Кой жертва Боинг 777 ?

самолет 92847-1Над Украйна свалиха пътнически самолет, загинаха 300 човека

Вечерта на 17 юли недалеко от Донецк се разби самолет Боинг 777 на малайзийските авиолинии, извършващ полет Амстердам-Куала-Лумпур. Както съобщиха средствата за масова информация, самолетът е започнал снижаване на 50 км от влизането му във въздушното пространство на Русия, след което паднал на територията на Украйна. Представител на малайзийските авиолинии потвърди, че връзката със самолета е била изгубена над Украйна и че на борда са се намирали 295 човека – 280 пътника и 15 члена екипаж. Всички са загинали.

По предварителна информация, Боинг 777 МН17 е излетял от Амстердам в 12:14 местно време. Полетът е бил извършван от екипаж на малайзийските авиолинии, самолетът принадлежал също на Malaysia Airlines. СамолетътУкраинските медии публикуват коментари от щаба на антитерористичния център и координатора на групата „Информационна съпротива“ Дмитрий Тимчук. От щаба твъдят, че самолетът е бил свален от „терористите“ със зенитно военна техника „Бук“, а Тимчук отива по-далече, заявявайки, че самолетът е свален от въоръжените сили на Русия. Украинската армия не би могла да извърши това, каза още Тимчук. „В зоната на антитерористичната операция няма украински средства за ПВО“, – категоричен е той.

Кой и защо жертва пътническия самолет?

самолет 92847-2Има различни версии по повод случилото се: например, удар на украинската авиация. Или терористичен акт, нямащ отношение към Украйна и Русия.

Твърде вероятна версия е провокацията. Бойните действия на територията на ДНР и ЛНР се водят отдавна, опълченците бихах могли до момента да свалят множество украински самолети. Защо е трябвало холандската компания да лети именно над този регион, рискувайки живота на почти 300 човека? Украинските въоръжени сили биха могли да свалят самолета, за да прехвърлят вината за трагедията на опълченците и да получат нова вълна на одобрение от световната общност, които в последно време охладняха към антитерористичната операция на Петро Порошенко. Ангела Меркел дори предложи на президента на Украйна да „смали ентусиазма“.

Авиационният експерт майор Чарлз Хейман в коментара си за Sky News предположи, че самолетът би могъл да бъде свален от украинската ПВО. „Много е вероятно украинците да са сгрешили, мислейки, че това е враждебен самолет и да са го свалили. Май в украинския център на ПВО някой не е могъл да различи, че това е граждански самолет и са го свалили“.

Вече познаваме един подобен случай, когато украинските военни сгрешиха през 2001 г. Тогава под огъня на украинския комплекс „С-200“ попадна пътнически самолет Ту-154, прелитащ от Израел за Русия. Загинаха 68 човека.

самолет 92847-3Вече е очевидно, че Западът ще обвини за настоящата трагедия Русия и опълченците.

Президентът на Академията за геополитически проблеми Константин Сивков е сигурен: нито опълченците, нито руската войска не биха могли да свалят малайзийския самолет.

– Самолетът е паднал на 60 км от руската граница. Той се е движил от Западна Европа за Малайзия, т.е. не от територията на Руската Федерация, на височина 10-11 хиляди метра.

Т.е. аварийната ситуация, която би могла да докара самолета до катастрофа би трябвало да се случи на разстояние не по-малко от 100 км, а и повече от точката на падане, т.е. не по-малко на 160 км от руската граница. Ако предположим, че това не е била аварийна ситуация, а че самолетът е свален, то веднага от виновните отпадат силите на самоотбраната на Новорусия по простата причина, че те не разполагат със зенитни средства, способни да достигнат височина 11 км. Опълченците могат да обстрелват на височина до 5 хиляди метра.

самолет 92847-4За трагедията не бива да се обвинява и Русия, защото зенитно-ракетните комплекси С-300 имат предел в рамките на 150 км, но са разположени дълбоко в територията на Русия и са отдалечени от границата не по-малко от 50-60 км. Т.е. ако руските военни са стреляли, то те щяха да свалят самолета на разстояние не по-малко от 50-60 км. от руската граница. И тогава следва, че лайнерът би паднал на територията на Русия.

