднообразна – всичко се нарича така, че да обръща истината надолу с главата. Или да я завърта на 180 градуса. Или, друг пример? – да я извърта с хастара навън. Типичен нагъл, тъп, прост, идиотски и елементарен подход. Изработен е вероятно с оглед на тъпата и елементарна публика в щатите. Щом стотици милиони щатци след 11.9.2001 изядоха такава огромна, нескопосна, нагла, дебилна, смрадлива лъжа, – значи по принцип са винаги готови да изядат всичко, което им се предложи по медиите. Каквото и да е то. В такъв случай, защо трябва да се проявява някакво тънко коварство в манипулацията, когато нещата просто могат да се обръщат наопаки – и толкова? Готово, върши работа – значи е супер. Току виж, дебилните американци не успели да разберат някоя по-тънка и по-сложна мисъл. А тъпата и проста елементарна лъжа ще я разберат със сигурност. За нея не се иска никакво мозъчно напрежение.

  Това го казвам просто защото за пореден път самото име на закона е обърнато с хастара навън – черното е наречено бяло, а бялото – черно. Всъщност това е закон, който, ако трябва да бъде наречен така, че да се види ясно истинската му цел, би трябвало да се казва „Закон за подготовка на пълномащабна агресия на САЩ срещу Русия, не по-късно от края на 2014 година“.

  Упоменатият закон се занимава именно с такива въпроси. Той всъщност подготвя САЩ за война с Русия. В него се предвиждат разнообразни мерки за агресия, като:
  – идеологически диверсии,
  – мобилизация и всестранно задействане в Русия на петата колона от национални предатели,
  – политически саботажи,
  – организиране на хаос, безредици и терористични акции,
  – международна изолация на Русия,
  – икономическа война с Русия
  – и не на последно място, сериозна подготовка за въоръжена война.
  Естествено, изброените мерки не са описани по такъв ясен и откровен начин. Но грамотният анализатор ще прочете между редовете на закона именно това.
  Всъщност става въпрос за закон, който осигурява финансиране и организиране за една пълномащабна кампания, подготвяща политическа и военна агресия срещу Русия. Всичко това, естествено, по изсмукани от пръстите поводи, нямащи нищо общо с действителността. (По-точно при факти, отново обърнати нагоре с краката.)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s