Катастрофата на „Боинг-777“ в Украйна (снимки)

Катастрофа 4Вероятно самолетът е бил свален. Загинали са всички – 280 пътници и 15 члена екипаж
Пътническият самолет „Боинг-777“ на „Малайзийските авиолинии“, пътуващ по маршрута Амстердам-Куала-Лумпур, се е разбил недалеко от Донецк, на 50 км от руската граница.

Катастрофа 9Катастрофа 33Kатастрофа 2Kатастрофа 08Kатастрофа 9Kатастрофа 9аKатастрофа 16Kатастрофа 30Kатастрофа 37 Kатастрофа 06

Един отговор на “Катастрофата на „Боинг-777“ в Украйна (снимки)

 1. Ако съдим по истеричната, синхронна и незабавна реакция на щатските преститутки (в това число и българските, естествено), по реакцията на политическите ибрикчии и на цялата соросоидна пета колона…

  Изобщо не са изненадани! И твърде добре са синхронизирани – сякаш под едно единно ръководство джафкат! Тук определено ми мирише на поредната вашингтонска мръсна конспирация. Някак си, много добре подготвена изглежда глутницата, която моментално се залови да вие бясно против Русия, Путин, Стрелков, Новоросия… и изобщо, против всички добри и честни сили.

  И много „навреме“ някак си, много удобно се случи това събитие! Тъкмо когато армията на Новоросия започна контранастъпление срещу фашистите, когато започна да ги громи и да ги изтребва, и хоп – ето ти сега, неочаквана пръчка в спиците!

  Сега ще се започне, „ама дайте да направим примирие и прекратяване на огъня, за да разследваме инцидента“… А целта всъщност ще бъде да се прегрупират и да се укрепят силите на хунтата, за да се оправи от тежкия удар и да настъпи отново.

  Ще се започне: „сепаратистите са убийци, видя се, че те са терористи и убийци на невинни хора, да вкараме НАТО да се разправи с тях!“ Естествено, Русия не може да допусне такъв сценарий. Ако такива стъпки бъдат предприети, тя ще бъде принудена да приеме войната, която й се натрапва. А това съвсем реално може да доведе до край на човечеството. Но на гРобалистите какво им пука? Тяхната логика е „като няма да управляваме НИЕ света, – тогава да го няма този свят изобщо, майната му“. Впрочем, подобна е логиката и на вашингтонските политици, и на техните задкулисни кукловоди.

  Не е ли странно, че случката се случи и веднага, след като Русия внесе в Съвета за сигурност към ООН настояване за санкции срещу виновните за геноцида в Донбас?

  Ето, сега непременно ще бъдат демонизирани и Русия, и Новоросия, за да се отклони вниманието от истинските престъпления – от обстрелването на жилищни квартали от страна на киевските фашисти… От хилядите невинни мирни граждани, избити от артилерията на хунтата за едното нищо. Тоест, просто защото говорят на руски и не признават фашистката власт. Ще се замазват престъпленията на щатските и киевски наемници, които бомбардираха, в това число от самолети жени и деца… Те убиха стотици и още стотици хиляди прогониха от родината им. А вместо да се говори за това, ще ни навират в очите горките невинни жертви и дечица, загинали в падналия самолет. И много дебилясали глупаци ще вярват на преститутките…

  А още даже не е ясно от какво е паднал този самолет ВСЪЩНОСТ. Ако е свален с ракета – КОЙ го е свалил? Не е ясно даже, отвътре-навън, или отвън-навътре са разкъсванията на обшивката? Тоест, бил ли е свален с ракета, или е бил взривен с бомба отвътре? Ако е бил взривен с бомба, то тогава съвсем явно става въпрос за инсценировка, поръчана от Вашингтон. Там имат голям опит в подобни мръсни дела – да не ви давам отдавна известни примери.

  Но причината е доста трудно е да се установи, защото няма как на местопроизшествието да работят експерти. Те ще бъдат, естествено, поръчкови фигури, работещи не за да установят истината, а за да угодят на възложителите си. И непременно ще искат да има „мир“ наоколо. Тоест, ще искат да бъдат спрени бойните действия. А защитниците на Новоросия нямат никаква полза от това, защото при едно прекратяване на огъня ще загубят инициативата, а с това – и войната, а с това – и страната си, и живота си. Което е същинската цел на Вашингтон и на киевските му марионетки.

  Самите власти на Новоросия едва ли имат достатъчно добри специалисти, за да се оправят в смлените останки от самолета. Вижда се на снимките, че са останали само малки парченца. Но даже и да открият истината, те ще бъдат обвинявани от агресорите, че лъжат. „Световната общественост“ (клакьорите на САЩ) естествено няма да им повярват…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s