Не бива да се допуска, че самолетът е бил свален от руски изтребител, който по непонятни причини „безобразничи“ в небето над Украйна. Руският изтребител би могъл лесно да бъде засечен от средствата за контрол на въздушното пространство: и европейкото, и руското, и украинското, защото самолетите от подобен клас се проследяват прецизно.

Украйна има оръжие, което може да свали пътнически самолет на такава височина. Затова може да се предположи, че малайзийският самолет е бил свален от войската на хунтата. А това е чудовищно престъпление, което дори не бива лесно да се изрича. Напълно вероятно става дума за някакъв взрив на борда или за терористичен акт, или просто за авиационна ситуация (излязъл от строя двигател и прочие). Нещо повече, това не е първият инцидент със самолет на Malaysia Airlines.
Началникът на зенитните ракетни войски ВВС 2000-2008 години, генерал-лейтенант Александър Горков казва, че ситуацията напомня събитията от октомври 2001 г.

– Обективни данни до момента няма, трябва да се разгледат данните, вероятно по руската граница вече са разположени радиотехническите войски, чиято задача ще е да извършат радиолокационен контрол на въздушното пространство. Руската космическа агенция също има спътници за разузнаване и контрол.
Самолетът извършвал международен полет, това е международен коридор, лайнерът не отговаря на руските опознавателни методи, защото притежава друга опознавателна система. Изхождайки от данните до момента, може да се каже, че се повтарят събитията от 4 октомври 2001 г., когато една държава използва свръхмощно оръжие.

самолет 92847-5ДНР и ЛНР са въоръжени само с ракетни комплекси, които достигат височина в рамките на 5 км. А тук е трябвало да се стреля със средства от рода на зенитно-ракетен комплекс „Бук“. Опълченците нямат такъв. Затова виновните трябва да се търсят в Украйна.

Макар, може и нещо наистина да се е случило на борда на лайнера.

Трябваше да се закрие въздушното пространство около зоната на военния конфликт и да се отклоняват гражданските и пътническите самолети.

Ние отдавна казахме, че небето над Донбас трябваше да бъде затворено. Защото рано или късно под обстрела щеши да попадне пътнически самолет. Международните организации едва ли не са ни разбрали. Но никой от тях, включително ООН, не си мръдна пръста да гарантира безопасна безполетна зона, – сподели генерал-лейтенант Горков.

Историята на сваления от украинска ракета Ту-154

самолет 92847-6На 4 октомври 2001 година над Черно море е свален пътнически самолет Ту-154 на авиокомпания „Сибир“, изпълняващ полет от Тел-Авив до Новосибирск. Всички 66 пътници и 12 члена екипаж загиват.

В същия ден на кримския полигон Опук около Феодосия украинските зенитни ракетни комплекси С-200, С-300, С-125, „Бук“ и „Куб“ извършват стрелба към морето.

Предполага се, че една от ракетите е свалила нещастния Ту-154М. В отговор Министерството на отбраната на Украйна незабавно заяви, че учения над Крим въобще не е имало, те били отменени. Но ЦРУ се „изпусна“ и сподели, че притежава спътникови снимки, които доказват, че стрелба по въздушни мишени е имало. Не е изключено и следното: ЦРУ  тогава изпадна в подобна откровеност, защото разбитият самолет изпълняваше не вътрешен руски или украински полет, а летеше от Тел-Авив.

Катастрофа 4Новата ситуация около доказателствата на ЦРУ принуждават киевските генерали да дадат заден. Те казват следното: „Да, ние стреляхме, но съвсем не в посоката на  Ту-154М“. И не отстъпват нито крачко и до днес от тази версия.

За да се докаже обратното, твърди тогава Украйна, трябва да се извадят от морското дъно всички отломки от унищожения самолет. А доколкото това е невъзможно да се извърши, няма какво повече да се обсъжда. Няма и кого да се осъжда. Това е краткото съдържание на акта, съставен от Киевския научно-изследователски институт, който извършва на съдебната експертиза по делото около трагедията.

Напразно авиокомпания „Сибир“ пускала искове в съда. Напразно правели това и близките на загиналите. Киевският съд разглеждал делото седем години. И решил а отхвърли исковете към министерството на отбраната на Украйна.

Катастрофа 9А този път над Донецк?

Още един любопитен детайл. Преди два дена в пресата се появиха съобщения, че по сигурни данни, на 15 юли в района на Донецк е била пребазирана дивизия „Бук“ на въоръжените сили на Украйна. В Харков е стоварена още една дивизия, боравеща със същото оръжие.

Луганската народна република в четвъртък вечерта заяви, че Боинг 777 е свален от ВВС на Украйна. По данни на ЛНР, украински Су-25 е свалил малайзийския лайнер, след което щурмовикът е бил свален от опълченците на Луганската република.

Катастрофа 33Украинските военни биха могли да свалят самолета на малайзийските авиолинии, обърквайки го с руски самолет-шпионин, заяви на свой ред вице-премиерът на ДНР Андрей Пургин в ефира на телевизия „Россия-24“.

По-рано Пургин съобщи, че бордовите записи на разбилия се Боинг, вероятно, ще бъдат предадени на Москва за експертиза.

Украинският телевизионен канал ТСН, на който се позовава РИА Новости, съобщи, че на борда на падналия на територията на Донецка област лайнер от Малайзия е имало 23 граждани на САЩ.

В 22:19 руско време Интерфакс съобщи, че опълченците на мястото на трагедията са открили черната кутия. За това информира журналистите ръководителят на информационния център на „Юго-Източния фронт“ Константин Книрик.

Kатастрофа 2Kатастрофа 06Kатастрофа 08Kатастрофа 9Kатастрофа 9аKатастрофа 16Kатастрофа 30Kатастрофа 37

23 отговора на “Кой жертва Боинг 777 ?

 1. Ето, появиха се вече и доказателствата за това, че катастрофата е дело на киевските марионетки на САЩ.

  anna-news.info/node/18634

  Официалната теория на Вашингтон и на техните киевски марионетки е, че самолетът ужким е свален от бойците на Новоросия С НАЗЕМНА РАКЕТА (!) „земя-въздух“, вероятно от типа „Бук“. А истината се оказа абсолютно друга. Както и предполагах, няма даже нужда от никакви черни кутии, от спътникови снимки, от никакви специални анализи и т.н. и пр. Достатъчно е само да се видят следите от пораженията по обшивката.

  Тези следи носят характерен почерк. Те КАТЕГОРИЧНО показват и доказват – ясно и недвусмислено свидетелстват за това, КАКВО ТОЧНО се е взривило и е свалило самолета.
  Е, и какво е било то? Ами ето какво – била е бойна глава на самолетна ракета от типа „въздух-въздух“!

  Извод: самолетът не само, че не е свален от въоръжените сили на Новоросия, но и изобщо не е бил свален от наземна ракета. Разстрелян е във въздуха от самолети-изтребители.

  Разбира се, Новоросия не разполага с такива изтребители. Руски изтребители също не летят над територията на Украйна. Значи, това са били или самолети на Украинските ВВС, или направо самолети на НАТО. Второто е по-вероятно, защото никой не би доверил такава тънка провокационна операция на украинските слабо мотивирани и слабо подготвени, учили-недоучили, пилоти-некадърници.

  Има документирани свидетелства, че преди да изчезне от екраните на радарите, край малайзийския самолет са били засечени два други, по-малки самолета. Това е вече също документиран факт.

  Истината лъсна като обедно слънце. Самолетът е бил разстрелян във въздуха от самолети на НАТО, въоръжени със съветски ракети, а следователно и самолетите са били старо съветско производство. Следователно, натовските страни, извършили престъплението, са от бившите съветски сателити. Самолетите са били например на Румъния или на Полша. По-вероятно, на Полша.

  Ето това е то. Всичко много бързо излезе наяве. Лесно и просто. Калпава работа, янките! Значи, явно много се бърза с разпалването на Трета световна война. На Вашингтон даже не му пука, че ще го хванат. Вие всички сте за тях просто едни идиоти, които ще им повярват в близките месеци. А това за тях е напълно достатъчно.

  • Браво, Митев! Поздравления! Ето на откъде черпиш информацията, с която промиваш мозъците на съмишлениците си. Естествено, че руските информационни сайтове ще съберат вода от сто кладенеца, за да оправдаят марионетките си от Донецк и да обвинят украинските ВВС или пък ВВС на НАТО. А на такива като теб очевидно им плащат, за да повтарят лъжите им. Време е хората като теб да бъдат съдени като руски шпиони.

   • А тези снимки, на сайта, който съм посочил, да не би да са си ги извадили хората от задниците? Това са оригинални снимки, именно на въпросния самолет. Само по тях могат да се направят всички по-горе описани изводи. Нищо друго даже не е нужно. И няма значение на кой сайт са се появили. Фактите просто крещят от самите снимки.

    Впрочем, щом като единствените сайтове, които пишат истината са руски, а източниците, от които ТИ черпиш информация, до един лъжат като дърти циганки, значи всички трябва да се замислят на кого си струва да вярват.

    Май си струва да вярват именно на РУСКИТЕ източници. И май, именно на ТЕБЕ ти плащат, за да правиш хората на глупаци. Лъжецът вика „ей го лъжеца“ – типична вашингтонска тактика.

    Впрочем, тебе никой няма да те съди. Не си струва – въпреки, че явно СИ вашингтонски гъзомийник. Такива като тебе пропагандни агенти и национални предатели просто трябва да бъдат „убити с презрение“, изолирани и забравени, за да се задушат сами в собствения си позор.

   • Очевидно целта е опълченците да ги изкарат терористи, за да може западът да се намеси и да анексира Украйна. Такива сценарии са съшити с бели конци. Кой знае дали изобщо е имало хора в самолета. Историята напомня инсценираните масови гробове на албанци в Югославия – кокали от близката кланицата, 5-6 лични карти – готово.

   • Срамота! Как не ви е грях? Празен бил самолетът! И Западът щял да анексира Украйна!!! А кой анексира Крим – Западът ли? Коя изобщо е империалистическата сила в тази игра?

   • Отговарям на пропагандния трол (и неизлечим дебил) „Димитър“:

    САЩ, естествено! Те са империалистите и глобал-фашистите, които стоят зад смъртта и разрушенията навсякъде по света. Навсякъде – и конкретно, в бивша Украйна.

    Впрочем, Крим нямаше толкова лесно да избяга от украинските фашисти, ако САЩ доброволно не го бяха отстъпили на Русия. А защо го дадоха толкова лесно? Ами, за да бъде гореща точка в бъдеще – за да има вечен повод за война между държавата Украйна и Руската федерация. Тоест, за да се избиват „туземците“ едни други – едни руснаци срещу други руснаци. Прекрасен план, типично по щатски модел.

    Всичко, което дрънка щатската пропаганда е лъжа, при това диаметрално противоположна на истината. И Крим също не е изненада за Вашингтон. Просто Путин прие хвърлената ръкавица. Сега или Крим ще стане руски плацдарм за освобождаване на Украйна от вашингтонската фашистка окупация, или напротив, ще стане щатски нож в корема на Русия. Зависи кой ще се окаже по-силен: и външнополитически, и вътрешнополитически, и икономически.

    А пък ти да не ми се пенявиш, лайненце, защото точно ти си този олигофренясал социопат, който няма нито съвест, нито морал, нито изобщо нещо човешко в атрофиралата си пропагандна и продажна душичка, лижеща вашингтонския задник. Застанал си на страната на Злото и на Лъжата, а значи – на страната на сатаната. Следователно не си ти този, който ще ни отправя „морални“ упреци и ще ни учи какво е грях.

   • Значи и ти си съгласен, че е свален „празен“ самолет, някакъв си дрон може би? Не усещаш ли, че от омразата ти към Вашингтон се развива една слепота за истината, за която толкова претендираш, че уж изповядваш? Не гледа ли репортажа с донските казаци, нападащи украински автобуси с призиви: „Да избием хохлите!“ Смятах те за що годе интелигентен човек. Би трябвало да осъзнаеш, че истината не може да е само от едната страна, особено по време на война. Тогава хората и от едната, и от другата страна озверяват и са способни на всякакви престъпления, каквито не би им хрумнало дори да извършат в мирно време. А да говорите, че убийството на 300 души е разтягане на локуми си е обръщане на истината наопаки до немай къде. Всеки си има пристрастия, но ти постоянно тръбиш, че си на страната на Истината. Замисли се мъничко и престани да обиждаш. Погледни кореспонденцията ни и провери колко пъти съм те обидил аз. А ти постоянно бълваш змии и гущери. Очевидно ти липсват не само първите 7 години.

 2. Guess the differences btw:
  Malaysia Airlines flight MH370 (#9M-MRO) [!] …who disappeared on 8 March 2014 ?
  and
  Malaysia Airlines flight MH17 (#9m-MRD) [!] …who was „shot Down“ in Ukraina on 17 June 2014 ?

 3. Ако съдим по истеричната, синхронна и незабавна реакция на щатските преститутки (в това число и българските, естествено), по реакцията на политическите ибрикчии и на цялата соросоидна пета колона…

  Изобщо не са изненадани! И твърде добре са синхронизирани – сякаш под едно единно ръководство джафкат! Тук определено ми мирише на поредната вашингтонска мръсна конспирация. Някак си, много добре подготвена изглежда глутницата, която моментално се залови да вие бясно против Русия, Путин, Стрелков, Новоросия… и изобщо, против всички добри и честни сили.

  И много „навреме“ някак си, много удобно се случи това събитие! Тъкмо когато армията на Новоросия започна контранастъпление срещу фашистите, когато започна да ги громи и да ги изтребва, и хоп – ето ти сега, неочаквана пръчка в спиците!

  Сега ще се започне, „ама дайте да направим примирие и прекратяване на огъня, за да разследваме инцидента“… А целта всъщност ще бъде да се прегрупират и да се укрепят силите на хунтата, за да се оправи от тежкия удар и да настъпи отново.

  Ще се започне: „сепаратистите са убийци, видя се, че те са терористи и убийци на невинни хора, да вкараме НАТО да се разправи с тях!“ Естествено, Русия не може да допусне такъв сценарий. Ако такива стъпки бъдат предприети, тя ще бъде принудена да приеме войната, която й се натрапва. А това съвсем реално може да доведе до край на човечеството. Но на гРобалистите какво им пука? Тяхната логика е „като няма да управляваме НИЕ света, – тогава да го няма този свят изобщо, майната му“. Впрочем, подобна е логиката и на вашингтонските политици, и на техните задкулисни кукловоди.

  Не е ли странно, че случката се случи и веднага, след като Русия внесе в Съвета за сигурност към ООН настояване за санкции срещу виновните за геноцида в Донбас?

  Ето, сега непременно ще бъдат демонизирани и Русия, и Новоросия, за да се отклони вниманието от истинските престъпления – от обстрелването на жилищни квартали от страна на киевските фашисти… От хилядите невинни мирни граждани, избити от артилерията на хунтата за едното нищо. Тоест, просто защото говорят на руски и не признават фашистката власт. Ще се замазват престъпленията на щатските и киевски наемници, които бомбардираха, в това число от самолети жени и деца… Те убиха стотици и още стотици хиляди прогониха от родината им. А вместо да се говори за това, ще ни навират в очите горките невинни жертви и дечица, загинали в падналия самолет. И много дебилясали глупаци ще вярват на преститутките…

  А още даже не е ясно от какво е паднал този самолет ВСЪЩНОСТ. Ако е свален с ракета – КОЙ го е свалил? Не е ясно даже, отвътре-навън, или отвън-навътре са разкъсванията на обшивката? Тоест, бил ли е свален с ракета, или е бил взривен с бомба отвътре? Ако е бил взривен с бомба, то тогава съвсем явно става въпрос за инсценировка, поръчана от Вашингтон. Там имат голям опит в подобни мръсни дела – да не ви давам отдавна известни примери.

  Но причината е доста трудно е да се установи, защото няма как на местопроизшествието да работят експерти. Те ще бъдат, естествено, поръчкови фигури, работещи не за да установят истината, а за да угодят на възложителите си. И непременно ще искат да има „мир“ наоколо. Тоест, ще искат да бъдат спрени бойните действия. А защитниците на Новоросия нямат никаква полза от това, защото при едно прекратяване на огъня ще загубят инициативата, а с това – и войната, а с това – и страната си, и живота си. Което е същинската цел на Вашингтон и на киевските му марионетки.

  Самите власти на Новоросия едва ли имат достатъчно добри специалисти, за да се оправят в смлените останки от самолета. Вижда се на снимките, че са останали само малки парченца. Но даже и да открият истината, те ще бъдат обвинявани от агресорите, че лъжат. „Световната общественост“ (клакьорите на САЩ) естествено няма да им повярват…

  • Преди два дни отровиха на комшийката ми кученцето. Много сладко мъниче, умря в страшни мъки горкичкото. Тук със сигурност подозирам вашингтонска конспирация. Или е Сорос, или е НАТО, или ЕС – все някой от тях ще трябва да е.

   • Ами впечатленията ми от изброените са такива, че… Хора, способни без да им мигне окото да подложат на геноцид цели народи, дали не са способни да ти отровят кученцето? Та сред тях преобладават индивиди, способни за пари да продадат и майките си. Ако не са ти убили кученцето, то може да е само защото не са имали допирни точки с него. Иначе и окото им не би мигнало. Те не кучето ти, ами и детето ти! – не ще го отровят, ами даже ще го изядат, ако им „се наложи“!

 4. Между другото, не ви ли прави впечатление, че ОТНОВО пострадалият самолет е на малайзийските авиолинии?

  Това съвпадение ме навежда на някои мисли. Няма да се учудя, ако именно с тези авиолинии много усилено работят специалните служби на САЩ. Изчезналият неотдавна самолет отдавна щеше да бъде намерен, освен ако някой съзнателно не пречеше на разследването. Защо ли би пречил?… И кой би могъл така успешно да пречи? Коя е тази толкова влиятелна, невидима и много дълга ръка?…

  Носят се слухове за някакъв много специален товар, който е трябвало да бъде тайно превозен с изчезналия самолет. Ето защо самолетът най-вероятно е бил взривен и „изчезнат“.

  Каква е интригата и схемата с товара на самолета не е толкова важно. Важното е, че както няма скоро да разберем ТОЧНАТА истина за „ликвидирането на Осама Бин Ладен“ (въпреки, че за много неща вече се досещаме), така няма скоро да разберем и истината за този изчезнал малайзийски самолет. Причината е, че щатските тайни служби явно са извършили конспирация, която днес е дълбоко засекретена и се прави всичко възможно истината да не достигне до знанието на хората по света.

  (Нарочно казвам „хората по света“, а не „световната общественост“, защото второто понятие е вече омърсено – то вече реално означава „про-щатски пропагандни клакьори“. То е не по-малко омърсено от българското понятие „гражданско общество“, което всъщност означава „пропагандна пета колона от национални предатели, съсредоточени в мрежа от соросоидни НПО-та“.)

  Та, самият факт, че пострадалият самолет ОТНОВО е малайзийски, вече ме насочва към извършителя на престъплението. Защото както и друг път съм писал, тайните служби на САЩ всъщност не са никак „интелигентни“. Те са ограничени, действат еднообразно и тъпо по една и съща схема отново и отново (дотогава, докато работи) без грам въображение. Даже идеите си не разработват сами, а ги поръчват на външни експерти, които после убиват. И само карат по получените инструкции – представям си ги даже, как сричат на трудните думички.

  Та, щом са започнали да работят с малайзийските авиолинии – ще си работят с тях докрай. Защо да се напъват и да „променят печелившия отбор“? Щом и така номерът ще мине? Щом сме толкова тъпи, че да мине?… Значи, всичко си е „ОК“…

  • Това се нарича „да търсиш под вола теле“. Но то е толкова характерно за параноичните любители на конспиративните теории като теб, Митев. Хора като теб имат нужда от професионална помощ.

   • На това, „Димитре“, му се вика просто „склонност към аналитично мислене“. Разбира се, елементарните безмозъчни фашисти не са способни на такова нещо. Така че ти не се вълнувай, това не е лъжица за твоята уста. Такива разсъждения нямат никаква връзка с тебе, просто не са за твоето ниво. Живей си спокойно…

   • Ами придобий го бе, фашисте. Напъни се да почетеш малко из мрежата – нещо различно от бълвочите, с които те хранят.

 5. Мите, много си смешен, „снощи обявиха почти всички медии по света“ – щом си го чул по телевизора – значи е така :). Всеки може да е свалил самолета и терористи и руснаци и украинци – всичко сочи, че най- вероятно са украинците, тепърва ще се разбере, но ти си гледай телевизора.

  • Междувременно чух още една новина за донецките „бойци“. Евакуират насила деца от интернат в Донецк в Русия. Държат се грубо и заплашват директорката на интерната, която от това е получила хипертонична криза.

   • Това ли е максималната глупост, която можа да изсмучеш от пръстите си? Много си зле тогава. Слаб (2), бегай да си пишеш домашните.

  • Значи според теб „Митето“ е просто тъп? Едва ли. Няма ТОЛКОВА тъпи хора. Затова си мисля, че по-скоро е съзнателен провокатор. Само не мога още да разбера, за кого играе. Толкова некадърни провокатори като него излиза, че играят за нашия отбор. Защото едно куче, нали се сещаш – като не знае как да лае, по-добре да си мълчи, защото само вкарва вълка в кошарата.
   Та, това ми е чудното при „Митака“ – кой му плаща и за какво всъщност? Каква му е целта?

 6. „Президентът на Академията за геополитически проблеми Константин Сивков е сигурен: нито опълченците, нито руската войска не биха могли да свалят малайзийския самолет.“
  Ето как може да се казва на черното бяло! Донецките терористи са свалили пътнически самолет и в резултат от това са загинали 295 души. Това е истината, която още от снощи обявиха почти всички медии по света. Само руските медии и Константин Сивков са на друго мнение. Естествено! Когато ВВС на СССР свалиха корейския пътнически самолет също имаше период на мълчание и дезинформация. Но истината излезе наяве.

  • Спомням си за един друг случай, когато „всички медии по света“ обявиха, че в Ню Йорк е извършен един чудовищен терористичен акт, от който са загинали 3000 души. И определиха даже виновните – мистичната и зловеща терористична организация „Ал-Кайда“, за която до тогава никой не беше чувал… Датата беше 11.9.2001 г.

   Тази версия беше масово разтръбена и се приемаше за неоспорим факт, който даже не се подлагаше на обсъждане. Съмняващите се бяха обявявани едва ли не за чудовища и за провокатори, за антихуманисти и врагове на свободния демократичен свят – тоест, преди всичко врагове на САЩ…

   Последвалата истерия в щатите отключи много зловещи събития. Беше приет т.нар. „Патриотичен закон“, който отне ключови права и свободи на щатските граждани и даде неограничени права на специалните служби да тероризират населението и да го подлагат на тотален шпионаж. Под лъжливи предлози беше разпалена война срещу ред държави, абсолютно невинни и с нищо не заплашващи нито мира по света, нито самите САЩ. Вашингтон се превърна в световен полицай. Щатите се превърнаха в откровено полицейска и тиранична държава. ВПК на САЩ, корпорации, банки и отделни щатски олигарси натрупаха баснословни суми като печалба от войните. А икономиката на САЩ се съвзе от кризата на дот-комовете и за пореден път изплува…

   И какво се оказа?… Днес, 13 години по-късно, вече има и малки деца, които знаят, че всъщност именно тайните служби на самите САЩ извършиха терористичния акт. Това беше „вътрешна работа“ или както още казват, „операция под фалшив флаг“.

   Истината както винаги неизбежно изплува. Но има и други хора, които много бързо забравиха станалото, защото като добичета са се заровили в ежедневните си грижи и не искат да си правят изводи от неща, станали преди десетина години. Не искат даже да ги знаят. Карат си по инерция и хрупат трева от хранилката.

   Днес е известно КОЙ ВСЪЩНОСТ взриви самолета над Локърби (и това изобщо не беше Кадафи). Известни са и много други факти. Но ние не говорим за тях, защото на някои сили не им е изгодно да го правим.

   Така че, млъкни, лъжецо гнусен! Това, че заемаш отново позицията на соросоидния медиен мейнстрийм само подсилва убеждението ми, че става въпрос за поредната кървава конспирация, планирана във Вашингтон (или Ленгли, не е толкова важно). Е, просто няма как да си ЧАК ТОЛКОВА ТЪП! В природата няма толкова тъпи хора. Следователно, играеш ролята на съзнателен лъжец-провокатор. Без да разбираш, че с това само ни помагаш по-добре да се ориентираме и да видим къде е истината.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s